• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenirken Nasıldınız?

Herkes sosyal medya paylaşımından bahsetmiş de konu sahibinin asıl derdi o değil.
KONU sahibi bence nişanlınız mantığınıza uymuş ama elektrik aşk kısmı biraz eksik kalmış. Yanlış bir evlilik mi yapıyorum diyorsanız eğer ortada sorun var demektir. Kimi insan aşksız yapamaz kimi çok da aşk aramaz. Kimi aşkını gösterir kimi göstermez. Sizin asıl sormak istediğiniz aslında aşkınızı göstermiyor olmanın sorun olup olmadığı değil yeteri kadar aşık olmamanın sorun olup olmadığı. Bu kişisel bir mevzu sizin adınıza kimse birşey diyemez. Ben aşksız yapamazdım.

Arkadaşınizin ne kadar mutlu olduğunu siz bilemezsiniz ki... Belki size karşı da mutlu rolü yapıyordur. Sürekli fotoğraf paylaşanlar özünde aşırı mutsuz yalnız insanlar bence.
siz nasil mutsuz olduklarinizi biliyorsaniz ben de mutlu olduklarini biliyorum diye dusunebilirsiniz . sizce oyle ama 10 yillik arkadasim mutsuzlugunu sakinmaz zaten duygularini saklayabilen bir kiz degil
Dedigim gibi bana biraz komik geliyor ay bak herkes mutsuz ama paylasim yapiyor demek .cevremizde foto paylasmayi seven mutlu evlilikler de vardir hepimizin

Gorucu usulu zaten aşk evliligi olmuyor bana gore. İki insan evlenme amaciyla bir araya getiriliyor. Kriterler uyuyorsa icin isiniyorsa evleniyorsun.
Karnimda kelebekler uçsun, heyecan yapayim beklentisi olan goruculu tanişma yapar mi bilemedim. 🙄

Bu arada sosyal medyaya "aşk" yazip foto atan herkes aşik degil emin olabilirsiniz.
Ilk bende sizin gibi dusunur gorucu usulune karsi gelirdim
Esimde gorucuye karsiymis 😂
Ama ilk esimi gordugum an asik oldum

Konu sahibi hislerinden emin degil gibi geldi bana onun yaninda mutlu ama o yokken tedirgin gibi

nişanda kına da falan foto atmadım. düğün günü de sadece manzarayı attım. aşık olarak evlendik. sevgililiğimizde öyleydi. 2 3 yıllık ilişkide sadece ikimizin fotosunu hikaye olarak max 5 kere paylaşmamışımdır. Bana bu daha samimi geliyor.

Daha önce bahsetmiştim görücü usulu gibi biriyle tanıştırıldım. Şu anda da nişanlıyım. Dün arkadaşlarımın storylerinee bakıyordum eşleriyle fotolarını falan atıp aşk vs. Yazıyorlar. Benim hiç böyle paylaşımlarım yok. (nişanlımdan öncede yoktu aslında sosyal medyayı bu anlamda sevmiyorum) Görmeyince özlüyorum ama kendime onsuz yapamam falan demem. Bunları düşününce yanlış bir evlilik kararı mı diye sorguluyorum. Ama onun dışında yanındayken mutluyum huzurlu hissediyorum kendimi sadece onun kadar heyecanlı bi yapım yok. Kafamda deli sorular var. Yanlış yolda mıyım?
Millete bakarsan herkes cok mutlu ama 2 gun sonra bosaniyolar

Daha önce bahsetmiştim görücü usulu gibi biriyle tanıştırıldım. Şu anda da nişanlıyım. Dün arkadaşlarımın storylerinee bakıyordum eşleriyle fotolarını falan atıp aşk vs. Yazıyorlar. Benim hiç böyle paylaşımlarım yok. (nişanlımdan öncede yoktu aslında sosyal medyayı bu anlamda sevmiyorum) Görmeyince özlüyorum ama kendime onsuz yapamam falan demem. Bunları düşününce yanlış bir evlilik kararı mı diye sorguluyorum. Ama onun dışında yanındayken mutluyum huzurlu hissediyorum kendimi sadece onun kadar heyecanlı bi yapım yok. Kafamda deli sorular var. Yanlış yolda mıyım?

Bence sevmedi[iniz icin ve sevmediginiz biriyle hayatinizi birlestirdiginiz icin mutsuzsunuz. Simdi de kafanizda soru isaretleri olmasi normal. Sevmediginiz biriyle evlenmeyin bence.

