evlenirken szi en cok dusunduren

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim daha çok kendimden yana tereddütlerim var. Aslında evlenmek, evlilik bana göre değil gibi geliyor. O kadar işle uğraşamam ben. Yemek, temizlik, koca, çocuk oyy düşünürken bile bunalıyorum. Ya okuttunuz bana baba evinden çıkarkenki son günü, vazgeçtim ağlaya ağlaya. Olacak iş mi ya:çok üzgünüm:

Beni en çok düşündüren doğru kişi olup olmadığından ziyade acaba iyi bir baba olur mu düşüncesi olmuştur.Şu an evliyiz henüz çocuk düşünmüyoruz ama ben hala onun iyi bir baba olup olmayacağı kaygısını taşıyorum çünkü hiç bir şeyi yaşamadan bilemeyiz.

bende eşimin ailesiyle nasıl geçinirim diye kaygılanayordum
endişe edilecek hiç bir şey olmadı çünkü düğünden 2 ay önce küsdük
helande görüşmüyoruz

O güne kadar ailemden hiç ayrılmamıştım. Aynı şehirde oturan amcamlara, halamlara
bile gitsem kalamaz, abime gel beni al derdim. Şimdi ise onlardan 2000 km uzakta
ne yaparım, kalabilirmiyim diye çok düşündüm çok.
Allaha çok şükür düşündüğüm gibi kötü olmadı, hayatımın belki en doğru kararı oldu
ama gurbet zor yinede ne olursa olsun...

Eşimden yana bir düşüncem olmadı ama kayınvalidemden yana oldu. Evlenmeden önce ben eğer birgün ayrılırsam bu kadın yüzünden ayrılırım demiştim. O beni düşündürmüştü sadece. 3.5 Senelik evliyim ve düşüncelerimde haklıymışım. Kocamı sevmesem ve o güzel kalbine bağlı olmasam sırf şu kayınvalidem yüzünden ayrılırdım. :1closedeyes:
Allah'dan eşim annesine hiiiç benzemiyor.
Onun haricinde karar verirken beni düşündüren pek bişey olmadı yada çok önemsizdiki şuan hatırlamıyorum. :çok üzgünüm:

bir bekar olarak asla gözü kapalı evlenemem çünkü evlilik bir kez oluyor sonradan pişman olmaktansa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…