.aile yadigarinida hak eden elde etmeli..
Konuyu görünce nasıl içim sızladı......Bana eşimin ailesi onlar için çok önemli olan yadigar takılar taktı......Eşimin çok genç yaşta vefat eden babannesinin 10 cm kalınlığında burma bileziği,(hem maddi hemde manevi değeri çoktu)kayınvalidemin pırlanta yüzükleri(çok şıktı) bir kaç daha vs.....Diğer takılanlarında benim için bana özel olduğu için anlamı hatırası tabiki çok büyüktü.....Ama ben 3 aylık evliyken hepsi çalındıÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook....
Hatırladıkça nasıl içim acıyor,anlatamamklava: klava: klava:......
Nerden hatırladım yineeee yaaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Bende onları oğlumun eşine ve kızıma ilerde takardım,ama artık geçmişolaaaaaaa...........
Evlenirken kayınvalidem, koluma ailedeki en muhteşem kişilik olan kocamı taktı..Çok üzgünüm çoook
Daha ne yapsın di mi?
Akıllı kadınmış bak,çıkaramıyorum hala..
biz 3 geliniz, ben en küçükleriyim.
2 eltimin de evliliği problemli olmuş, kayınvalidemle sonradan araları düzelmiş.
dolayısıyla düğünleri de pek sıcak bir havada geçmemiş.
biz ise rahmetli kayıvalidemle hep gözgöze kucak kucağaydık.
benim en iyi arkadaşımdı, ben de onun ufak kızıydım.
maalesef biz nişanlıyken vefat etti ve bu beni çok sarstı.
evlenirken eksikliğini en çok hissedenlerden biriydim.
kendisinin ananesinden kalma bir yüzüğü vardı ve vefat edince kimse bu ne olacak diye sormadı.
iki eltimde ortak karar vererek o yüzüğü benim parmağıma göre yaptırıp kayınvalidemden hatıra olarak bana taktılar.
ne abilerim niye benim eşime verilmedi dedi, ne de benim eşim yengelerimin hakkıydı dedi.
içlerinden geldi bana verildi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?