Evleniyormuş

Siz nasıl okuyorsunuz yorumları anlamadım? Kız evlenmemiş ki, flört etmiş denemiş, olmayacağını görüş, adamın ne olduğunu anlamış ayrılmış. Bundan daha doğal ne var?

Canım senin doktor sevgilin de senin gözünün önünde Rus turist kadınlara ağzının suyu aka aka bii hal olmuştu, önüne malı mülkü sererim falan demişti, sen bu heriften hamile falan kalmaya çalışıyordun bi de hani, artık biz utandık sana hatırlatıp durmaktan, sen çok hayırlı bi şeymişsin gibi millete bik bik etmekten utanmıyorsun.

Seçmediysem de seçmedim sana ne Ferhans? Senin bu yazdığın saçmalıkları okumak zorunda değilim. Ben kendimi bir şey sanmıyorum da sen bu durumda akılsızın önde gideni oluyorsun farkındaysan yüzüne bakmayan ben bu Ruslara ölürüm biterem diyen adamdan hamile kaldın adam yine de evlenmeye yanaşmadı. Sence sende başka insanlara dağıtacak akıl var mı?

Ferhans boll keseden akıl dağıtıyor da keşke biraz kendine de kullansa

aaa hiç utanmıyor da bunları yaşayıp bir de ahkam kesmekten

iyi tamam bana ne.

Evlenmemiş mi ? Ben mi yanlış okumuşm?

Bırak bunları yeme bizi ferhans okumuşsundurrrrrrr şimdi eeeee aaaaaaa çekme.

iyi tamam bana ne.

Senin bulduğun tatlı doktoru yazınca tek cümleye düştün be Ferhans, yukarda koskocaman 2 paragraf döşenmiştin bana ne oldu bebeyem süngün düştü sanki

Ben hiç evlenmedim ama şunu söylemek istiyorum daha öncede böyle bir yorum yapmıştım. Hiç beğenmediğimiz artık işe yaramayan bir eşyamızı çöpe attığımızda bişey hissetmeyiz ama onu başkası alıp çok güzel bir şekilde değerlendirip kullandığını gördüğümüz de kıskanırız tekrar elde etmek isteriz onu Buda öyle bişey bence. Sevgililik ilişkilerinde de evlenme boşanmada da. Şu an böyle hissetmenizde çok çok normal zaman geçtikçe buna da alışacaksınız

Sinyal yaktı ne yaptı mesela.
Bence çok fazla muhattap olma adamla artık bir yola girmiş.
Çocuğun için konuş o kadar.
Ayrıca ne sinyali yaktıysa yaktı yani zaten ümit verm mişsin.eee burda sorun ne anlamadım.

Bana hayatimdaki en buyuk kazigi atan ex, ayrildiktan 1 sene sonra evlendigimi ogrenince ulasabilecegi cevremdeki herkese niye bu kadar erken evlendi, beni nasil bu kadar cabuk unuttu diye haber ustune haber yollamisti. Halbuki kendi hatasi yuzunden ayrilmistik neden boyle yapiyor diye kizmistim. Sonra kendi de biriyle tanisinca duruldu.

Sanirim bir tarafin hayatinda kimse yoksa karsisindakinin baska birini secmesi kotu hissettiriyor. Umarim sizin de hayatiniza mutlu olacaginiz biri girer.

Bu aşk meşk muhabbetini biz boşluktan bu kadar abartıyoruz demek ki.

Olay zihninizde yazdığınız senaryodan çok farklı gelişti ama bunu baştan anlatmaya üşeniyorum.
Okey, o zaman öyle yapayım, şu an aydınlandım.

İlişki ya da evlilik zamanla olur ama önceliğiniz çocuğunuz olsun.

Şu anda daha çok ilgiye ve sevgiye ihtiyacı var.

Her şey gönlünüzce olur umarım

Önceliğim çocuğum olduğu için boşandım zaten, ona daha çok odaklanabilmek için.
Öyle de oldu, şükürler olsun.

Teşekkür ederim.
Hepimizin iyi/kötü niyetleri karşısına çıksın inşallah

Gerçekten diğer kadına da üzüldüm suan belki bunlardan haberi yoktur iki hafta önce eski karısını sevdiğini söyleyen bir adamla evlenmek istemez belki ben yerinizde olsam o kadını uyarırdım

Kadını tanımıyorum, ama duyduğum kadarıyla maddiyat ilk amacı, duygusal bir bağ kurduğunu sanmıyorum, yani alan memnun satan memnun bu durumda. Ben olayın dışındayım

Boşanmış erkekle evli 3 arkadaşım var, 3ü de ikinci baharlarını yaşıyorlar, çok mutlular. Tüm örnekler aynı olmuyor, zaten tanımadığım bir kadının da üzülmesi değil burda dileğim, bende 9 yılda gelmeye direndiği noktaya onla bir çırpıda gelme isteği, bu insana değersizlik hissettiriyor. Evet kendi değerimi nihayet fark ettiğim için boşandım, ama yine de üzüldüm, elimde değil

Ne kadar empatik bir yorum, çok teşekkür ediyorum

Kadını tanımıyorum, ama duyduğum kadarıyla maddiyat ilk amacı, duygusal bir bağ kurduğunu sanmıyorum, yani alan memnun satan memnun bu durumda. Ben olayın dışındayım
Ben tanımadığınız bir kadın için bu kadar hüküm vermenizi pek doğru bulmadım ancak muhtemelen şu an psikolojik olarak bir boşluktasınız ona veriyorum. Kadın sizi de bağlıyor bunuda söyleyeyim çünkü sizin ortak bir çocuğunuz var ve sizin çocuğunuz o kadınla da vakit geçirecek isteyin ya da istemeyin babası belki bazı hafta sonları alacak ve o kadınla da kalacak bu sebeple ben tanışmanızdan yanaydım aslında Hakkınızda hayırlısı olsun elbet sizin içinde doğru bir insan vardır sizin de hayatınıza biri girebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…