Evlenirken sadece eşinle değil ailesi ile de evleniyorsun sözü doğru mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
çok sık karşılaşıyorum bununla.evlenirken sadece eşinle değil ailesi ilede evleniyorsun... yorumlarınızı bekliyorum bayanlar

daha evlenmedim ama çevremdeki ilişkilere baktığımda çok doğru olduğunu görüyorum. her ne kadar eşiniz çok sevsede ailesi kabullenmedimi arada çok problemler çıkıyo. o nednele bende asla ailemin onay vermediği biriyle yada bana onay verilmezse o kişiyle evlenmeyi düşünmüyorum

ailesine çok bağlı biriyse bu söz çok doğru canım.

kesınlıkle dogrubenneyaptımki
bu sozu bana evlenmeden once eltım soylemıstı:dilcikar:
hadı ordan nan demıstım:mymeka:
ama bı baktımkı kraldan cok kralcı olmus hepsı:1ninca:
yanı cok dogru evlenınce gorursunuz
sengözlerimebaksanab

evet dogru bir söz, esini saydigin kadar,
ailesini de saymak zorunda kalabiliyosun.
istesen yada istemesende.

Valla benim zavallı annem babamla mı evlendi babaannemle mi belli değil benneyaptımki kendisi de hep der zaten

Evet çok doğru ....
Çünkü hayatı sadece eşinizle paylaşmıyorsunuz,aile unsuru çok önemli.....
Eğer birde eşiniz ailesini gerekmediği yerde ön planda tutuyor,refleksleri ailesine bağlıysa mutsuzluk davetiye çıkartıyor demektir....
Akıllı çok akıllı olmak lazım,ben olamadım....

benim kayınvalideler şehir dışında oldukları için benim için pek doğru değil. gerektiği kadar ara sorar ziyaret ederiz. ama ben kocamla evliyim ailesiyle değilsırnaşık şey

bence doğru..ama iki taraf içinde geçerli.nasılki siz evlenince ailenizi yanınızda istersenz eşiniz içinde geçerli.ama ölçüyü ayarlamak lazım.ama ne yazık ki dengesizlikler olabiliyor....

maalesef doğru ama sadece gelinler için erkeklerin çoğu bizim ailelerimize fedakarlık yapamıyor (istisnalar olabilir) sanırım yapıları gereği eee boşuna denmiyor gelin aldım diye siz hç duydunuzmu damat aldım diyeni?

ailesine baglı yada degil mutlaka aileyle iç içe geliyorsun bence dogru bir söz çünkü erkekler evlenince daha beter çocuklaşıyorlar maalesef ama kendini bilen bir kişiyse hiçte sorun yoktur.

gördüğünü görmüyecen,duydugunuda duymuyacaksın hepsi bundan ibaret belli bir yere kadar tabii.

bencede dogru unku esinin ailesi cok onemli.sonucta onlarda senin hayatinin bir parcasi oluyorlar.

acı gerçeklerle yüzleşmenin zamanı geldi hıı...inşallah ailesi iyi çıkar dileğinden başka yapabilecek bişey yok malesef.

ister iste ster isteme bu böyle oluyor,mecbur onlarlada evlenmiş oluyorsun bi nevi,
sadece nikah masasında hastalıkda sağlıkta mutlulukta sıkıntıda,ailenin yaptığı her türlü saçma sapan hareketlere,çektirmelere,eşinizi ve ailesini kabul ediyormusunuz demiyor nakah memuru:roflol:
yakında kayınvalidelr topluluğu birleşip böyle bi istekte bulunup kabul ettirirlersede şaşırmam:mymeka:
o zaman daha garanti olur yapılanlar sen baştan kabul ettin elimizde koskoca tabu var nikah cüzdanı die:roflol:

evet canım doğrudur-tatlicadiarzu- bir sürü kocan oluyor yani :jeyyar:bir alana tüm aile bedava

EVET BENCE KESİNLİKLE DOĞRU EŞİNİN SOYADINI ALIYORSUN EŞİNİN AİLESİYLE EVLENMİŞ DEĞİL SADECE AİLESİNE KATILIYORSUN Kİ BUNDA NE VAR ANLAYAMIYORUM BU KAYNANA FOBİSİ ,DÜŞMANLIĞI NEDENSE EVLENMEDEN ÖNCEDEN AKILDA OLUŞAN KULAKTAN DUYMALARDAN VE BİR İKİ KÖTÜ ÖRNEKTEN DOLAYI EŞİNİN AİLESİNDEN KORKAR HALE GETİRİYOR İNSANLARI HALBUKİ EŞİNİN AİLESİ SENİN AİLEN SENİN AİLEN EŞİNİNDE AİLESİ OLUYOR VE HARİKA BİR KALABALIK AİLE OLUYOR HERŞEY DAHA BİR MUTLU VE VE TOPLANTILAR DAHA BİR CIVILTILI GEÇİYOR EN AZINDAN BİZİM 7 YILDIR ÖYLE!
AİLEM AİLESİ,AİLESİ AİLEM DEMEK İÇİN SEVGİLERİMLE....a.s.

benim için anlamı yok bu sözün...
ailesiyle değil eşimle evlendim zaten evlilik iki kişi arasında gerçekleşen bir durum bir sözleşme...
şartları yok...
bu ailesini sevmediğim, kabul etmediğim anlamına gelmiyor elbette...
ailesi, arkadaşları, dostları, akrabaları ailem oldu o ayrı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…