G
gelecekkorkusu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gelecekkorkusu
-
Ben 2 aylık evliyim ve 2,5 sene flört dönemimiz oldu evlenme kararımı gözüm kapalı verdim tam evleniceğim insandı ruh ikizimdi çünkü....yalnız ufacık bişey vardı aklımda çok kırılgan ve herşeye takılıodu ama hepsi evlendikten sonra değişti tek sorun uzağımda olmasıydı ,,,,,,,, sana tavsiyem bu soruyu neden sordunu az çok tahmin edebiliorum=)çok büyük kötü huyları olmadığı sürece ufak tefek şeyleri düşünme herşey evlendikten sonra düzelio değişio ayrıca herşey tabiki bayanda bitio,,,
5 yıl flört ettik..
1 yıl da nişanlı kaldım..
gözüm kapalı atlamadım..ama bekleme nedenlerimiz okullarımızın bitmesi,askerlik ve iş bulmaydı..kaydirigubbakcemile
hepsi oturduktan sonrada evlenmeye karar verdik..
en çok zorlayanı asabi olmasıydı..Çok üzgünüm çoook
biraz törpüledim gibi bu huyunu...
daha doğrusu deli deliyi görünce sopasını sakladı diyelim..:lepi:
İyi düşünün.Başka yerde yaşamak o kadar zor ki...Ne aile ,ne arkadaş,ne tanıdık bir sima...Yok ...yok...Bu hiç de kolay değil.Eşin olması sadece yetmiyor.İnsan öyle bir bunalıyor ki...Eşi çok iyi de olsa yeri geliyor pişman oluyor.Doğup büyüdüğün ,havasını yıllarca soluduğun yerden ayrılmak o kadar güç ki...bızımde 3senelık bı ılıskıden sonra yakında nısanımız olucak ve hala dusunuyorum onunla mutsuz olmaktan suphem yok ama tek derdım uzaga gıdıcek olmam ve alısabılıcekmıyım yoksa mutlu oldugum zamanlarda bıle bı yanım eksık kalacakmı ve ben hayatı tam yasayamayackmıyım benı dusunduren bunlar ve bazende herseyı sılmek bıle gecıyo aklmdan pekı yapabılırmıyım hayııırr:1no2:
Kimse acele etmesin.İsteyen erkek bir yıl değil ,10 yıl da bekler...Çocuk oyuncağı değil bu.İyice düşünüp taşınmak şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?