Evlenirken sadece eşinle değil ailesi ile de evleniyorsun sözü doğru mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet ama bu sadece tek tarafli olmamali, benim esim aileme gøsterdigi saygi kadar ben ailesine saygi gøsteririm-- baska turlusu gelmez icimden, øyle "Ben onun gibi saygisizlasamam, aile terbiyem bu" gibi laflarida gecerli degil benim icin bu konuda.. icimden gelmez bikere yapamam. Ailem konusunda hassasim!

Ama nasilki esim benim aileme gøsterdigi sevgi saygi karsisinda cok mutlu oluyorsam, bende elimden geleni yaparim onun ailesine karsi, ama en ønemlisi birbirimize karsi nasiliz.. Evlilik iki kisi arasinda bana gørede, fakat dogal olarak evlenen insan ailesini terketmedigine gøre ailelerde isin ucundan dahil oluyolar bu søzlesmeye evet.

cok dogru
heleki esin asiri düskünse(kimse alinmasin bi herkes gibi sevip saymak var birde asirisi varki bu bence hastalik)
bunalipta fazla karistirmazsan(sekil1-a) bu ailesiyle evlenme durumu azda olsa ortadan kalkiyo
ama dedigim gibi azzzz!!!
off off yarama bastin ýine:)

valla ben sadece eşimle evlendim
gerisi tefarruat benim için

hep duyuyoruz ama bılmıyorum
kısıye gore aıleye gore deegısıklık gosterır herhalde allah ıylerle karsılastırsın

kesinlikle doğru..evlendiğiniz zaman sadece eşinizle değil..onun ailesiyle ..yetiştiği kültürle ve alışkanlıklarıylada yani eşinizin herşeyiyle evleniyorsunuz diyibiliriz...

çook doğru bence sadece eşinle paylaşmıcksınız hayatınızı onun aılesı çok önemli sonucta ben şöyle düşünüyorum bız bayanlar erkek evine gidiyoruz hatta istemeye gelırken oğlan bizim kız bizim derler...siz artık ailenizden çıkmış eşinizin oluyorsunuz aileniz sizden bekarken gibi sorumlu olmaz dıye düşünüyorum ben..çok nadirdir erkeklerin ailesi hakkında konusan bayanlara tepkı vermedıgıne netıcede o onun aılesı nasıl kendımız bizim aılemızle ıyı gecnmesının saygılı olmasını beklıyorsak bızde aynı özeni eşlerimizin ailelerine gösterelım.. daha bekarım amaa.s. böle olması gerektıgını düşünüyorum....

çok sık karşılaşıyorum bununla.evlenirken sadece eşinle değil ailesi ilede evleniyorsun... yorumlarınızı bekliyorum bayanlar

maalesef dogru bi söz....
mutlu bi evliliğinizin olması aileye baglı....

Evet kesinlikle doğru.Ailesiyle yaşayacağın olumlu ya da olumsuz her şey evliliğine de yansıyor.Dolayısı ile ailesiyle de evlenmiş oluyorsun.

malesef cnm dogru ailesı mutlaka hep arada oluyor cogu zaman aile yuzunen tartısmıs oluyoruz ne kadar ıyı olunsada karsılıklı ailesız olmuyor cnm dedıgı gıbı ailesıyle evlenıyorsun

yok ben de ailesiyle evlenmeyenlerdenim malesef..
eşim kocam;ailesi de kayınvalidem kayınpederim..yanlarında mutlu olduğum huzurlu olduğum insanlar..

bencede oyle eşinle degıl aılesıylede evlenıyorsun...
erkek ıcınde bayan içinde bu boyle...sonucta ıkı aıle bır olup akraba olunuyor......
eşinle mutlu oldugun surece aılelerde mutlu oluyor...
eşin yerı ayrı ama aıleylede ılışkılerın ıyı olmalı..yoksa evlılıgı yansıyor...bunu etrafımda goruyorum.....

o kadar doğruki ancak evlenince anlarsın tabi banada bekarken söylerlerdi ama ben amaaaan eşimle evleniyorum ailesi yok ki yanımda derdim ama öyle değilmiş sadece ailesi değil akrabalrıylada evleniyorsun aynı zamanda her şeylerine katılman gerek kaılmadın bak gelinsin saygı güler yüz göstermek zorundasın iztesende istemesende en kötüsü bu zaten beni sevmediklerini biliyorum arkamdan konuştuklarını biliyorum ama evime geldiklerinde yada bir yerde beraber olduğumuzda güler üz göstermek zorunda kalıyorum mecburen kötü olunmasın diye ama buna rağmen eşimle çoğu kavgamız ailesi veya akrabalrı yüzünden olur çok bağlıdırda kendisi ailesine ve akrabalarına idare ediyouz işte

bence de doğru bir söz..
Evet tabiki de eşinle evleniyorsun ama eşin sonuçta tek değil onun bir ailesi annesi babası var.bazılarının istisna olabilir ama onlara karşı sorumlulukların oluyor onların dertleri ile dertleniyor sevinçleri ile seviniyorsun..bunu göz ardı edemezsin..bunu yaşadıkça öğreniyorsun...

Eşinizin ailesiyle evlenmek lafı pek doğru değil. Doğru olan evlenince hem siz hem eşiniz bir başka ailenin fertleri oluyorsunuz. Yani bir aileniz varken iki tane oluyorlar. Sevgi ve saygı çerçevesinde olunca ilişkiler her şey düzgün işler.
Evlendik diye kimse ailesini başından atamaz değilmi? Ben aile büyüklerinin belirli sınırlar içinde tecrübelerinden faydalanmayı severim. Yani söyledikleri sözleri "işime karışıyorlar" olarak nitelememek lazım.
Eğer dengeyi kurabilirseniz kocaman bir aileniz oluyor.

Bence aileye bağlı da olsa kopuk da olsa çok doğru bir söz ailesiyel iyi olunca da sen haşır neşir oluyorsun , kötü olunca da ara buluculuk yapıyorsun ...

Mutlaka eşimiz ile evleniyoruz ama eşimizinde bir ailesi olduğunu unutamayız. Aynı şekilde eşlerimizde bizim ailelerimizle evlenmiş oluyor hihoyyyt

kesinlikle doğru canım...istesende istemesende her zaman bir şwkilde hayatında oluyorlar ne yazıkki!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…