- 7 Kasım 2014
- 659
- 400
- 33
- Konu Sahibi Minnnacik Mouse
-
He bir de eski yaşadıklarımdan dolayı aşka pek inanmıyorum benim ki %75 mantık evliliği :) Sevgi,sadakat daha ağır basıyor.Nasıl birini aradığınıza bağlı :) Bazı ortak noktalarımız vardı bazı huylarımız ise tam tersi.Ortak noktalarımız sevgili olmamız gerektiğini hissettirdi.Farklılıklarımız da dikkatimi çekti merak ettim.Eskiden uzun süreli ilişkim olduğu için çok uzun süreli ilişkim olsun istemiyordum o da askerliğini yapmıştı ve evlenmek için birlikte olduğunu söyledi.Sonra ailesiyle tanıştım ve ailemle çok benziyordu bu da evlenmeye ikna olmamda büyük etken.
çok tatlısınben en önce allah korkusu var mı ona baktım o varsa merhamet vıcdan otomatıkman oluyor
ama bu sozde degıl; benım herıfcanla iş yapıyorduk ordan tanıdım hıc hak yemeyen cok dıkkat eden cok adaletlı ahlaklı olması ılgımı cekmıstı
sonra hıc aklında kotuluk dusuncesı olmaması mesela bırı laf sokuyor veya ıma yapıyor o hıc anlamıyordu :) aklına kotusu gelmıyordu bız yanlıs anlamısızdır dıyodu
sonra mesela bırsey ıstıyım ıkı elı kanda olsa yetısıyordu herkese yetısım yardım edım hevesı vardı bundan resmen keyıf alıyordu. en onemlısı ben ıstedıgım naneyı yıyım ama el degmemıs kız alım dusuncesı asla olmayan bı erkektı. benım kendısınden daha cok sevgılım oldu daha rahat yetısmıs bı kızdım ama ısrarla namus kavramının bedenen olmadıgını savunan bı erkek
adamın hamuru kanı iyi; evlendıgıme hıc pısman olmadım hıc yanılmadım
hatta karakterının benden daha ıyı oldugunu dusunuyorum onunla aynı cennetde olabılmek ıcın hatalarımı telafı etmeye ugrasıyorum
çok tatlısınher şey gönlünüzce olsun
aşk bitmez ama insanların istekleri degisiyo bi arkadas demis ya senin ufacık bi hayalin bile esine aman olsada olur olmasada olur demicek aynı pencere cok önemli iste kör asık olunca bide 21 yasında olunca insan pek akıllı düsünmüyo sahsen ben esimden öncede iliskim olmusyu ama esimle gezerken resmen her yeri fluu görüyodum sadece ikimiz varmıs gibiydim benaşk bitiyor mu? ya da evlilikte o kadar da gerekli bir şey olmadığına mı karar verdin ?
Nerden buldun bacım böyle dört başı mamuru:)Mutluluğunuz daim olsun:)Ilk önce allah la ilişkisini önemsedim. Allah korkusu olmasını önemsedim. Çok şükür benden bile daha titizdir bu konularda :)
Okuyan biri olması benim için önemliydi. Kitap okumalı gündemi takip etmeli akıl fikir sahibi olmalıydı. Buda tamamdı :)
Çevresinde sevilen sayılan biri olmasi. Bu konuda da zaten çevreden vesileyle oldu. Iyi bir çevresi vardı.
Ailesiyle ailem uyumlu olması önemliydi. Biz de buda eğitim seviyesi uymasa da insanlık açısından gayet uyumluyduk.
Eşimin iyi bir kariyerinin olmasını önemsiyordum. Iyi bir lisans eğitimi ve yuksek lisans önemliydi benim için. Bu konuda esim zerre iyi değildi :)) üni.mezunu ama çok iyi bir üni değil. Yine de bölümü fena değildi.
Iyi bir isinin olması önemliydi. Çok şükür idare edebilirdik. Asla maaşını sormadim. Babamda sormadı. Bir aileyi gecindirebilir misin denildi ona. O da evet dedi. Çok şükür diyorum :)
Birde benim uzun boylu geniş omuzlu takıntım vardı. Esim gayet dis görünüşü hoş tiptir.
4 de 3u buluyorsam kritere gore o adam tamamdır :) ben buldum. 20 günde şak diye de evlendimçok da şükür mutluyuz.
Darısı bekarların başına
Nedense bana da öyle geliyorAyyy ilahi kız utandım şimdi fıstık olduğum sonucuna nerden vardın
Masallah sizeben en önce allah korkusu var mı ona baktım o varsa merhamet vıcdan otomatıkman oluyor
ama bu sozde degıl; benım herıfcanla iş yapıyorduk ordan tanıdım hıc hak yemeyen cok dıkkat eden cok adaletlı ahlaklı olması ılgımı cekmıstı
sonra hıc aklında kotuluk dusuncesı olmaması mesela bırı laf sokuyor veya ıma yapıyor o hıc anlamıyordu :) aklına kotusu gelmıyordu bız yanlıs anlamısızdır dıyodu
sonra mesela bırsey ıstıyım ıkı elı kanda olsa yetısıyordu herkese yetısım yardım edım hevesı vardı bundan resmen keyıf alıyordu. en onemlısı ben ıstedıgım naneyı yıyım ama el degmemıs kız alım dusuncesı asla olmayan bı erkektı. benım kendısınden daha cok sevgılım oldu daha rahat yetısmıs bı kızdım ama ısrarla namus kavramının bedenen olmadıgını savunan bı erkek
adamın hamuru kanı iyi; evlendıgıme hıc pısman olmadım hıc yanılmadım
hatta karakterının benden daha ıyı oldugunu dusunuyorum onunla aynı cennetde olabılmek ıcın hatalarımı telafı etmeye ugrasıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?