• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenirken Nasıldınız?

_kybele_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
537
373
33
34
Daha önce bahsetmiştim görücü usulu gibi biriyle tanıştırıldım. Şu anda da nişanlıyım. Dün arkadaşlarımın storylerinee bakıyordum eşleriyle fotolarını falan atıp aşk vs. Yazıyorlar. Benim hiç böyle paylaşımlarım yok. (nişanlımdan öncede yoktu aslında sosyal medyayı bu anlamda sevmiyorum) Görmeyince özlüyorum ama kendime onsuz yapamam falan demem. Bunları düşününce yanlış bir evlilik kararı mı diye sorguluyorum. Ama onun dışında yanındayken mutluyum huzurlu hissediyorum kendimi sadece onun kadar heyecanlı bi yapım yok. Kafamda deli sorular var. Yanlış yolda mıyım?

Daha önce bahsetmiştim görücü usulu gibi biriyle tanıştırıldım. Şu anda da nişanlıyım. Dün arkadaşlarımın storylerinee bakıyordum eşleriyle fotolarını falan atıp aşk vs. Yazıyorlar. Benim hiç böyle paylaşımlarım yok. (nişanlımdan öncede yoktu aslında sosyal medyayı bu anlamda sevmiyorum) Görmeyince özlüyorum ama kendime onsuz yapamam falan demem. Bunları düşününce yanlış bir evlilik kararı mı diye sorguluyorum. Ama onun dışında yanındayken mutluyum huzurlu hissediyorum kendimi sadece onun kadar heyecanlı bi yapım yok. Kafamda deli sorular var. Yanlış yolda mıyım?
Niye illa millete duyurmak zorundamiyiz askimizi 🤣
Canimli cicimli yasamayi sevmem ben
Ama kocama cok asigim 💜

İlan edilmeyince aşk geçersiz olmuyor ya
Ben de aksine ilan edilenleri samimi bulmuyorum
Herkesin tarzı farklı işte

Diğer anlattıklarınız da gayet normal geldi bana
Özlüyorsanız, yanında mutluysanız tamam işte
Sensiz yaşayamam filan çok büyük laflar zaten

Ya lütfen bu nasıl bir düşünce?? İlla uğruna ölmek mi lazım? sensiz ölürüm diye paylaşım yapmayınca sevmiyor muyum acaba şüphesine düşülür mü?
Zaten bu kadar sevgi gösterilerinin altından başka şeyler çıkıyor, asıl sağlıksız olanı kocisim kocisim diyip hergün paylaşmak.
İnsan mutluysa, seviyorsa bunu sevdiğine göstermek ister. Elaleme değil.

Gorucu usulu zaten aşk evliligi olmuyor bana gore. İki insan evlenme amaciyla bir araya getiriliyor. Kriterler uyuyorsa icin isiniyorsa evleniyorsun.
Karnimda kelebekler uçsun, heyecan yapayim beklentisi olan goruculu tanişma yapar mi bilemedim. 🙄

Bu arada sosyal medyaya "aşk" yazip foto atan herkes aşik degil emin olabilirsiniz.

Ben resmiyete dökene kadar eşimle ilgili hiç bir şey paylaşmadım.
Kimseye bahsetmedim bile.
Şimdi de canım ne isterse onu yapıyorum.
Bazen aylarca art ardına paylaşıyorum, bazen hiç bir şey paylaşmıyorum.
Her türlü de onu çok seviyorum.

Ne tanıdıklarım var bırak durum paylaşmayı eşiyle fotoğrafı bile yok ama gayet mutlular.

Yıllar evvel eski okulumda bir kadın veli, "kocişkomla aşkla kahve keyfii" temalı fotoğrafının üzerinden 24 saat geçmeden kocişkosu tarafından boğazı kesilerek öldürülmüştü.

Herkesin ne yaptığıyla ilgilenmeyin. Siz ne hissediyor nasıl gösteriyorsanız ve partnerinizle anlaşabiliyorsanız önemli olan o.

Benim iki farklı bakış açısından arkadaşım evlendi. Biri hergün kocam ölüyorum uğruna paylaşır kavga dövüş sorundan geçilmez.
Diğeri asla paylaşmaz ama huzurlu, mutlu, sakin, güvenilir bir evliligi var. Bunu siz bilirsiniz. Elalem yapıyor ben geri kaldım diye düşünmeyin. Yarışta değilsiniz. Kim daha çok seviyor yarışında değilsiniz.

