- Emoji Skoru
- 330
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi yenigelinimsi
-
Kız böyle bir devirde koca bulmuşsun bunları mı düşünüyorsun?Arkadaşlar isteyerek evleniyorum onda sorun yok. Aileme çok bağlıyım onlar da bana öyle. 6 senedir başka şehirde yaşıyorum zaten evden ayrıldım. Ama bu evlenerek ayrılma olayı beni çok üzüyor bilmiyorum. Aşırı duygusalım koparılıyor gibi hissediyorum. Sanki hiçbir şey eskisi gibi olmayacak benim ailemle son günlerim gibi. Çok üzülüyorum ya anlatamıyorum. Böyle süreçler yaşayanlar var mı bana tavsiye verir misiniz sankinleşmeye ihtiyacım var
Bu yorumu çerçeve yapıp tüm nikah salonlarına asmak gerek :)Ailenden tamamen kopmuyorsun da hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığı kısmı doğru.
Evlenip anam da anam diye tutturup, aile evinde haftalarca aylarca kalmaya gideceksen adamın başını yakma.Aslında evlilik korkum her zaman vardı yine var. Ama bu öyle bir şey değil gibi. Bilmiyorum sorunluyum galiba
6 aya boşanırsınızArkadaşlar isteyerek evleniyorum onda sorun yok. Aileme çok bağlıyım onlar da bana öyle. 6 senedir başka şehirde yaşıyorum zaten evden ayrıldım. Ama bu evlenerek ayrılma olayı beni çok üzüyor bilmiyorum. Aşırı duygusalım koparılıyor gibi hissediyorum. Sanki hiçbir şey eskisi gibi olmayacak benim ailemle son günlerim gibi. Çok üzülüyorum ya anlatamıyorum. Böyle süreçler yaşayanlar var mı bana tavsiye verir misiniz sankinleşmeye ihtiyacım var
Sorunlu falan değilsin. Gayet normal bu his. Alışırsın merak etme. Buna gülenler de çok tatlı ayrıcaAslında evlilik korkum her zaman vardı yine var. Ama bu öyle bir şey değil gibi. Bilmiyorum sorunluyum galiba
Ben de bağlıyım aileme.Bir de geç evlenince ve evleninceye kadar baba evinde yaşayınca ekstra zor oldu ayrılmak.Eşim Ankara da ev aldı hatta dayadık döşedik ama ben gitmekten vazgeçince bütün planlar bozuldu.Şimdi annemler merkezde ben ilçedeyim.70 km uzaklıktayım.En azından istediğim zaman gidiyorum.Ama sen zaten uzaktaymışsın.Bu kadar etkilenmemen lazım.Arkadaşlar isteyerek evleniyorum onda sorun yok. Aileme çok bağlıyım onlar da bana öyle. 6 senedir başka şehirde yaşıyorum zaten evden ayrıldım. Ama bu evlenerek ayrılma olayı beni çok üzüyor bilmiyorum. Aşırı duygusalım koparılıyor gibi hissediyorum. Sanki hiçbir şey eskisi gibi olmayacak benim ailemle son günlerim gibi. Çok üzülüyorum ya anlatamıyorum. Böyle süreçler yaşayanlar var mı bana tavsiye verir misiniz sankinleşmeye ihtiyacım var
Geçici hislerArkadaşlar isteyerek evleniyorum onda sorun yok. Aileme çok bağlıyım onlar da bana öyle. 6 senedir başka şehirde yaşıyorum zaten evden ayrıldım. Ama bu evlenerek ayrılma olayı beni çok üzüyor bilmiyorum. Aşırı duygusalım koparılıyor gibi hissediyorum. Sanki hiçbir şey eskisi gibi olmayacak benim ailemle son günlerim gibi. Çok üzülüyorum ya anlatamıyorum. Böyle süreçler yaşayanlar var mı bana tavsiye verir misiniz sankinleşmeye ihtiyacım var
Evet gerçekten hiçbir şey eskisi gibi olmuyor. Ama ailenden kopmuyorsun onlar her zaman bir alo kadar uzakta. Bende aynısını yaşadım. 2 sene oldu alışmak zor. Ama alışıyorsun. Eşine ilk zamanlar hatta öfke de duyabilirsin tamamen normal. Ben Ailemle ayrı şehirlerde yaşıyoruz, ama parmağım acıyor desem babam annem aynı gün bizim eve gelirler. Ve rahatsızlık vermemek için yine aynı gün giderler.(keşke kalsalar) Canlarım benimmm. Hatta bazen çevre şehirlerde işim çıkar babama derim baba gel beni götürArkadaşlar isteyerek evleniyorum onda sorun yok. Aileme çok bağlıyım onlar da bana öyle. 6 senedir başka şehirde yaşıyorum zaten evden ayrıldım. Ama bu evlenerek ayrılma olayı beni çok üzüyor bilmiyorum. Aşırı duygusalım koparılıyor gibi hissediyorum. Sanki hiçbir şey eskisi gibi olmayacak benim ailemle son günlerim gibi. Çok üzülüyorum ya anlatamıyorum. Böyle süreçler yaşayanlar var mı bana tavsiye verir misiniz sankinleşmeye ihtiyacım var
Bence evlenmeden hepimiz bunu yaşadık :) ben de severek ve uzun süredir beraber olduğum kişi ile isteyerek evlendim ama son haftalar her şey çok tuhaf olmaya başladı evlendikten sonra da ilk haftalar biraz öyle oldu ama sonra alışıyorsun yeni düzeneArkadaşlar isteyerek evleniyorum onda sorun yok. Aileme çok bağlıyım onlar da bana öyle. 6 senedir başka şehirde yaşıyorum zaten evden ayrıldım. Ama bu evlenerek ayrılma olayı beni çok üzüyor bilmiyorum. Aşırı duygusalım koparılıyor gibi hissediyorum. Sanki hiçbir şey eskisi gibi olmayacak benim ailemle son günlerim gibi. Çok üzülüyorum ya anlatamıyorum. Böyle süreçler yaşayanlar var mı bana tavsiye verir misiniz sankinleşmeye ihtiyacım var
Sadece psikolojik durumunuz. Neden ailenle kopasınki? Ömür boyu kopanazsın istesende merak etme. Evlenmek kopamıyor.Arkadaşlar isteyerek evleniyorum onda sorun yok. Aileme çok bağlıyım onlar da bana öyle. 6 senedir başka şehirde yaşıyorum zaten evden ayrıldım. Ama bu evlenerek ayrılma olayı beni çok üzüyor bilmiyorum. Aşırı duygusalım koparılıyor gibi hissediyorum. Sanki hiçbir şey eskisi gibi olmayacak benim ailemle son günlerim gibi. Çok üzülüyorum ya anlatamıyorum. Böyle süreçler yaşayanlar var mı bana tavsiye verir misiniz sankinleşmeye ihtiyacım var
16 yaşında mı üye oldunuz buraya?Hayır 28 yaşındayım