- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.779
- 388
- 45
- Konu Sahibi pozitifhatun
-
Bnde almadim teklif ama gayet mutluyuz.teklif gosteris bence,onemli olan huzur,mutluluk gerisi hikayeAllah baska dert vermesin bunlar geciciKizlar herseyimiz hazir evleniyorum..tarih davetiye hep hazir ama evlilik teklifi almadan oldu hersey..ben cok sade de olsa sadece benimle evlenir misin dese de bu teklifi duymak istiyorumm..is isten gecti demeyin bana bi akil verinn
benim kocam önce paraşütle atladı elinde bir pankart ordan denize düştü bizde koştuk su altı parkına dalgıç kıyafeti giymiş orda devam teklife derken bir yunus balığı geldi ağzında yüzüknen .....Kizlar herseyimiz hazir evleniyorum..tarih davetiye hep hazir ama evlilik teklifi almadan oldu hersey..ben cok sade de olsa sadece benimle evlenir misin dese de bu teklifi duymak istiyorumm..is isten gecti demeyin bana bi akil verinn
Kesinlikle. Bizde de aynı şekilde oldu. Hiç beklenmeyen bir zamanda cevabı ben bile düşünmemişken evet deyiverdim :)Şu konularda evlenme teklifi mi iyy ne gerek var öyle romantik şeylere ben hiç istemem diyenleri anlamıyorum. Evlenme teklifi = diz çökme, çiçekler, mumlar, tek taş demek değil ki. Benimle evlenir misin, seninle evlenmek istiyorum sen ne düşünüyorsun, artık aile olalım mı vs sorularının bir şekilde sorulup cevabının alınmasıdır. Bunun cevabının hiç konuşmadan sadece bakisarak bilindiğini düşünmüyorum. Ha ilişkinin başından beri hiç sorulmadiysa da bence asıl gariplik orda. Neyse, hep derim evlilik yoluna girmiş çiftler için bir anlamı yok bu sorunun konu sahibi. Benim sevgilim hep der, ne cevap vereceğini bilmiyordum çok korktum hayır dersin diye. Gerçek bir soruydu yani onunki. Eğer öyle omayacaksa cidden formalite, boşver.
Ya bir de konunun başından beri teklif almamış olanlar gömmüşler de gömmüşler. İki kişi için özel ve anlamlı bir şeyi bu kadar degersizlestirmek niye? İstemeyen istemiyorum desin de, gösteriş şov vs demek de ayıp artık.Bence olması gereken bişey. O teklif olmasa evlenmezdim"Hayırdır ne iş aga nerden emin oldun bu kadar?" derdim gidişata :)
İlla alengirli bişey olmasına gerek yok, ama en azından bir erkeğin sevdiği kadından bir ömür birliktelik istemesi, bunu sorup o eveti duymak istemesini beklerim.. bunlar yaşanması gereken güzellikler. Öylece yok sayılmamalı.
Böyle olduğu zaman evlilik teklifinin anlamı var zaten. Sabahtan akşama kadar muhabbet evlilik,her türlü hazırlığa girilmiş,düğün salonu olsa yarın evlenecek aslında.. Adam bu rahatlıkta niye kassın kendini niye bi teklifte bulunsun. Söyleyince kötü oluyoruz sonra..Şu konularda evlenme teklifi mi iyy ne gerek var öyle romantik şeylere ben hiç istemem diyenleri anlamıyorum. Evlenme teklifi = diz çökme, çiçekler, mumlar, tek taş demek değil ki. Benimle evlenir misin, seninle evlenmek istiyorum sen ne düşünüyorsun, artık aile olalım mı vs sorularının bir şekilde sorulup cevabının alınmasıdır. Bunun cevabının hiç konuşmadan sadece bakisarak bilindiğini düşünmüyorum. Ha ilişkinin başından beri hiç sorulmadiysa da bence asıl gariplik orda. Neyse, hep derim evlilik yoluna girmiş çiftler için bir anlamı yok bu sorunun konu sahibi. Benim sevgilim hep der, ne cevap vereceğini bilmiyordum çok korktum hayır dersin diye. Gerçek bir soruydu yani onunki. Eğer öyle omayacaksa cidden formalite, boşver.
Yahu bu bir birleşme, geriye kalan hayata ilk adım, hiç alakan olmayan bir adamla yaşlanmak istemek kadar büyük bir karar mı var?Ya bir de konunun başından beri teklif almamış olanlar gömmüşler de gömmüşler. İki kişi için özel ve anlamlı bir şeyi bu kadar degersizlestirmek niye? İstemeyen istemiyorum desin de, gösteriş şov vs demek de ayıp artık.
Kizlar herseyimiz hazir evleniyorum..tarih davetiye hep hazir ama evlilik teklifi almadan oldu hersey..ben cok sade de olsa sadece benimle evlenir misin dese de bu teklifi duymak istiyorumm..is isten gecti demeyin bana bi akil verinn
seninkisi adamin ne kadar yaratici bir zekaya sahip.oldugunu görmek aslındaAynen beklentiler farkli.
Benim beklentim tek tas degil , gumus yuzukle de gelse ki derdim yuzukte degil, yaraticiligini konustaracak biri olmali. Monoton bir erkek zaten ilgimi cekmezdi.
ay eniste benim.kafadan :) iste ben de bastan evlilik maksatli gorusulduyse zaten o yola girilmis diye düşünüyorum illa benimle evlenir misin deyip diz cokmesine, yuzuk takip egzantirik romantizm yapmaya gerek yokTek tas yada satafatli evlilik teklifi istemiyorum zaten.sevmiyorum tek tas takmam da
Ilk evliligimde de boyle olmustu simdi de boyle gelisince niye evlilik teklifi almiyorum diyorum kendi kendime
Teklif etmicekmisin boyle hazirliklar basliyo dedim en basindan evlilik niyetiyle basladim seninle gorusmeye ne gerek var dedi ben şok oldum ama bisey soylemedim.
benim etrafimda gördüğüm evlilik yolundaki tum girişimler yapılıyor, kisiler aylarca hatta yillarca flort ediyorlar tam konu sahibi arkadas gibi olay son raddeye geliyor, "eee bu adam bana evlenme teklifi yapmadı " demeye başlıyorlarŞu konularda evlenme teklifi mi iyy ne gerek var öyle romantik şeylere ben hiç istemem diyenleri anlamıyorum. Evlenme teklifi = diz çökme, çiçekler, mumlar, tek taş demek değil ki. Benimle evlenir misin, seninle evlenmek istiyorum sen ne düşünüyorsun, artık aile olalım mı vs sorularının bir şekilde sorulup cevabının alınmasıdır. Bunun cevabının hiç konuşmadan sadece bakisarak bilindiğini düşünmüyorum. Ha ilişkinin başından beri hiç sorulmadiysa da bence asıl gariplik orda. Neyse, hep derim evlilik yoluna girmiş çiftler için bir anlamı yok bu sorunun konu sahibi. Benim sevgilim hep der, ne cevap vereceğini bilmiyordum çok korktum hayır dersin diye. Gerçek bir soruydu yani onunki. Eğer öyle omayacaksa cidden formalite, boşver.
vayyy eniste goz koymus almis helal olsunBen de almadım evlilik teklifi
Seninle evleneceğim dedi o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?