Sizin hakkınıza girmişken bu mümkün olamaz er yada geç karmasını yaşarAslında sanırım annem buna sebep oldu. Yani kendi gibi düzenbaz biriyle iyi geçinir, senin gibi dürüstlerle yapamaz öyleleri dedi. Ben de galiba bundan etkilendim, zihnimde oyuncu (exin annesi gibi) biriyle harika anlaşacağı düşüncesi oluştu.
Ben istediğim adamı istemiyor gibi yapmadığım için hayatımda bana böyle şeyler olmuyor
Keşke sende öyle yapsaydın.
Sizin hakkınıza girmişken bu mümkün olamaz er yada geç karmasını yaşar
Hatta o düğüne sevgilisiyle gitse...
Hayır ben sizin gibileri anlıyamam.İnsan duygusal olarak tamamen bitiremediği bir şeyi mantıksal olarak bitirmek zorundaysa bitirir.
Bu çok insani bir durum.
Ama daha da anlatmaya çalışmayacağım, çünkü onlarca anlayan üye arasında sadece size dokunuyorsa bazı şeyler, bu sizin kendinizle halletmeniz gereken bir durum. Ben yardımcı olamam.
Ok.Hayır ben sizin gibileri anlıyamam.
Bu çok bencilce geliyor o yüzden özellikle yazdım.
Burdakilerinde benim düşündüğüm gibi düşünmemesi çok normal çünkü ben duygusal kararlar veren bir insanım.
Duygularım yıpranmışsa o insanı bitiririm ve benden sonraki hayatı beni ilgilendirmez.
Böyle hem gizli gizli isteyip ama mantığım falan diyen bir insanı anlayamam.
O kadar çoksunuz ki aslında bu dünyada.
Hem bir insanı istemeyip o insan da kendine yeni bir düzen kurunca kıskanıyorsunuz.
Siz birini bulsaydunız o adam umtunuxda olmazdı işte bu bencillik.
Aaa seviyorum dersin anlarım da bu sevgi değil.
İnsanların çoğu da siz gibi olduğu için size hak vermeleri normal.
Son olarak mantığınızla size mutluluklar diliyorum.
Belki öyle ex kyınvlidesi kpıdan cevirir kabul etmez ama cocuguyla gitse kimse niye geldin getirdin diyemez yani.cocugum babasının dugununude mi görmesin derdimHatta o düğüne sevgilisiyle gitse...
Geçer bıraz zaman sonra uzulmeyınMerhaba,
Geçen sene boşanma sürecinde sizlerden destek alma amaçlı bir konu açmıştım.
Yorumlar iyi gelmişti. İlk aylar acıdan kaçış yok, bu her türlü desteğe rağmen böyle. Ortalama 3-4 ay zorlu bir süreç yaşadım. Ardına yaklaşık bir yıldır gayet iyiydim. Beklediğimden daha pozitif bir bekar annelik sürecindeydim.
Ta ki son bir haftaya kadar. Çocuğumuzla ilgili sıradan bir konuşma arasında patadan evlenmek üzere olduğunu söyledi. Çoktan ona karşı nötrleştiğimi zanneden ben, tuhaf bir acı duydum. Hala da geçmedi. Canım acıyor.
Şu an mantıken ilk boşandığım günle aynı noktadayım, ondan ayrıldığıma her zaman iyi ki dedim. Yani içimde bir pişmanlık yok. Onu mevcut haliyle asla istemiyorum ve değişeceğine de inancım olmadığı için boşandım zaten.
Ama duygusal olarak çok tuhaf bir haldeyim, canım yanıyor. Kimseyle konuşasım gelmiyor, içimde tutsam da patlayacak gibi. Var mı benzer şeyler yaşayan, içime serpecek suyu olan?