Bence o aşk yazanlarin çoğu, bundan aşk yaraticam ben diye totosu çatlayanlar. Insan cok asikken ya da cok guzel seyler yasioken eglenirken falan aklina bile gelmio sosyal medyaya bisey atmak. Ne zaman sıkılsam, komiklik yapasim gelse, aramda gerilim olan insanlari kiskandirmak istesem, kısacası yapacak daha iyi bisey bulamadigimda tum salakligimla paylasim yapiorum. Genelde yapmiorum, yapan kendimi de pek sevmiorum. Her gun kendini ünlü sanarak bisey atanlara da guluyorum patetik duruyolar. Gercekten aşık da olabilirler de bize ne yani buldumcuk olmus gibi. Ama senin problemin kendinin aşık olmadigini hatirlaman onlara bakinca :) asksiz da yürür evlilikler bir insanla zaten asikken evlenmemek lazim, aşık oldugun insanla ask gecince evlenmek lazim. Bi bakican gözünden perde kalkinca da hala batio mu batmio mu sana uygun musunuz vs hali hazirda asik oldugun insanla evlilik düşünmek mantikli degil zaten. O zamanki beyin kimyasi sana doğru olani gostermez çünkü.

Onsuz yapamam falan kafalarına girmemen gayet olgun bir insan olduğunu gösterir. Hayatta ayrılık da var ve o olmadan yapamam kafası zaten olmaması gereken bir şey.

İlişkimi sosyal medyaya çok yansittigim bir dönem vardı. Ve o dönem aslında o kadar mutsuzdum ki.
İspat etmeye ve inkar etmeye çalışıyor insan belki de psikolojik bir sıkıntı bu.

Şimdi de eşimle paylaşımlarım var ama hiç eskisi gibi değil. En son ne zaman story paylaştım hatırlamıyorum.
Hamile olmama rağmen paylaşım yapmadım kendi soyledigim insanlar hariç kimse bilmiyor.
Bundan da çok mutluyum.
Sosyal medya artık bir çamur batağına dönüşmeye başladı.
İğrenç bir yer gözümde.
O yüzden paylaşım yapmak sevginin ispatı değildir.

Birisi için o olmazsa yaşayamam demekte gerçekçi değil zaten.
Yanında huzurluysaniz mutluysaniz ve denkseniz bence gerisinin önemi yok.

Bu kadar yalvarmaya ne gerek var bana bir kez bunu yansitsa bir daha foto cekinmem onla bu ne boyle bazi kadinlar cok pispisliyor kocalarini boyle sacma seyler yuzunden
Olur mu hic oyle ya hu.. Instagrama atacak altina ask dolu sozler yazacak. Evladimin babasi, evimizin diregi :KK53:
Seni verene cok sukur, bin sukur falan..

Katılıyorum. Şöyle söyleyeyim daha iki gün önce sosyal medyada kocişkom modunda olan bir tanıdığım şimdi tüm fotoğraflarını silmiş eşiyle olan. Bayağı kavgalı bitmiş gibi duruyor sokulan laflardan anladığım kadarıyla. İlişkiyi gözümüzün önünde yaşayıp gözümüzün önünde ayrılıyorlar gerçekten çok kötü. Bence böyle şeyler biraz özel olmalı ele güne her şeyi dahil etmemek gerekiyor. Yoksa benim gibi herkes arkanızdan sizi örnek vererek konularına malzeme ederler 🙈😂
Bu örnekleri bende çok gördüm maalesef :KK51:
Keşke mahremiyet bilinci herkese aşılansa ama maalesef olmuyor işte.
Nazar denen bişey var ondan korkar insan. Sonu böyle oluyo iste:KK33:

Olur mu hic oyle ya hu.. Instagrama atacak altina ask dolu sozler yazacak. Evladimin babasi, evimizin diregi :KK53:
Seni verene cok sukur, bin sukur falan..
Manyakca geliyor boyle seyler ya
Hani paylasmak guzel ama gercek mutlulugu sizofrenik hareketler bunlar bence 🤣

Ben sosyal medyada birlikte çiçekli böcekli foto paylaşmam, kendi fotomu çekip koymam, içtiğim kahveyi paylaşmam. Ama bana göre aşk, tutku, sevgi, özlem olmayan bir ilişki olmasa da olur bir şeydir..
He sonunda illaki aşk falan gidiyor da sevgi ve tutku kalmalı..
Seviyorsanız kimsenin sosyal medyasına takılıp doğruyu şaşmayın. Herkes kendince yaşıyor bu hayatı..

Mesela benim çocuğuma olan sevgim, çocuğunun günde 20 fotosunu paylaşan, nereye gitse haber eden akrabadan daha az değil. Ona ben, bana da o sığ geliyor.. :KK45:

Kişisel hesabım bile yok. Işletme hesabım var. Orda da değil eşim, cinsiyetim bile muamma.

Heyecan konusunda da ben de öyle pır pır bir insan değilim. Eşimi çok severim ama her zaman düşünceli ağır bir insanim. Tabiatim bu.

Herkesin yaradılışı farklı. Sevmiyorsaniz olmaz. Ama sevmek insanin sosyal medyasıyla ölçülemez. Yapmayın böyle şeyler.

Hangi soruya cevap verelim paragrafın bitisine mi ?

Başlığa mi ?

Back
X