- 21 Haziran 2015
- 904
- 2.201
- 113
- Konu Sahibi Minnnacik Mouse
-
@Bilgece m yazmaya üşendiklerimi de yazmışsınYa ben her seyini toptan ele aldim. İlk olarak imanli olmasi cok onemliydi. Namazi falan. E namaz kiliyor. Sonra karakteri de herkes ovuyordu. Hayati tirnaklariyla kazimis azimli biriydi. Cok zekiydi, pratik cevaplari vardi ve tuttugunu koparma arzusu yuksekti. Asiri merhametliydi ki merhamet benim icin cok onemli bir kriter.
E kariyerini de yapmis zaten. Beni tasiyabilecek gucu vardi.
Ozguveni cok yuksekti.
E tabi icim de isindi cok sukur.
Oldu yani. Ben mantiktan yanayim her zaman. Mantigimla olcup tartip butun istedigim ozellikleri karsilastirdim.
Boyle yani..
@Bilgece m yazmaya üşendiklerimi de yazmışsın
Ben herkesin yerine yaziyorum canim, hamile halinle yormayayim seni dedim
körü körüne asık oldum en büyük hatan aslında hicbir ortak noktamızın olmadıgı esimle evlendş cok seviyorum ama cok farklıyız simdiki aklım olsaaa cokkkk baska yerde olur altımda arabayla sehir sehir gezer keyif catardım tabi kafama göre bi koca bulur yapardım bunları sanki acelem varmıs gibi 21 de evlenmek nedir yani yuhhh banamerhaba hanımlar. hayatımdaki çoğu şeyin ciddiye bindiği şu günlerde tecrübe ve yaşanmışlıklara ihtiyacım olduğu için size sormak istedim.
evlenme kararını alırken ki ruh halinizi ve mantığınızı merak ediyorum. yani nasıl emin oluyorsunuz evliliğe hazır olduğunuza ? çok çok aşık olup bunun devamı olarak mı evleniyorsunuz yoksa "iyi biri, hoşlanıyorum, iyi anlaşıyoruz e bir de evlenelim bari" gibisinden mi ? yoksa biraz daha mantığa kaçıyorsanız bu işin mantığı nedir ? aşk evliliği yapanlar bunu ne kadar yürütebiliyor ? ya da diğerleri ? evlenme eşiği nedir ? nasıl başlayanlar daha başarılı yürütüyor merak ediyorum.
evlenirken nelere önem verdiniz ? sizi ikna eden ne oldu ?
bunu sorma sebebim kendimi doğru yönlendirmek. tabi ki herkesin ilişkisi farklıdır ama altında yatan mantığınızın bana yardımcı olabileceğini düşünüyorum. ciddi cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.
Ne güzel eşiniz gördüğünüz,tanıdığınız,anlatıldığı gibi çıkmış.Ya ben her seyini toptan ele aldim. İlk olarak imanli olmasi cok onemliydi. Namazi falan. E namaz kiliyor. Sonra karakteri de herkes ovuyordu. Hayati tirnaklariyla kazimis azimli biriydi. Cok zekiydi, pratik cevaplari vardi ve tuttugunu koparma arzusu yuksekti. Asiri merhametliydi ki merhamet benim icin cok onemli bir kriter.
E kariyerini de yapmis zaten. Beni tasiyabilecek gucu vardi.
Ozguveni cok yuksekti.
E tabi icim de isindi cok sukur.
Oldu yani. Ben mantiktan yanayim her zaman. Mantigimla olcup tartip butun istedigim ozellikleri karsilastirdim.
Boyle yani..
Sosyal Deney ???
Ne güzel eşiniz gördüğünüz,tanıdığınız,anlatıldığı gibi çıkmış.
Eski eşim de aynı özellikleri taşıyodu fakat içi bozuk çıktı. Tarihi geçmiş bayatlamış bir ürün gibiydi. Hepsinden soğuttu beni.
Şuan evli olduğum yanımda kedi gibi sarılıp,huzurlu uyuyan adamsa ;
"İçiyorum,fıçıyla götürüyorum 18 yaşımdan beri,bu koca karnım da meşhur bira göbeğim" diye pat diye söylemişti benim muhafazakar görüntüme aldırmadan..
Öyle sevdim,aşık oldum ben. Yanıltmadı beni de hislerimi de.
Zaten götürmüyo artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?