Şimdiden teşekkürler…
O evlenene kadar hayatımın erkegi çıkar karşıma dediğiniz anda karşınızdaki erkeğe de haksızlık etmiş olursunuz umarım o erkek sağlıklı ruh halinize kavuştuğunuz anda eski eşi tamamen maziye gömdugunuzde gelir bu şekilde mutlu olmanız imkan dahilinde degilBir sevgilim olsa onun düğünü yerine çocuğumu da alıp keyifli bir etkinlikte kullanmak isterim galiba o hakkımı :) umarım o evlenene kadar hayatımın erkeğini çıkarır Allah karşıma
Ben değişeceğini düşünmüyorum. İnsanlar kolay kolay değişmiyor. Ki 2. evlilikler daha zor oluyor.Ne hoşsunuz. Çevresinde öyle rol yapıyor ki, herkes harika olarak bahsettiği için ikinci eşi jet hızında buldu şampiyon. Ve bana “sendeki hatalarımı onda tekrar etmeyeceğim” dedi, en çok da bu koydu
O evlenene kadar hayatımın erkegi çıkar karşıma dediğiniz anda karşınızdaki erkeğe de haksızlık etmiş olursunuz umarım o erkek sağlıklı ruh halinize kavuştuğunuz anda eski eşi tamamen maziye gömdugunuzde gelir bu şekilde mutlu olmanız imkan dahilinde degil
Birkaç kere o "hata" dediği şeyleri yapmaz, tutar kendini. Sonra neyse ona döner zatenNe hoşsunuz. Çevresinde öyle rol yapıyor ki, herkes harika olarak bahsettiği için ikinci eşi jet hızında buldu şampiyon. Ve bana “sendeki hatalarımı onda tekrar etmeyeceğim” dedi, en çok da bu koydu
Seni aklınca üzmek yoklamak için yapiyo olabilirmi.dogrumu acabaBenimki bir yılın ardına bulmuş, şimdi de ciddileşince haber verdi. Oysa ki iki hafta önce hala beni sevdiğini ima eden şeyler söylüyordu. Gerçi öyle yapmasından rahatsız oluyordum, çünkü sonu yok. Ama böyle de bi şok etkisi oldu.
O kötü bir kadın.mutlu olduklarini nereden biliyorsunuz. ilahi adalet muhakkak yerini bulur. Bir iki sene sonra ne olacağını bilmiyoruz.ama siz en zor şeyi yapmışsınız, kendi hayatınıza bakıp mücadele ederek. .onlar bu pislikleriule mutlu olamazlar.kim kimin canini isteyerek yakarsa illa ki bedelini öder.o kadar örneği var ki.tebrik ediyorum sizi, güçlü kadın böyle olunurBenim ex boşanmadan 1 ay sonra beni aldattığı o.pu ile evlendi.Hem de kadin bana davetiye gönderdi.Davetiye gelince evleneceğini öğrendim.Hem de iş yerinde , çok önemli tüm gün sürecek bir toplantının sabahinda.
Hayatımın en kötü anıydı, ama kızımla yeni hayatımız için çok önemli bir gündü.Aksama kadar profesyonel şekilde işlerimi halledip, çıkışta İstanbul Cuma akşamı, köprü trafiginde saatlerce ağladım.15 yılımı bu şerefsize neden heva ettim diye kendime kızdim.Günler, geceler boyu içimdeki ateş hiç sönmedi.6 ay oldu evleneli hatta çocuk bekliyorlarmis.Mutlu, mesut yuva yıkıp yuva kurdular ve gayette iyiler.
Ben mi?? "iyi ki boşanmışım ama geç kalmışım "
Kızımla yeni hayatıma ve işime odaklandim.Evet canımın yanmasi geçmedi ,belki de hiç geçmeyecek.Ama hayatımı daha fazla rezil etmesine izin vermiyorum, vermiycemde.
Mesafe koyup, uzaklaşın.Evlediniz için de sadece mesajlasin.Mecbur olmadıkça sesini duymayin.Onlari merak etmeyin.Yolunuza bakın.
“Sendeki hatalarımı onda tekrar etmeyeceğim”
Belli ki size en çok bu laf koymuş ama içinizi rahatlatayım
Eşimin 2. evliliğiyim. İlk evliliğinin bitme nedeni olarak gördüğü hatarın hiçbirini bende yapmadı… bende o kadar farklı hatalar yaptı ki 10 senenin sonunda boşanmanın eşiğindeyizHuy ve kişilik değişmiyor. Bir insan kötü, sorumsuz ve ruhsal problemi biriyse 10 sene sonra da 20 sene sonra da aynı kalıyor
Seni aklınca üzmek yoklamak için yapiyo olabilirmi.dogrumu acaba
Kızlar sızce de davetiye ile oraya kırmızı bir elbiseyle gitmesi efso olmaz mı (cok mu flim izliyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?