Evleniyoruz ama cenaze gibi...

Aileleri hiç bir zaman tam anlamıyla memnun edemezsin.
İşsiz güçsüzbiri olsa evlenme derdim ama işi varmış sizde çalışıyorsunuz bir evi rahat çekip çevirirsiniz kimsedende bir beklentin olmaz gayet rahat yaşarsınız.
Annem eşimi çok sever ama benimle anlaşamaz biri olsa biri olmuyor o yüzden hiç takılmayın.
Sevgiliniz çok kararlı bi şekilde ailesinin karşısına dikilsin.

25 değil 27 yaşında

Cok haklısınız illa bir problem cıkıyor. Mümkün değil herkesi memnun etmek...

Bizde nilanlandığımzda 24 yaşındaydık 1 yıl sonrada evlendik yaşında önemli olduğunu düşünmüyorum.
Eşimin babasıda eşime bekle dedi ama eşim çok diretti ben gider evlenirim dedi sonrasında gayette güzel kalabalık bir nişan yaptık.

25 değil 27 yaşında

Kafa karışıklığı bu cümleleriniz kaynaklı olmuş :)
Ikiniz de yetişkin ve ailesinden bağımsız bireylersiniz. Sevgilinizin ilerde " Ailemi dinlemeliydim, keşke evlenmeseydim." gibi düşünceleri olmayacağına inanıyorsanız bence ailesine şu durumda bir laf düşmüyor. Bıraksınlar da insanlar ne zaman evleneceklerine karar verebilecek oto-kontrole sahip olsunlar.

Ailesi onun bu kadar üzüleceğini bildiği için böyle yapıyor olabilir. Onu yıldırma istiyor olabilir . Dik dursun. Üzülmesin . Yoksa ailesi kazanır. Terapi en iyisi . Olabilecek en iyi seçenek.

Tesekkur ederim nazik yorumunuz için

sevgiliniz neden o kadar ağlayıp sızlıyor anlamadım
tavrı net olacak ben gider kendim isterim gelirseniz siz bilirsiniz gelmezseniz bir daha unutun beni diyecek

bana hikaye eksik ya da ailesi sırf parasını yemek için yapıyorlar

evet fazla hassas adam da zor açıkçası

Konunda yaşlarınız için 27 + diyorsun .sonra biraz aşağıda ailesi için ideal evlenme yaşı 35 yani 10 sene beklemesi gerekiyor diyorsun ..hangisi :) senin de kafan karışmış ..

Ailesi rızası yoksa ,seviyorum diye yakma kendini ..bu sorunlar büyür büyür, evliliğin zehir olur ,sevgin de biter ..

Evlendiniz diyelim,bir şekilde evlenilir ama ben uzun ömürlü yada mutlu bir evlilik yaşayacağınızı sanmıyorum,sizi zorlu günler bekliyor bu evlilik de.Aile faktörü çok önemli, nice aşk dolu evlilikler "kaynana "yüzünden heba oluyor.

Ailesi gelmem dedi diye agliyor, kalp carpintisi yasiyor, psikolojisi cöküyor.
Ayrilik diyince sinir krizi geçiriyor. Bu ne Allah askina?
Evlenseniz 3 gun sonrada ailelerle arada küslük var diye sinir krizi geçirir. mutlu filan olamazsiniz. Kusura bakmayin guldum, guluncek bisey yok ama yasinizi filan almis insanlarsiniz psikoloji cökecek, sinir krizleri gecircek birsey goremedim ben. Erkek arkadasinizin tepkileri cok abartili

Burda iş sevgiline düşüyor ağlayıp sızlayacagına herkesin karşısına dikilecek.maddi olarak onlardan bagımsızsanız evlenin.ama aile istiyor diye sinen pısan erkeklerden nefret ediyorum.bir zamanlar bi sevgilimde ailesi istemiyo diye aglayıp zırlayıp sonunda ayrılmıstı benden aklıma geldi gözün kör olsun Mehmet

Çift terapisine gidin
O aile, sevgilinizde başka psikolojik sorunlara neden olmuş olabilir, bunları yenmesine sebep olursunuz terapi ile. İlişkiniz daha sağlam gider.
kesinlikle katılıyorum sevgilin bu psikolojideyken evlenseniz bile mutsuz olursunuz ruh halindeki gel gitlerden önce ruhu toparlanmalı özgüveni yerine gelmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…