Ben en çok eşimin merhametine dikkat ettim. Sabrını zorladım kızdırdım sonra beni özlüyormu kıyabiliyormu merak ediyormu. O huyu evlilikte çok işime yarıyor mesela. Merhametli adam iyi babada olur eşte. Yapmam dediğimde ailelere yakın oturmak oldu aman diyim oturmayınMerhaba hanımlar . 27yaşındayım iyi sayılabilecek bir işim var . Hiçbir zaman erken evlenme taraftarı olmadım . Çevremdeki mutsuz evliliklerde buna sebep olmuş olabilir çünkü korkuyorum yanlış tercihler vermekten .. aklıma hep kötü şeyler geliyor ve evlilikten uzaklaşıyorum . Ama böyle devam edersem de iyi olanları da görmezden gelmiş olurum diye düşünüyorum. Tecrübeli hanımlar sorum sizlere, evlenirken nelere dikkat ettiniz ağırlıklı olarak ve daha sonra fikirleriniz değişti mi? Keşke şuna değil de buna dikkat etseydim dedikleriniz neler mesela? Nerelerde yanıldınız nerelerde iyiki böyle yapmışız dediniz ? Şimdi başa dönecek olsanız neye dikkst ederdiniz ?
Bu arada daha rvvel de konularımda açmıştım. Çok güvendiğim eski bir arkadaşımın vasıtasıyla biriyle tanıştım 5 ay kadar oldu tanımaya çalışıyorum. Şuan evlenmeyi dişünmüyorum tanıma sürecini uzun tutmak istiyorum çünkü korkularımı yenemiyorumtanıştığım kişi mantıken mutlu olscağım biri gibi , fikirlerimiz benzer. Hayata aynı pencereden bakıyor gibiyiz şimdilşk. Ailesi vs bana uyabilecek insanlar . Kariyeri işi iyi. Çocuğun davramışları vs de iyi hoş. Yani 5 aylık süreçte kötü diye nitelendirebileceğim bir davranışı olmadı. O çok istiyor beni çok heyecanlı her konuda. Ben aşırı temkinli yaklaştığım için tamamen kendimi bu ilişkiye bırakamıyorum. Daha evvelde konularımda açmıştım tip1 diyabet hastası kendisi 18 yaşından beri.
evet ben normalde de evlilik konusunda korkardım küçük şeyleri bile gözümde büyütür ya şöyle olursa diyip kötü şeyler düşünürdüm. Kaygı bozukluğum da var . Şimdi de bu hastalık olayını gözümde büyütüyorum ve sürekli ya evlendikten sonra şöyle olursa böyle olursa diyip kendimi tamamen bırakamıyorum . ( evet yarın ne olacağımız belli değil kimsenin garantisi yok bunu da biliyorum.yakın zamanda annem kötü bir hastalığı atlattığı için daha iyi anladım sağlığın koymetini) . Ama bilmiyorum dediğim gibi zaten korkan biriydim kaygılı biriydim. Fikirlerinize ihtiyacım var gerçekten . Umarım anlaşılırım.. bu hastalığı çevresinde yaşayanlar varsa onlardan da yorum bekliyorum.
Aşık değilim zaten dediğim gibi birilerinin vasıtasıyla tanıştım ve tanımaya çalışıyorum. Benim ömceliğimde aşk yok. Sevgi var.Aşık değilsiniz bence aşık olmuş olsaydınız bu konuyu açmaya gerek duymadan şimdi evliydiniz
Aşık değilim zaten dediğim gibi birilerinin vasıtasıyla tanıştım ve tanımaya çalışıyorum. Benim ömceliğimde aşk yok. Sevgi var.
Evet o açıdan tamamen uygunuz. Mesela çevremdeki çok kızın erkek arkadaşı bie şekilde onlara müdahale ediyor . Ama bu çocuk her şeyime saygı duyuyor. Bende açığım ve en ufak karışılmasını istemem onunla tanışmadan önce ilk kriterim bu vs diyorsum. Ailesinden kaynaklı bu kriterime çok uygun .Ben evli değilim ama mesela benim için siyasi düşünceler, ailelelerin uygunluğu vs çok önemli. Mesela ben açığım, ailem de öyle. Siyasi görüş vs olarak da bu doğrultudayız. Gidip de dindar biriyle evlenmem yani, veya ailesi dindar biriyle. Zaten öyle biri ve onun ailesi de benimle, benim ailemle mutlu olamaz. Yani bence uygunluk çok önemli.
