Siz nasıl okuyorsunuz yorumları anlamadım? Kız evlenmemiş ki, flört etmiş denemiş, olmayacağını görüş, adamın ne olduğunu anlamış ayrılmış. Bundan daha doğal ne var?Eee öylesiniz.okumak sitemiyorsan engelle.piyasada zaten kaç tane düzgün adam var.o da kolay kolay size denk gelecek değil.kendinizi ne sanıyorsunuz.biz boşuna bekliyoruz zaten bu yaşa kadar.koca seçmeyi başaramayan sen, saçmalayan ben oluyorum öyle mi ?
Canım senin doktor sevgilin de senin gözünün önünde Rus turist kadınlara ağzının suyu aka aka bii hal olmuştu, önüne malı mülkü sererim falan demişti, sen bu heriften hamile falan kalmaya çalışıyordun bi de hani, artık biz utandık sana hatırlatıp durmaktan, sen çok hayırlı bi şeymişsin gibi millete bik bik etmekten utanmıyorsun.Eee öylesiniz.okumak sitemiyorsan engelle.piyasada zaten kaç tane düzgün adam var.o da kolay kolay size denk gelecek değil.kendinizi ne sanıyorsunuz.biz boşuna bekliyoruz zaten bu yaşa kadar.koca seçmeyi başaramayan sen, saçmalayan ben oluyorum öyle mi ?
Eee öylesiniz.okumak sitemiyorsan engelle.piyasada zaten kaç tane düzgün adam var.o da kolay kolay size denk gelecek değil.kendinizi ne sanıyorsunuz.biz boşuna bekliyoruz zaten bu yaşa kadar.koca seçmeyi başaramayan sen, saçmalayan ben oluyorum öyle mi ?
Kız bu kadar biliyorsun sen niye düzgünü bulamadın mademvalla polemiğe yazmıyorum seviyorum yorumlarını senin güldürüyor bazen çayımı aldım bekliyorum hasbıhal edelim bilgili birine benziyorsun taktiklerinden yararlanalım
aaa hiç utanmıyor da bunları yaşayıp bir de ahkam kesmektenSeçmediysem de seçmedim sana ne Ferhans? Senin bu yazdığın saçmalıkları okumak zorunda değilim. Ben kendimi bir şey sanmıyorum da sen bu durumda akılsızın önde gideni oluyorsun farkındaysan yüzüne bakmayan ben bu Ruslara ölürüm biterem diyen adamdan hamile kaldın adam yine de evlenmeye yanaşmadı. Sence sende başka insanlara dağıtacak akıl var mı?
iyi tamam bana ne.Seçmediysem de seçmedim sana ne Ferhans? Senin bu yazdığın saçmalıkları okumak zorunda değilim. Ben kendimi bir şey sanmıyorum da sen bu durumda akılsızın önde gideni oluyorsun farkındaysan yüzüne bakmayan ben bu Ruslara ölürüm biterem diyen adamdan hamile kaldın adam yine de evlenmeye yanaşmadı. Sence sende başka insanlara dağıtacak akıl var mı?
Evlenmemiş mi ? Ben mi yanlış okumuşm?Siz nasıl okuyorsunuz yorumları anlamadım? Kız evlenmemiş ki, flört etmiş denemiş, olmayacağını görüş, adamın ne olduğunu anlamış ayrılmış. Bundan daha doğal ne var?
Evlenmemiş mi ? Ben mi yanlış okumuşm?
Evlenmemiş mi ? Ben mi yanlış okumuşm?
iyi tamam bana ne.
Ben hiç evlenmedim ama şunu söylemek istiyorum daha öncede böyle bir yorum yapmıştım. Hiç beğenmediğimiz artık işe yaramayan bir eşyamızı çöpe attığımızda bişey hissetmeyiz ama onu başkası alıp çok güzel bir şekilde değerlendirip kullandığını gördüğümüz de kıskanırız tekrar elde etmek isteriz onu Buda öyle bişey bence. Sevgililik ilişkilerinde de evlenme boşanmada da. Şu an böyle hissetmenizde çok çok normal zaman geçtikçe buna da alışacaksınızMerhaba,
Geçen sene boşanma sürecinde sizlerden destek alma amaçlı bir konu açmıştım.
Yorumlar iyi gelmişti. İlk aylar acıdan kaçış yok, bu her türlü desteğe rağmen böyle. Ortalama 3-4 ay zorlu bir süreç yaşadım. Ardına yaklaşık bir yıldır gayet iyiydim. Beklediğimden daha pozitif bir bekar annelik sürecindeydim.
Ta ki son bir haftaya kadar. Çocuğumuzla ilgili sıradan bir konuşma arasında patadan evlenmek üzere olduğunu söyledi. Çoktan ona karşı nötrleştiğimi zanneden ben, tuhaf bir acı duydum. Hala da geçmedi. Canım acıyor.
Şu an mantıken ilk boşandığım günle aynı noktadayım, ondan ayrıldığıma her zaman iyi ki dedim. Yani içimde bir pişmanlık yok. Onu mevcut haliyle asla istemiyorum ve değişeceğine de inancım olmadığı için boşandım zaten.
Ama duygusal olarak çok tuhaf bir haldeyim, canım yanıyor. Kimseyle konuşasım gelmiyor, içimde tutsam da patlayacak gibi. Var mı benzer şeyler yaşayan, içime serpecek suyu olan?
