- Konu Sahibi yenigelinimsi
-
Normal değil bebiş nişanlınla aynı evin içinde mutlu olacağına emin değilsinArkadaşlar isteyerek evleniyorum onda sorun yok. Aileme çok bağlıyım onlar da bana öyle. 6 senedir başka şehirde yaşıyorum zaten evden ayrıldım. Ama bu evlenerek ayrılma olayı beni çok üzüyor bilmiyorum. Aşırı duygusalım koparılıyor gibi hissediyorum. Sanki hiçbir şey eskisi gibi olmayacak benim ailemle son günlerim gibi. Çok üzülüyorum ya anlatamıyorum. Böyle süreçler yaşayanlar var mı bana tavsiye verir misiniz sankinleşmeye ihtiyacım var
Ama aynı şehirde de değilizBen evlenmeden önceye göre daha aileyle vakit geçirir oldum onlar geliyor geziyoruz biz gidiyoruz geziyoruz bence daha iyi oldu kendi evinde aileni ağırlamak çok güzel bir duygu
Eminim aslında o konuda hiç sorun yok ama aileme çok bağımlıyım galiba sağlıksız olan bu gibiNormal değil bebiş nişanlınla aynı evin içinde mutlu olacağına emin değilsin
Bizde değiliz kendini hep kötü düşünceye boğma iyi ki evlendim diyorum hergün ailemde öyle düşünüyor iki tarafta daha mutlu ne olsunAma aynı şehirde de değilizher tatilde eve koşardım ben 1 gün dahi beklemezdim çok garip geliyor
İnşallah öyle olur çabuk alışırım. İçimden bir şeyler kopuyorBizde değiliz kendini hep kötü düşünceye boğma iyi ki evlendim diyorum hergün ailemde öyle düşünüyor iki tarafta daha mutlu ne olsun
Hayır 28 yaşındayım36 yasinda misiniz cidden?
Kendine itiraf edemediğin korkuların vardır belki evlilikle ilgiliEminim aslında o konuda hiç sorun yok ama aileme çok bağımlıyım galiba sağlıksız olan bu gibi
Aslında evlilik korkum her zaman vardı yine var. Ama bu öyle bir şey değil gibi. Bilmiyorum sorunluyum galibaKendine itiraf edemediğin korkuların vardır belki evlilikle ilgili
Zaten ayrı yaşıyormuşsun ailenle
Yanıp tutuşuyor olman lazım şu an evlilik için
Gerçekten mi inşallah yaOlur öyle hisler normal bence. Ben ailemle aynı sehırdeyım. İlk evlendıgımde cok tuhaftım, 1 senede geçmişti o hisler. Sonra evınızden cıkmak ıstemeyeceksınız
Tabıkı senin evin ve yuvan olacak yenı evınız. Ay evden gitmiyim ya da evime döniyim artık diceksin. Ben tek cocugum aılemde ben de zor alışmıştık zaman tanıyıp mantıklı dusunmek lazım. Herkes kendı aılesını kurcak yapcak bısey yok. MutluluklarGerçekten mi inşallah ya
teşekkür ederim çok tatlısınızTabıkı senin evin ve yuvan olacak yenı evınız. Ay evden gitmiyim ya da evime döniyim artık diceksin. Ben tek cocugum aılemde ben de zor alışmıştık zaman tanıyıp mantıklı dusunmek lazım. Herkes kendı aılesını kurcak yapcak bısey yok. Mutluluklar
6 senedir ailenden ayrı kopuk yaşadıysan evlenince yaşarsın bence. Evlenince ailenden ayrılmıyorsun istedigin zaman gidersin.Arkadaşlar isteyerek evleniyorum onda sorun yok. Aileme çok bağlıyım onlar da bana öyle. 6 senedir başka şehirde yaşıyorum zaten evden ayrıldım. Ama bu evlenerek ayrılma olayı beni çok üzüyor bilmiyorum. Aşırı duygusalım koparılıyor gibi hissediyorum. Sanki hiçbir şey eskisi gibi olmayacak benim ailemle son günlerim gibi. Çok üzülüyorum ya anlatamıyorum. Böyle süreçler yaşayanlar var mı bana tavsiye verir misiniz sankinleşmeye ihtiyacım var
6 senedir zaten farklı şehirde yaşayan biri ailesinden ayrı kalabiliyorsa evlenince neden kalamasın yaa şaka mı bu soruArkadaşlar isteyerek evleniyorum onda sorun yok. Aileme çok bağlıyım onlar da bana öyle. 6 senedir başka şehirde yaşıyorum zaten evden ayrıldım. Ama bu evlenerek ayrılma olayı beni çok üzüyor bilmiyorum. Aşırı duygusalım koparılıyor gibi hissediyorum. Sanki hiçbir şey eskisi gibi olmayacak benim ailemle son günlerim gibi. Çok üzülüyorum ya anlatamıyorum. Böyle süreçler yaşayanlar var mı bana tavsiye verir misiniz sankinleşmeye ihtiyacım var