2021 yılında halen evlenmek isteyen var mı yeaaaaa
Katılmıyorum size. Önceki ilişkimde aşıktım ama aradan aylar geçmesine rapmen nefretle hatırlıyorum. Kötü biri değildi ama birbirinize uygun ılmadığımız için hayatı zindan etrim birbirimize. Hangi ilişkimde daha mutluyum huzurluyum derseniz kesinlikle şuan çok huzurluyum. Çünkü saygı var . Belki haksızımdır ama benim önceliğim ksinlikle aşk değil. Beni mutlu eden şey o değil. Ben huzurlu mutlu hissetmek istiyorum. Ha dediğiniz şry de doğrj ama ben bugğn tanışıp yarın evlenmeyeceğim ki birlikte bir sürü vakit geçirdik , gezdik eğlendik birlikte güzel vakitler geçirdik . Yine hatırlayacağımız bir sürü güzel anı biriktiriyoruzAşk olmadan zor.
Guzel heyecanlar yasayin birlikte. Ilerleyen dönemlerde zor zamanlarinizda hatirlayip icinizi kipir kipir ettirecek, gözlerinizi ısıldatacak anilariniz olsun.
Yoksa zor.
Geçmiş olsun. Kendinize evliliği reva görücek kadar büyük ne derdiniz olabilir diye düşündüm Allah kurtarsın tez zamanda doğru yolu bulup bekar kalmaya devam etmeniz ümidiyleBen de varim. Niye ki ❤
Aşık olmak, çok sevmek, cinsel çekim duymak ilk etaptaki kriterlerim.
Bunlar yoksa ne olursa olsun no, imkansiz. Ama sırf bunlar var diye de imkansiz.
Bunlar ok ise, terbiyeli, ahlakli, temiz bi insan olmasi.
Yanindayken huzurlu hissetmek, güvende hissetmek.
Yasam tarzimizin uyusmasi.
Binlerce sey siralanir.
Diyabetli biriyle evlenmekte cekincenizi anliyorum. Diyabetli olusunu dert etmeyeceginiz biri sizin icin dogru kisidir. ❤ hayirlisi olsun.
Katılmıyorum size. Önceki ilişkimde aşıktım ama aradan aylar geçmesine rapmen nefretle hatırlıyorum. Kötü biri değildi ama birbirinize uygun ılmadığımız için hayatı zindan etrim birbirimize. Hangi ilişkimde daha mutluyum huzurluyum derseniz kesinlikle şuan çok huzurluyum. Çünkü saygı var . Belki haksızımdır ama benim önceliğim ksinlikle aşk değil. Beni mutlu eden şey o değil. Ben huzurlu mutlu hissetmek istiyorum. Ha dediğiniz şry de doğrj ama ben bugğn tanışıp yarın evlenmeyeceğim ki birlikte bir sürü vakit geçirdik , gezdik eğlendik birlikte güzel vakitler geçirdik . Yine hatırlayacağımız bir sürü güzel anı biriktiriyoruz
Herkesin kriterleri farklidir ancak kendimce soyle diyebilirim. Is ,egitim ,ahlak bana ve aileme verdigi deger ,saygili olgun olmasi,ayran gonullu olmamasi,hayata dair benzer hedef ve istekler, sohbet edebilmem, ciddi anlamda evlilik istemesi ve tabiki olmazsa olmaz; karsilikli duygularin olmasi.yani tum bunlar olup eger ben birsey hissetmiyorsam oyle biriyle sirf bu tum istedigim ozelliklere sahip diye evlenmem.Merhaba hanımlar . 27yaşındayım iyi sayılabilecek bir işim var . Hiçbir zaman erken evlenme taraftarı olmadım . Çevremdeki mutsuz evliliklerde buna sebep olmuş olabilir çünkü korkuyorum yanlış tercihler vermekten .. aklıma hep kötü şeyler geliyor ve evlilikten uzaklaşıyorum . Ama böyle devam edersem de iyi olanları da görmezden gelmiş olurum diye düşünüyorum. Tecrübeli hanımlar sorum sizlere, evlenirken nelere dikkat ettiniz ağırlıklı olarak ve daha sonra fikirleriniz değişti mi? Keşke şuna değil de buna dikkat etseydim dedikleriniz neler mesela? Nerelerde yanıldınız nerelerde iyiki böyle yapmışız dediniz ? Şimdi başa dönecek olsanız neye dikkst ederdiniz ?
Bu arada daha rvvel de konularımda açmıştım. Çok güvendiğim eski bir arkadaşımın vasıtasıyla biriyle tanıştım 5 ay kadar oldu tanımaya çalışıyorum. Şuan evlenmeyi dişünmüyorum tanıma sürecini uzun tutmak istiyorum çünkü korkularımı yenemiyorumtanıştığım kişi mantıken mutlu olscağım biri gibi , fikirlerimiz benzer. Hayata aynı pencereden bakıyor gibiyiz şimdilşk. Ailesi vs bana uyabilecek insanlar . Kariyeri işi iyi. Çocuğun davramışları vs de iyi hoş. Yani 5 aylık süreçte kötü diye nitelendirebileceğim bir davranışı olmadı. O çok istiyor beni çok heyecanlı her konuda. Ben aşırı temkinli yaklaştığım için tamamen kendimi bu ilişkiye bırakamıyorum. Daha evvelde konularımda açmıştım tip1 diyabet hastası kendisi 18 yaşından beri.
