- 3 Eylül 2012
- 21.854
- 57.513
- 798
- Konu Sahibi Minnnacik Mouse
-
esas bakman gereken noktalar nedir bizle paylaşabilir misin ? yani o leyla halinden çıktıktan sonra bir şeyler değişti sanırım?
Benim için öncelik yatakta başarılı olmasıdır tabii ki. Hepinizin mesajını okumadım ama gerçekten yatak benim için önemli bir kriter arkadaşlar.
Eee o kadar da hayat tecrübemiz olsun evelallah...Ayyy ilahi kız utandım şimdi fıstık olduğum sonucuna nerden vardın
Eee o kadar da hayat tecrübemiz olsun evelallah...
Aramayacaksın, bekleyeceksin, bol dua ederek.O zaman hayallerimin bulma erkeği görevini sana verşyorum aplamız müsaadenle
Aşık olmamışsın ondan.
Aşık olunca dünyanın ennnn mükemmel erkeği bu hayatım boyunca bununla olsam doyamam diyorsun. Ayrıntıları görmüyorsun şurası böyle orasını beğenmedim demiyorsun.
Onun adina nasip demeyip askin gozu kor kulagi sagir da diyebilirz sanki. Cunku gormek isteyen herseyi goruyor bence. Ki mantik denen birsey var asiksan da kullanabiliyorsun. Mutluluklar.Bunlar fasa fiso nasip die bir alin yazisi varya!!! Sana onu hertürlü cicili bicili gösteriyor. .gözlerin kör kulaklarin sagir oluyor ağzın baglaniyor...ve evleniyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?