bana düğünde taktıkları kolyenin zinciri gümüşmüş pırlantalarını görmek içinde büyüteç gerekiyor... bu kadar küçük pırlantayı nasıl yapabiliyorlar onu da anlamış değilim..
bana düğünde taktıkları kolyenin zinciri gümüşmüş pırlantalarını görmek içinde büyüteç gerekiyor... bu kadar küçük pırlantayı nasıl yapabiliyorlar onu da anlamış değilim..
kayınvalidem düğünden sonra ilk ziyaretmizde bana kendisine nişanında takılan üzerinde osmanlı tuğrası motifi olan altın bir kolye verdi. aile yadigarı sayılmaz ama benim için değerli, sonuçta tek gelinim, iki kızı var, onlarada verebilirdi.bayağı eski ve bakımsız olduğundan bu haliyle kullanılmaz.ama ben de kuyumcuda temizletip, siyah deri kolye zinciriyle takıcam. görürse mutlu olur herhalde.
vay anam vay demekki kadınlar hep aynı dilden konuşuyo buyrunnnnnnnnn benim eşimin tarafı önceleri çoooooooooook zenginlermiş..... bana gelene kadar yemişler her şeylerini :çok üzgünüm: kaynanamda ne gerdanlıklar küpeler zincirler say say bitmez varmış diyarbakırlılar takıyı çok severler şimdi onlar yok ama inci küpeleri zincirleri yüzükleri hep durur ya demem o ki benden önceki 2 geline hem çok takı takmışlar hemde hatıralarını bırakmış bana gelince elleri ceplerine gitmedi sebebe ise beni kebullenmediler çünkü kapalıyım bu beni sevmemelerine en büyüksebep otel tutup düğün yapmaya paraları vardı (gösteriş için) ama bana bırak pırlantayı seti küpe bile almadılar ama akrabaları çok taktı kaynanam gelen takıları saydı bir bir anca amaaaan çok uzattım sakın beni kınamayın benim gözüm onların takısında bileziğinde değildi yalnız çooooooooooooook zoruma gitti bu başlığı görünce o günler aklıma geldı üzüldüm yazarak dertleşeyım dedım ALLAH herkesin kendine versin......