- 15 Ağustos 2017
- 128
- 104
- 33
- Konu Sahibi gecmeyengunler
-
25 değil 27 yaşında25 yas bir erkek icin erken evet.
Aile baskisini tasvip etmesem de kosturarak evlenmeler hele hele boyle sorunlu bir sekilde aman aman daglara taslara .
Cok uzun yazmışım özür diliyorum
Aynı şehirde yaşamak zorundayız ama 1 saat mesafe var aramızda yeter mi bilmemSevgiliniz biraz sesini çıkarsın. Ortada geçerli bir sebep yokken nasıl biz istemeye gelmiyoruz diyebiliyorlar. Oğullarını kaybetme korkusu yaşasınlar belki akılları başlarına gelir. Eğer evleneceğin adam bu süreçte sesini çıkaramıyorsa evlenince en çok üzülen ezilen sen olursun.
Tesekkur ederim bu öneri için çok mantıklıÇift terapisine gidin
O aile, sevgilinizde başka psikolojik sorunlara neden olmuş olabilir, bunları yenmesine sebep olursunuz terapi ile. İlişkiniz daha sağlam gider.
Cok haklısınız bende bundan korkuyorum zatenEvlenecekseniz eğer herşeyi göze alın. Belli ki kolay olmayacak hiçbir şey sizin için. Sevgilinizden tam olarak emin misiniz?O onların oğlu,atamazlar ama siz hep istenmeyen gelin olursunuz.Bunları göğüsleyebilir misiniz?Evlendikten sonra onlar benim ailem derse mutsuz olan siz olursunuz.
Böyle bir ihtimal yok emin ol kapı duvar adam..Sizi cok seviyorsa ailesini ikna eder merak etme
Yok.. Hepsi uzakta ve kimse babasını aşıp gelmez...Yok mu bir amcasi teyzesi. Alsin onlari oyle gelsin istemeye. Siz evlenin. Isterlerse yaninizda olurlar istemezlerse de kendileri bilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?