Şimdiden teşekkürler…
Sinyal yaktı ne yaptı mesela.Keşke yalnızca hayatına devam etseydi, daha iki hafta öncesine kadar bana sinyal yakmadan yani…Böyle olunca şunu hissettim, kendisi bulmuş beni de -kendince- yedekte tutmuş, oysa ki hiç ümit vermedim, yeni hayatımdan memnun olduğumun gayet farkındaydı.
Bu aşk meşk muhabbetini biz boşluktan bu kadar abartıyoruz demek ki.Bana hayatimdaki en buyuk kazigi atan ex, ayrildiktan 1 sene sonra evlendigimi ogrenince ulasabilecegi cevremdeki herkese niye bu kadar erken evlendi, beni nasil bu kadar cabuk unuttu diye haber ustune haber yollamisti. Halbuki kendi hatasi yuzunden ayrilmistik neden boyle yapiyor diye kizmistim. Sonra kendi de biriyle tanisinca duruldu.
Sanirim bir tarafin hayatinda kimse yoksa karsisindakinin baska birini secmesi kotu hissettiriyor. Umarim sizin de hayatiniza mutlu olacaginiz biri girer.
Ben 3 ay evli kalıp ayrıldı sandım.MissCherryBlossom siz bu örnek veridğiniz adamla evlendiniz mi? 3 ay sonra ayrıldım diyor ne evlenmesi, evlilik nerede geçiyor? Yukarda yorumlarda yazmışlar ayrıca sizin koca seçimlerinizi de okuduk :)))
Sana niye koyuyor ki bu ? Kredisini tüketmiş tekrar etmiş etmemiş size ne ya.kusura bakmayın ama bu kadar ezik bir düşünce yapısı yok.hiç mi kendinizi sevmiyorsunuz.ağzım açık kaldı valla.defol git bana ne tekrar edecek misin etmeyecek misin diyeceğiniz yerde üzüldüm falan diyorsunuz.gerçekten bizim ülkenin kadınlarına kendini sevme, saygı duyma kursu falan vermek gerek.bu kendini beğenmiş tip de sizin kendinize saygınız, sevginiz olmadığını bildiği için hâlâ sizi manipüle etmenin derdinde.siz de anlamıyorsunuz.bu ne saflık kaç yaşına gelmişsiniz.normal bir kadın şu saçma muhabbeti bile yaptırmaz bu beşpara etmez tipe.lafı ağzına tıkar banane ne konuşuyorsun der çeker gider.oturup adam gibi muhabbet etmişsiniz bir de adamla dramatik dramatik.bu da sizin gibi garibin üzerinden ego tatmini yapmiş aklısıra.bu arada 30 yaşıma kadar değişen bir kişi bile tanımadım.sana kaç defa değişeceğim dedi.lafla olsaydı bu işler... kaç sene sonra hâlâ kandırılma potansiyeliniz var.
İlişki ya da evlilik zamanla olur ama önceliğiniz çocuğunuz olsun.
Şu anda daha çok ilgiye ve sevgiye ihtiyacı var.
Her şey gönlünüzce olur umarım
Gerçekten diğer kadına da üzüldüm suan belki bunlardan haberi yoktur iki hafta önce eski karısını sevdiğini söyleyen bir adamla evlenmek istemez belki ben yerinizde olsam o kadını uyarırdım
Geçmiş olsun , canının yanması çok normal insanın en çok canını yakan kendine yapılmayanın başkasına yapılması. Sende
şimdi dersler çıkardı hiç emek vermeyen bir insana hatasız bir eş olacak diye düşünüyorsun yanlış bir düşünce kadında sihirli değnek yok ve egoist bir insan ikinci evliliği hatalarının altını çizmek ve bak doğrudu benmişim demek için yapıyor
Ondandır burada boşanmış erkeklerle evlilik konusunda ciddi uyarılar yapıyoruz
Ben hiç evlenmedim ama şunu söylemek istiyorum daha öncede böyle bir yorum yapmıştım. Hiç beğenmediğimiz artık işe yaramayan bir eşyamızı çöpe attığımızda bişey hissetmeyiz ama onu başkası alıp çok güzel bir şekilde değerlendirip kullandığını gördüğümüz de kıskanırız tekrar elde etmek isteriz onu Buda öyle bişey bence. Sevgililik ilişkilerinde de evlenme boşanmada da. Şu an böyle hissetmenizde çok çok normal zaman geçtikçe buna da alışacaksınız
Ben tanımadığınız bir kadın için bu kadar hüküm vermenizi pek doğru bulmadım ancak muhtemelen şu an psikolojik olarak bir boşluktasınız ona veriyorum. Kadın sizi de bağlıyor bunuda söyleyeyim çünkü sizin ortak bir çocuğunuz var ve sizin çocuğunuz o kadınla da vakit geçirecek isteyin ya da istemeyin babası belki bazı hafta sonları alacak ve o kadınla da kalacak bu sebeple ben tanışmanızdan yanaydım aslındaKadını tanımıyorum, ama duyduğum kadarıyla maddiyat ilk amacı, duygusal bir bağ kurduğunu sanmıyorum, yani alan memnun satan memnun bu durumda. Ben olayın dışındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?