okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır..doğru önce insan olmalı..yoksa okul kitaplarından adamlık öğrenilmiyor malesef...
ama...11 yıllık eğitimi bir kenara bırakalım..üniv.hayatı bambaşkadır..çeşit çeşit insan, farklı görüşte arkadaşlar, çok okuma,araştırma, yaşını başını alma,lay lay lom çağlarının bitmesini düşünürsek üniv.entellektüel birikimin yapıldığı size vizyon kazandıran bir yerdir...evet en canlı örneğiyim övünmek gibi olmasın hihoyyyt ama doğruya doğru üniv.girdikten sonra bi süre sonra çok okur çok yönlü düşünürsünüz herşeyi ,kişiliğiniz oturur..yeri gelir çocukken kahramanınız olan ana babanızı bile beğenmezsiniz...
sevgi olduktan sonra diyorlar ama erkek kısmında biraz üstün olma bir adım önde hevesi var genelinde..takmayanda vardır tabi ama..şahsen ben erkek olsam benden daha fazla eğitimli olan eşimin yanında sönük kalmak istemem..yada lise mezunu bi adamla evlensem bazı hassasiyetlerden dolayı yok kırılmasın diye ağzımdan çıkanı 2 kere düşünmeye yorulurum..ortak konular bulmak çok önemli evlilikte düye düşünüyorum ve inşallah büyük konuşmuyorum..sevginin herşeyin üstesinden geleceği inancında değilim öyle olsa büyük aşkla evlenipte jet hızıyla kavga edenler boşananlar olmazdı...hele bu sitede neler gördüm neler okudum sevgide bi önemli ama evlilikte ters yönlere bakıyorsanız sevgi biter kurtaramaz kanaatindeyim.