Evleniyorum

Cocuk sahibi olacak dereceye yakinlasmaya geldiyseniz ve esiniz ailenizde bunu kabul ediyorsa ve
cocugunuzun babasida iyi bir baba olacaksa tereddüt etmeyin,.

Bu kadar tereddutunuz varken neden evleniyorsunuz?
Acele etmeyin, iyi dusunun, evlenip bosanmak hic kolay bir surec degil, siz bitmeye mahkum bir evlilik yapiyormus gibi gorunuyorsunuz...

Hayırlı olsun.

İyi bir anne olmak istiyorsanız olursunuz.
Doğruyu yanlışı ayırt edebilirsiniz sonuçta, yanlış yetiştirilmeniz bir yaşa kadar etkilemeli sizi.

Sanırım hamilelik nedeniyle evlenmek zorunda kalmışsın. Artık yapacak bişey Yok , umarım mutlu olursunuz. İnşallah bebeğinizi en iyi şekilde yetiştirirsiniz . Artık önceliğiniz bebeğiniz olmalı, diğer şeyleri düşünmek için biraz geç...

Kimse tecrübeli olarak doğurmuyo çocuğu. Tecrübeler yaşanılarak öğreniliyor. Sizde nasıl anne olacağınızı yaşayarak öğreneceksiniz. Hayırlısı olur inşallah. Sağlıkla doğurun bebişinizi

Eski konularınizdan bir kismini hatirliyorum buradan vurmak falan degil ama alkol probleminizi, o seviyesiz erkek arkadaslarinizi, asiri rahat bazen de gereksiz melankolik tavirlari biraksaniz daha saglikli bir hamilelik ve daha saglikli bir bebek yetistirebilirsiniz.

Bunları düşünecek kafaya gelmişsin, bence iyi bir anne olursun niye olmayasın, hamile halinle düğün stresi vb kendini üzme, her şey iyi olacak diye düşün. Çocuğa kötü örnek olacak, adam mı öldürdün, banka mı hortumladın? Bir kaç ilişkimiz olunca yada böyle hamile kalınca biz kadınlar kendimizi rezil ilan ediyoruz, ası rezil genel evlerde düşüp kalkan erkekler ama onlar melek adeta. Herkese karşı dik dur, mutluluklar

Evlenmeden hamile kalması neden garip.
Bazı yorumlar çok enteresan.
Konu sahibi evleneceğiniz kişiden eminseniz sıkıntı olmaz.
Size destek olup üzmeyecek biridir umarım.
Niye bilion mu? Cunku olan cocuga olacak bu belli.. bu kadindaki durum gibi zoraki evlilikler olmak zorunda kaliyor.. hadi isteyen cinselligi yasasin dibine kadar nikahsiz ama nikahsiz hamile kalmak asla normal degildir. Turkiye Avrupa ulkesi degil, karistirmayiniz!

Gayet normal. Hatta ben evlenmeden cocuk yapabilirim mesela. Evlilik cok da umrumda degil. Zaten onemli bir yuzdesi bosanmayla sonuclaniyor.
Hem cocuguma bakabilecek donanimdayim cok sukur.
Bakamayacak olan tabi ki hamile kalmasin, ama evliyse de kalmasin. Yani kilit nokta evlilik degil dikkatinizi cekerim.

Sen yap canim ama normal degil yasadigin yer Turkiyeyse..turk filmlerindede pic derler oyle cocuklara hani babasi belli olmayan gibi..sorun bakabilecekmisin olayi degil zaten .. deger ve yargilarinla alakali bu durum tipki evlilik oncesi cinsellik gibi.. bu bj tik daha ilerisi..

Yasadigim yer Turkiye.
Senin cocugunun babasinin da kocan oldugu kesin degil bana gore. DNA testi yaptirmadin sonucta.
Herkes dna testi yaptirip millete ispat etmeli, Allah korusun pic derler cocuklarina turk filmlerindeki gibi...
Nikah her seyi cozmuyor cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…