evet ben normalde de evlilik konusunda korkardım küçük şeyleri bile gözümde büyütür ya şöyle olursa diyip kötü şeyler düşünürdüm. Kaygı bozukluğum da var . Şimdi de bu hastalık olayını gözümde büyütüyorum ve sürekli ya evlendikten sonra şöyle olursa böyle olursa diyip kendimi tamamen bırakamıyorum . ( evet yarın ne olacağımız belli değil kimsenin garantisi yok bunu da biliyorum.yakın zamanda annem kötü bir hastalığı atlattığı için daha iyi anladım sağlığın koymetini) . Ama bilmiyorum dediğim gibi zaten korkan biriydim kaygılı biriydim. Fikirlerinize ihtiyacım var gerçekten . Umarım anlaşılırım.. bu hastalığı çevresinde yaşayanlar varsa onlardan da
Aşık değilim zaten dediğim gibi birilerinin vasıtasıyla tanıştım ve tanımaya çalışıyorum. Benim ömceliğimde aşk yok.
Eşim İstediğim özelliklere uyuyordu pişman olacağım bi olumsuzluk yaşamadım şimdiye kadar. onun dışında hislerime çok güvenirim. Nedenini adlandırmasamda Huylandığım gıcıklandığım Bi his oluşsaydı evlenmeyi tercih etmezdim. Ya da bana negatif gelen özellikleri ağır bassaydı yine evlenmezdim. Çünkü sevgililik döneminde yoğun duygulardan ötürü hataları görmezden gelme veya üstünü örtme düzelir modu olayı çok oluyor. Bence yapılan en büyük hata bu. Sadece duygularınız değil mantığınızla da karar verin efenim.Merhaba hanımlar . 27yaşındayım iyi sayılabilecek bir işim var . Hiçbir zaman erken evlenme taraftarı olmadım . Çevremdeki mutsuz evliliklerde buna sebep olmuş olabilir çünkü korkuyorum yanlış tercihler vermekten .. aklıma hep kötü şeyler geliyor ve evlilikten uzaklaşıyorum . Ama böyle devam edersem de iyi olanları da görmezden gelmiş olurum diye düşünüyorum. Tecrübeli hanımlar sorum sizlere, evlenirken nelere dikkat ettiniz ağırlıklı olarak ve daha sonra fikirleriniz değişti mi? Keşke şuna değil de buna dikkat etseydim dedikleriniz neler mesela? Nerelerde yanıldınız nerelerde iyiki böyle yapmışız dediniz ? Şimdi başa dönecek olsanız neye dikkst ederdiniz ?
evet ben normalde de evlilik konusunda korkardım küçük şeyleri bile gözümde büyütür ya şöyle olursa diyip kötü şeyler düşünürdüm. Kaygı bozukluğum da var . Şimdi de bu hastalık olayını gözümde büyütüyorum ve sürekli ya evlendikten sonra şöyle olursa böyle olursa diyip kendimi tamamen bırakamıyorum . ( evet yarın ne olacağımız belli değil kimsenin garantisi yok bunu da biliyorum.yakın zamanda annem kötü bir hastalığı atlattığı için daha iyi anladım sağlığın koymetini) . Ama bilmiyorum dediğim gibi zaten korkan biriydim kaygılı biriydim. Fikirlerinize ihtiyacım var gerçekten . Umarım anlaşılırım.. bu hastalığı çevresinde yaşayanlar varsa onlardan da yorum bekliyorum.
Yani seviyor gibiyim ama aşık değilim. Birşikte vakit geçirmekten keyif alıyorum. Özlüyorum . Bi kaç saat konuşmadığımda özlğyorum. Yanındayken mutluyum . Ama aşık değilim evet . Belki de aşık olmayı kendim engelliyorumdur. Kendimş bırakamıyorum. Sanırım hastalığından korktupum için. Sürekli kafamda o sıkıntı var . O olmasa sanki tamamrn kendim bıraksam her şey farklı olurmuş gibiAcikcasi ilk gordugumde etkilendim, 20 yasindaydim 4 yil sevgilik surecimz oldu zamanla tanidikca asik oldum ama ilk gordugumde yanima geldiginde heyecandan ellerim titrerdi benim icin bunlar oncelikli, sonra karakterinde dikkat ettigm seyler durust bir insan yalan soylemedigini bilirim ve merhametli birisdr, bana olan merhameti sonsuzdur bu da evliligimizde her anlamda yukumuzu paylasmamizi ve daha az yipranmamizi sagliyor, cunku sana merhamet etmeyen birisj yorgunlugunu bilmez evdeki isin yarisini almaz ve son olarak da asik olmadan evlenme, hergun ayni evde ayni yatakta asik olmadan sevemeden neden yasayacaksin ki sirf evlenmek icin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?