- Konu Sahibi morbabetler
-
çok merak ediyorum doğup büyüdüğü yeri ve ailesini arkasında bırakıp, aşık olduğu adamın peşinden gidip onun ailesininde bulunduğu memlekete taşınıp keşke demiyen varmı?
cnm aileni mecbur bırakıcan evlenince ben ailemden ayrılmam
deme şansın pek kalmıo varsada şans bilemem.
ama 2sinin ortasında ol bence bu daha ii 2 tarafa ne yakın
ne uzak bu daha mutlu eder eminim ben çok yakınım eşimle mutlu
olsamda ailesi çok zorun yaşıorum evime giderim nie gittin pazar günü olur kahvaltıya çağırır
temizliğe gel der falan falan yani.onun için dediğim daha iyi.
ailemden ayrı kalmayı göze alıp geldim.....sırf sevdim diye sırf sevdim diye
ama sonuç büyük bir pişmanlık.... ben güçlü oldukça o daha çok üstüme geldi...
daha doğrusu ben yokmuş gibi davranarak yaptı bunu
ne olacak sonum bilmiyorum gerçekten bende kaderim bu dedim sabır dedim ama sabır kalmadı artık
ailemi arkadaslarımı akrabalarımı herkesi bırakıp, eşimin yanında kalmayı tercih ettim ,onu sectim . onun tüm hayatı burada işi evi ailesi herşeyi... benimse burda bi o' num var... daha pişmanlık yaşamadım. Allahta yaşatmasınama zor sizi cok ii anlıorum ,çok zor. bazen tartısıosun esinle ,cevren orda olsa aman bi annemi görüyüm dertleşiyim geliyim ,yada bir arkdasa kahve icmeye gediyim kafa dagıtıp geliyim dersin .ama olmuor yalnızlıgını sadece daha bir hissediorsun . hangi sehirde yasıosun ?
canım kaç yıl oldu evleneli?
4,5 ay oldu, yıl olmadı daha .ama simdi yazdıgınızı okuyunca benimde aklıma bu soru geldi .hamileyim ,bende aileme torun hasreti yasatıcamesin senin memleketine gitmeyi hic düsündü mü ,konustunuz mu böyle bişey. evlenmeden önce ,eşime evlendikten 1 yıl sonra gidelim demistim ,sonuçta ben büyükşehirden gelmiştim .tmm demisti. ama simdi konusu acıldıkca bi cocuk olsun da yok cocuk bi okula baslasında diye bahaneler üretmeye basladı bile .köprüye gecene kadar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?