Evleniyormuş

Sizin hakkınıza girmişken bu mümkün olamaz er yada geç karmasını yaşar

Ben istediğim adamı istemiyor gibi yapmadığım için hayatımda bana böyle şeyler olmuyor
Keşke sende öyle yapsaydın.

İnsan duygusal olarak tamamen bitiremediği bir şeyi mantıksal olarak bitirmek zorundaysa bitirir.
Bu çok insani bir durum.
Ama daha da anlatmaya çalışmayacağım, çünkü onlarca anlayan üye arasında sadece size dokunuyorsa bazı şeyler, bu sizin kendinizle halletmeniz gereken bir durum. Ben yardımcı olamam.

Son düzenleme:
Sizin hakkınıza girmişken bu mümkün olamaz er yada geç karmasını yaşar

Önceki yorumlarımda da dediğim gibi kadınla bir derdim yok, exin de iyi/kötü tüm niyetlerini önüne çıkarsın Allah. Benim de hatta, bu duayı herkese ediyorum son zamanlarda…

Hayır ben sizin gibileri anlıyamam.
Bu çok bencilce geliyor o yüzden özellikle yazdım.
Burdakilerinde benim düşündüğüm gibi düşünmemesi çok normal çünkü ben duygusal kararlar veren bir insanım.
Duygularım yıpranmışsa o insanı bitiririm ve benden sonraki hayatı beni ilgilendirmez.
Böyle hem gizli gizli isteyip ama mantığım falan diyen bir insanı anlayamam.
O kadar çoksunuz ki aslında bu dünyada.
Hem bir insanı istemeyip o insan da kendine yeni bir düzen kurunca kıskanıyorsunuz.
Siz birini bulsaydunız o adam umtunuxda olmazdı işte bu bencillik.
Aaa seviyorum dersin anlarım da bu sevgi değil.
İnsanların çoğu da siz gibi olduğu için size hak vermeleri normal.
Son olarak mantığınızla size mutluluklar diliyorum.

Ok.
Bencilim ve kıskancım, size göre. Olabilir, bunun aksini ispat etmeye çalışmayacağım.
Siz de öyle düşünüverin.
Ve beni anlamak zorunda değilsiniz.

Hatta o düğüne sevgilisiyle gitse...
Belki öyle ex kyınvlidesi kpıdan cevirir kabul etmez ama cocuguyla gitse kimse niye geldin getirdin diyemez yani.cocugum babasının dugununude mi görmesin derdim eski eşin yeni eşi dugunu dagıtır heralde bu kadunun burda ne işi var diye

Geçer bıraz zaman sonra uzulmeyın

Bir sevgilim olsa onun düğünü yerine çocuğumu da alıp keyifli bir etkinlikte kullanmak isterim galiba o hakkımı :) umarım o evlenene kadar hayatımın erkeğini çıkarır Allah karşıma
O evlenene kadar hayatımın erkegi çıkar karşıma dediğiniz anda karşınızdaki erkeğe de haksızlık etmiş olursunuz umarım o erkek sağlıklı ruh halinize kavuştuğunuz anda eski eşi tamamen maziye gömdugunuzde gelir bu şekilde mutlu olmanız imkan dahilinde degil

Ne hoşsunuz. Çevresinde öyle rol yapıyor ki, herkes harika olarak bahsettiği için ikinci eşi jet hızında buldu şampiyon. Ve bana “sendeki hatalarımı onda tekrar etmeyeceğim” dedi, en çok da bu koydu
Ben değişeceğini düşünmüyorum. İnsanlar kolay kolay değişmiyor. Ki 2. evlilikler daha zor oluyor.

Birincisi, konu içeriğimde de ifade ettiğim gibi sağlıklı bir bekarlık süreci geçiriyorum. Yani bir haftadır bu gelişme nedeni ile duygusal gelgit yaşamam totalde psikolojimin bozuk olduğuna refere etmez (en azından konunun uzmanı arkadaşlarımdan aldığım feedbacklar o yönde). İnsan sağlam bir psikolojide iken kötü bir haber alıp, bir süre duygusal zorluk yaşayabilir, bu insani ve geçici bir durum.

İkincisi hayatımın insanı ile bu esnada tanışmam anında nikahı basacağım anlamına gelmez, bu bir süreçtir. Belki aylara ya da yıla yayılabilir. Ki evliliğe hazır bir zihin yapım olduğu için çok yaymayı da düşünmem.

Son olarak, mutlu olmam imkan dahilinde, aksine genel olarak iç huzura sahip ve şartlarımla barışığım. Yani zaten (bu geçici olay dışında) mutluyum. Evlenmesem de mutlu olmaya devam edeceğim, evlenirsem de fazla mutluluk göz çıkarmaz

Ne hoşsunuz. Çevresinde öyle rol yapıyor ki, herkes harika olarak bahsettiği için ikinci eşi jet hızında buldu şampiyon. Ve bana “sendeki hatalarımı onda tekrar etmeyeceğim” dedi, en çok da bu koydu
Birkaç kere o "hata" dediği şeyleri yapmaz, tutar kendini. Sonra neyse ona döner zaten

“Sendeki hatalarımı onda tekrar etmeyeceğim”

Belli ki size en çok bu laf koymuş ama içinizi rahatlatayım

Eşimin 2. evliliğiyim. İlk evliliğinin bitme nedeni olarak gördüğü hatarın hiçbirini bende yapmadı… bende o kadar farklı hatalar yaptı ki 10 senenin sonunda boşanmanın eşiğindeyiz Huy ve kişilik değişmiyor. Bir insan kötü, sorumsuz ve ruhsal problemi biriyse 10 sene sonra da 20 sene sonra da aynı kalıyor

Seni aklınca üzmek yoklamak için yapiyo olabilirmi.dogrumu acaba

Kızlar sızce de davetiye ile oraya kırmızı bir elbiseyle gitmesi efso olmaz mı (cok mu flim izliyorum)

O kötü bir kadın.mutlu olduklarini nereden biliyorsunuz. ilahi adalet muhakkak yerini bulur. Bir iki sene sonra ne olacağını bilmiyoruz.ama siz en zor şeyi yapmışsınız, kendi hayatınıza bakıp mücadele ederek. .onlar bu pislikleriule mutlu olamazlar.kim kimin canini isteyerek yakarsa illa ki bedelini öder.o kadar örneği var ki.tebrik ediyorum sizi, güçlü kadın böyle olunur

Evet o laf koydu, ama yazdıklarınız içimi rahatlatmadı. Sizin acınız üzerinden rahatlayamam, ben de bir kadınım, kaderdaşınızım, öylesi bir rahatlama benden uzak olsun.

Çok geçmiş olsun arkadaşım, keşke sizde bari olgunlaşmış olsaydı, bir kadını daha yıpratmamış olsaydı.
Umduğunuzdan da güzel günlere erişirsiniz inşallah…
Selametle

Seni aklınca üzmek yoklamak için yapiyo olabilirmi.dogrumu acaba

Doğru evet, ama ilk konuyu açtığım vakit çok koymuştu, şimdi alıştım galiba.

Umarım bundan sonra da zihnen ve duygusal olarak hep sakin devam ederim o konuda.

Kızlar sızce de davetiye ile oraya kırmızı bir elbiseyle gitmesi efso olmaz mı (cok mu flim izliyorum)

ona çok kıymet vermek olur öylesi bir hamle, onun yerine next kocamla ve çocuğumla güzel bir gün geçirmeyi tercih ederim o evlenirken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…