Evleniyorum

Ya mutlu olun lütfen hayırlısı olsun.

Herkesin annelikle ilgili endişeleri vardır. Ailenizin hatalar yaptığını düşünüyorsanız aynılarını yapmazsınız bu durum sizin için avantaj olur.

Hamile olduğunuz için mi evleniyorsunuz? Sadece sebep bu mu? Çünkü başlık "evleniyorum" içerik "3 aylık hamileyim" anlayamadım. Sadece bebek için evleniyorsanız ve tereddütleriniz varsa karşınızdaki insan ile alakalı durum vahim demektir.

Evlenmeden hamilelik oldu galiba biraz zorunlu evlilik gibi olmuş ama Hayırlısı ne diyelim

Hayırlı olsun canım, inşallah musmutlu olursun. Aile nin sende yaptıklarını yapmamak ile başlayabilirsin

Annelik içgüdüsel bir şeydir.Ailenizin sizi yetiştirirken çok hatalar yaptigini,sizinde hatalar yaptiginizi soyluyorsunuz.Bu demek oluyor ki ona göre bir anne olacak,hataları tekrar etmeyeceksiniz.Birakin sizde deneme yanılma yoluyla tecrübe edinin.Planli,projeli,başkasından görerek anne baba olunmaz.Ani yaşayın,mutlu olmaya ve mutlu etmeye çalışın yeter.Zaten yavrunuz size yardımcı olacak.Aglayacak,gülecek,dış çıkarıp ek gıdaya geçtiğini,bezden sıkılıp tuvalet eğitimine geçmenizi size sinyal verecek.Lutfen kasmayin ve unutmayın MUTLU ANNELER MUTLU ÇOCUKLAR YETİSTİRİR.Mutlu olmaya bakin

Sizi kendim gibi telasli buldum :) yolu yarilamissiniz zaten, merak etmeyin este olursunuz anne de. Sonucta bunu anne karninda ogrenmiyoruz, yasayarak yavas yavas.
Mutluluklar...

Cnm benim her insan 4-4 lük mü kimilerinin ne hataları var
Ama dışa vurmazlar hata biz insanlar için olanla ölene çare yok sen şimdi geride yaptığın ne hata endişe varsa bırak orada kalsın ama bunlardan da bir ders çıkart
Şimdi evlendiğiniz kişi afedersin bebegin babasıysa yada değilse artık mutlu olurmuyum olmazmiyim bir düşün tart evlen ama şunu da unutma ki evliliğin 3 yılı çok önemli tartışmalar kavgalar bol olur ama 3 bitip 4 olduğu zaman herşey yerine oturuyor yani şunu diyorum ilk zamanlar iyi olmasan bile hiç birseyden hemen pes etme sarıl yuvana eşine bebeğine kim ne derse aldırma elin ağzı torba değil
İnş musmutlu olursunuz iyi bir anne ve eş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…