- 23 Ağustos 2012
- 51.401
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.354
- 898
- Konu Sahibi Minnnacik Mouse
-
Sorumluluk sahibi olmasina ennn basta onem veririm.sorumlulugu olan erkek iyi bir eş iyi bir baba olur ve aldatmaz.sorumluluk sahibi erkek alkol almaz kumar oynamaz evine vakitli gelir...sonra temizlik ve bakim gelir benim icin....merhaba hanımlar. hayatımdaki çoğu şeyin ciddiye bindiği şu günlerde tecrübe ve yaşanmışlıklara ihtiyacım olduğu için size sormak istedim.
evlenme kararını alırken ki ruh halinizi ve mantığınızı merak ediyorum. yani nasıl emin oluyorsunuz evliliğe hazır olduğunuza ? çok çok aşık olup bunun devamı olarak mı evleniyorsunuz yoksa "iyi biri, hoşlanıyorum, iyi anlaşıyoruz e bir de evlenelim bari" gibisinden mi ? yoksa biraz daha mantığa kaçıyorsanız bu işin mantığı nedir ? aşk evliliği yapanlar bunu ne kadar yürütebiliyor ? ya da diğerleri ? evlenme eşiği nedir ? nasıl başlayanlar daha başarılı yürütüyor merak ediyorum.
evlenirken nelere önem verdiniz ? sizi ikna eden ne oldu ?
bunu sorma sebebim kendimi doğru yönlendirmek. tabi ki herkesin ilişkisi farklıdır ama altında yatan mantığınızın bana yardımcı olabileceğini düşünüyorum. ciddi cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.
Ya ben her seyini toptan ele aldim. İlk olarak imanli olmasi cok onemliydi. Namazi falan. E namaz kiliyor. Sonra karakteri de herkes ovuyordu. Hayati tirnaklariyla kazimis azimli biriydi. Cok zekiydi, pratik cevaplari vardi ve tuttugunu koparma arzusu yuksekti. Asiri merhametliydi ki merhamet benim icin cok onemli bir kriter.
E kariyerini de yapmis zaten. Beni tasiyabilecek gucu vardi.
Ozguveni cok yuksekti.
E tabi icim de isindi cok sukur.
Oldu yani. Ben mantiktan yanayim her zaman. Mantigimla olcup tartip butun istedigim ozellikleri karsilastirdim.
Boyle yani..
aslında benimde sizin ki gibi sahip olmasını istediğim özellikler var. ama hepsini aynı anda bulamıyorum ağır basan iyi tarafları genelde benim daha az önem verdiğim şeyler oluyor. mesela çok zeki olması benim için daha önemliyken eğlenceli olması o kişi de daha çok ön planda oluyor. kendimi törpülemeye çalışsam da bir içime sinmemezlik oluyor sanki. sonra acaba çok aşık olmadığım için mi böyle diyorum. yoksa ben mi çok mükemmeliyetçiyim.
bir de birlikte iyi vakit geçirdiğimden ve aynı evde yaşayabileceğimden emin olduğum biri olsa da o kişiden çocuk yapma fikri pek cazip gelmiyor. o kişinin iyi baba olacağını düşünsem de. işte işler burda baya bir karmaşık hale geldi beynimde
Kadın arkadaşlarımın %90ı:
İşi iyi mi rahat yaşar mıyız
Araba şart
Biraz da anlaşsak ehh yeter işte
Erkek arkadaşlarım %99u:
Uzun zamandır beraberiz iyi kız düzgün kız güzelce de bir kız maceraya girmeyeyim bununla evleneyim işte
Evlilik programı kadını:
Paran var mı
Evin var mı
Araban var mı
yoksa s....tir git
aslında benimde sizin ki gibi sahip olmasını istediğim özellikler var. ama hepsini aynı anda bulamıyorum ağır basan iyi tarafları genelde benim daha az önem verdiğim şeyler oluyor. mesela çok zeki olması benim için daha önemliyken eğlenceli olması o kişi de daha çok ön planda oluyor. kendimi törpülemeye çalışsam da bir içime sinmemezlik oluyor sanki. sonra acaba çok aşık olmadığım için mi böyle diyorum. yoksa ben mi çok mükemmeliyetçiyim.
bir de birlikte iyi vakit geçirdiğimden ve aynı evde yaşayabileceğimden emin olduğum biri olsa da o kişiden çocuk yapma fikri pek cazip gelmiyor. o kişinin iyi baba olacağını düşünsem de. işte işler burda baya bir karmaşık hale geldi beynimde
işte o %90'a bende dahil olmalı mıyım acaba sorusuydu bu aslında
" Dünyada bi o kalsa almam"
dedim .. o adamla şuanda evliyiz
Niye nesi vardı :)
Benim gibi mantıklı birinden beklenmeyecek mantıksızlıkla evlendim ben valla.
Bir arkadaşın dediği gibi nasip. Ağzın dilin bağlanıyor.
Kendine pembe sebepler bulup aklıyor insan.
Olacağı varsa oluyor yani.
Gerçi ben bana verdiği değere, kötü alışkanlıkları olmayışına, efendiliğine gittim.
Ama sonra işler değişti. Esas bakmam gereken başka noktalar da varmış.
körü körüne asık oldum en büyük hatan aslında hicbir ortak noktamızın olmadıgı esimle evlendş cok seviyorum ama cok farklıyız simdiki aklım olsaaa cokkkk baska yerde olur altımda arabayla sehir sehir gezer keyif catardım tabi kafama göre bi koca bulur yapardım bunları sanki acelem varmıs gibi 21 de evlenmek nedir yani yuhhh bana
Ahhh ah!!!Ben olamadım ne yazık ki.
Evlenmeyi düşündüğüm tek bir kişi oldu ondan da aşktan gözüm kördü. Evlilik benim açımdan kör, deli olmadan yapılacak bir şey değil. Aşk olmadan kimse içime %100 sinmiyor.
Ahhh ah!!!
Şimdi daha iyi anlıyorum senin gibi bir fıstığın neden evlenmediğini?
Evlilik deli işi değildir be güzelim.
Evlilik doğru olduğuna inandığın biriyle yepyeni hayatı zorlukları ile elele aşmaya çalışmaktır.
Evlilik öyle zor ki ancak ayaklar yere sağlam basarsa doğru yolu bulur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?