- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi pozitifhatun
-
Ay hayalim.bu yaa
millet tek tas hayali kurar bense nefret ederim
Evlenme yoluna girilen bir beraberlikte nedir bu evlilik teklifi hevesi?
Adam senle evlenmek istiyor ki davetiyeler hazır
madem içinde kaldı laf arasinda nazlan sen bana evlilik teklifi yapmadın diye yapsin
bu iş nasıl oldu ,,Kizlar herseyimiz hazir evleniyorum..tarih davetiye hep hazir ama evlilik teklifi almadan oldu hersey..ben cok sade de olsa sadece benimle evlenir misin dese de bu teklifi duymak istiyorumm..is isten gecti demeyin bana bi akil verinn
Iste beklentiler farkliTek tasi ben de sevmem ama bastan evlilik teklifi almazsam evlilik yoluna girmezdim.Siradan da olmayacak kafasini calistiracak:)
Iste beklentiler farkli
Ben evlilik hazırlığı kendi halinde olsun isterim hic romantizme teklife gerek kalmasin zaten o kisiyle hayatimi birlestirmeyi dusunuyorsam evlenme teklifi almama gerek kalmamıştir :)
Onuda demiyecekti de, ben dedirtmiştim. :)Bizde kavgalıydık araba da teklif etti benim cok büyük hayallerim vardı oysa :) :)
bende almadım , nıkah gunu memur bana malum soruyu sorunca cevabım aynen şöyle oldu "cevabımı vermeden önce birşey söylemek istiyorum (herkes vazgectım sanmış) evleniyorum ama ben hala evlenme teklifi almadım .....Kizlar herseyimiz hazir evleniyorum..tarih davetiye hep hazir ama evlilik teklifi almadan oldu hersey..ben cok sade de olsa sadece benimle evlenir misin dese de bu teklifi duymak istiyorumm..is isten gecti demeyin bana bi akil verinn
annenizden babanızdan isteme olmadı mı ona sayKizlar herseyimiz hazir evleniyorum..tarih davetiye hep hazir ama evlilik teklifi almadan oldu hersey..ben cok sade de olsa sadece benimle evlenir misin dese de bu teklifi duymak istiyorumm..is isten gecti demeyin bana bi akil verinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?