Gorucu usulu zaten aşk evliligi olmuyor bana gore. İki insan evlenme amaciyla bir araya getiriliyor. Kriterler uyuyorsa icin isiniyorsa evleniyorsun.
Karnimda kelebekler uçsun, heyecan yapayim beklentisi olan goruculu tanişma yapar mi bilemedim. 🙄

Bur arada sosyal medyaya "aşk" yazip foto atan herkes aşik degil emin olabilirsiniz.
Şöyle tanıştırıldım ama sevgi bi his olmadan evlenmek istemedim o süreçte içime sindi onun dışında evlilikten korkan bçr yapım vardı.

Ben resmiyete dökene kadar eşimle ilgili hiç bir şey paylaşmadım.
Kimseye bahsetmedim bile.
Şimdi de canım ne isterse onu yapıyorum.
Bazen aylarca art ardına paylaşıyorum, bazen hiç bir şey paylaşmıyorum.
Her türlü de onu çok seviyorum.

Ne tanıdıklarım var bırak durum paylaşmayı eşiyle fotoğrafı bile yok ama gayet mutlular.
O ben olabilirim 😄 eski işyerlerinden tanıdığım arkadaslarim evli olduğumu bile bilmiyormuş . Es kaza bir yerde denk geldik şaşırdı .

O ben olabilirim 😄 eski işyerlerinden tanıdığım arkadaslarim evli olduğumu bile bilmiyormuş . Es kaza bir yerde denk geldik şaşırdı .

İşte kişiliğe bağlıyorum ben bunu çünkü ben dokunmatik bir insanım eşime dokunmadan da duramam.
Bu durumda sosyal medyaya yansıdığını düşünüyorum.
Severken orada da paylaşacağım diye aslında kim neyse benim aşkımdan :D

yani kocasiyla foto paylasan ask bocugu bir tip degilim ama bu konularda hep kotu ornegin gosterilmesi bana sacma geliyor
cok yakin arkadasim tam ask insani surekli kocasini paylasir
ama oyle mutsuz bir evliligi de yok .hatta cok mutlu masallah
bunlar kriter degil yani foto paylasan mutlu insan da cok var mutsuz insan da

Şöyle tanıştırıldım ama sevgi bi his olmadan evlenmek istemedim o süreçte içime sindi onun dışında evlilikten korkan bçr yapım vardı.

Gorucu usulunde his olmaz demedim aşk olmaz pek "icime sindi, sevdim" demekle tesdufen tanisip aşık olmak çok başka şeyler.
Tabi ki evlenmeniz icin illa aşık olmaniz şart değil. Sevdiyseniz de evlenirsiniz ama aşik olmamayi eksiklik goruyorsaniz diye dedim.

Genel olarak daha sakin bir yapiniz varsa cok coskulu seyler beklenemez zaten bu yapidan.
Ayrica onsuz yapamam vs biraz ergen fikri gibi.
Asil boyle olsaydi saglikli bir iliski yasamiyorsunuz derdim.

Kocasini esini sevgilisini paylasip aşk yazmak??
Bana cirkin gorunuyor aslinda.

Bazilari daha cok sosyal medyayla alakadardir, bi ozel gunde bir paylasim yapilir, bi icinden gelir yaziliverilir, bu tarz jestler yapmayi sevenler olabilir
Bazilari pitirciktir paylasir paylasir durur

Kimisi de sosyal medyayla cok alakadar degildir, paylasmayi sevmez, cekiniyor olabilir, prensiplerine aykiridir vs
Bazilari daha soguktur

Hadi paylasan birisindir partnerin paylasim yapmaz partnerinin sevgisini sorgulayani gordum de
Paylasim yapmayinca kendi sevgimizi de sorgulamayalim bi zahmet.

Yani sosyal medyada öyle pozlar veren çoğu kişi mutlu değil emin olun.
Benim sosyal medya hesabım yok sekiz yıllık evliyim ve çok mutluyum eşimle.
Whatsapp ta bile profil fotomda ikimizin fotosunu koymam.
Bir kuzenim var 24 saat eşiyle fotosunu atar ama foto çeker sonra eşinin yanından ayrılır telefona koymak için o fotoyu saatlerce süsler flitreler konuşmaz o ara eşiyle bide böyleleri var.
Görücü usulü aşk değil belki ama belki eşinize aşık olacaksınız nerden bilebilirsiniz ki onu tanımaya çalışın.

Back
X