- 15 Ağustos 2017
- 128
- 104
- 33
- Konu Sahibi gecmeyengunler
-
Ahaha hiç gülesim yoktu ya yaşa sengecmeyengunler kırılma ama, sen istemeye git diyesi geliyor insanın.
Nazik ve sempatik yorumunuz için teşekkür ederim :)Burda iş sevgiline düşüyor ağlayıp sızlayacagına herkesin karşısına dikilecek.maddi olarak onlardan bagımsızsanız evlenin.ama aile istiyor diye sinen pısan erkeklerden nefret ediyorum.bir zamanlar bi sevgilimde ailesi istemiyo diye aglayıp zırlayıp sonunda ayrılmıstı benden aklıma geldi gözün kör olsun Mehmet
Cok cok cok haklısınız... Herseyimiz hazır zaten.Saygisizlik etmeden siz işlerinizi yapmaya başlayın düğün hazırlıklarını yani. Ev tutun eşya alın o derece ciddi olun.önce kendi ailenizle ciddi kısa bir konuşma yapmalisiniz,sevdiğinizin ailesinin onaylamadigini ama sizin vazgecmeyeceginizi tema edinen. Sonra hazırlıklara ya kendk aileni dahil edersiniz ya onlar da dışarda kalır. En son davetiye gönderirsiniz. Ama sakın ailesiyle yüz göz olmayın eşiniz hiç gorusmese bile huzur olmuyor,bırakın yabancı gibi de olsa bir iletişim kalsın,yüzyüze bakacak durumda kalın kol kola olamiyorsanız. Bazen kuçüklerin büyüklük yapması gerekiyor maalesef..m
Kıyamam ya canım benim. Allah milyon katı mutluluk versin sana. Seni en iyi ben anlarım herhalde ama sende beni anla yok mu bu işin bir çıkarıben 4 yıl önce aynı şeyleri yaşadım halende bitmiş değil bu konulardan dolayı tükendim
eşim tek geldi istemeye aileme yalvardım günlerce ağladım yatmadım yemedim ikna ettim
ve evlendik eşim arkamda mutlu oluruz diyrdum çok sevdim çok sevdi fakat 4 yıl geriye dönüp baktığımda
çok üzülmüşüm yıpranmışım kimin için ne için
adam;( kendi paramla nişan elbisemi aldım giymek nasip olmadı
isteme kahvesinin duygusunu hiç yaşamadım herkesin bir kahve hikayesi vardır demi
eşim tek başına geldi ailemin evine iki yüzük üzerimde eşofmanlarla annem taktı
herkese yalan söyleyip ne olur bu akşam kimse bize gelmesin ailesini sorarlarsa ne derim
nasıl derim beni istemediler çocuk tek geldi aileme bunu nasıl yaşatırım diye dualar ettim
gelinliğimi kendim aldım evimi kendim tuttum eşyamı kendim aldım borcumu kendim ödedim
asgari ücretle aileden uzakta gurbette ve üstüne askere gitti asker harçlığını gönderdim
elinde iki kuruş parası vardı hepsini asla arkasında durmayan babasına verdi
yine tmm dedim )
şimdi o uğruna yüreğimi tükettiğim adam bana diyr ailem laf ederse snin sorunun.
ben görüşmek istemedim hiç
zorla götürüldüm evlerine lafları suratları bitmedi aman eşim üzülmesin
diye diye üzülen dökülen ben oldum çünkü her gidişimin dönüşü oldu
onlar yüzünden hasta oldum eşim ise onlara birgün ya niye bu kıza böyle yapyrsnz
demedi. görüşmek istemem el alem konuşmasın gel git diye kapıma kadar gelirlerdi
allah rızası için deyip giderdim gittiğime de pişman olurdum eşim birgün demedi
madem bu insanı görmek istyrsanız utanma belasına da olsa o zaman gerçekten ailen olun
içinizdeki haseti silin demedi
yani canım açıkçası hep sorun yaşayacaksın yeri geldiğinde eşin karşında olacak arkanda değil
onlara asla hatalarını söylemeyecek ama sana gelince lafı bitmeyecek bunlara tmm diyrsan sen bilirsin
ama benim şimdiki aklım olsa sevgimden ölsem de elde değersiz olmazdım anam babam kıyamazdı el kıydı
çok şey gidiyor yüreğinden açıkçası
Canım insallah senin için de çok güzel olur hersey tüm kalbimle iyi seyler diliyorum senin için deGercekten durumumuz neredeyse ayni. Biz evlilige henuz pek yakin degiliz tek fark. Benim erkek arkadasim bu sorunu bir sekilde asti, su an ailesi en azindan kabullendi durumu. Acikcasi ben umursamiyorum ailesinin tavrini. Bu benim degil erkek arkadasimin sorunu ve halletmesi gereken bir sey diye dusunuyorum. Erkek arkadasiniz da istedigi seylerin arkasinda durabilmeli. Ki zaten duruyor gibi gorunuyor istemeye tek gelirim dedigine gore. Bence gercekten tek gelsin, ailenizle konusup durumu guzelce anlatirsiniz, onlar da dert etmez.
+1Sevgiliniz biraz sesini çıkarsın. Ortada geçerli bir sebep yokken nasıl biz istemeye gelmiyoruz diyebiliyorlar. Oğullarını kaybetme korkusu yaşasınlar belki akılları başlarına gelir. Eğer evleneceğin adam bu süreçte sesini çıkaramıyorsa evlenince en çok üzülen ezilen sen olursun.
Kesinlikle katılıyorum.Çift terapisine gidin
O aile, sevgilinizde başka psikolojik sorunlara neden olmuş olabilir, bunları yenmesine sebep olursunuz terapi ile. İlişkiniz daha sağlam gider.
Boyle bir aile icin birbirinizden vazgecmeniz cok buyuk haksizlik olur. Direnin bence. Sevgilinizde kolay kolay bugunleri unutmayacaktir. Ama olurda ileride barisirsa cok buyuk sikintilar cekebilirsiniz.
Böyle ailelere anlamıyorum ben, yahu birbirini seven iki insanın mutluluğuna ne diye göz koyarlar? Birde aile bunu yapan...
Erken veya geç bu çocuk kendi kararlarını kendisi veremiyormu? Ayrıca 19-20 yaşında değil ki erken olsun 27 yaşında bu insan, tamam çok geç değil ama çok da erken bir yaş değil normal kabul edilebilir bir yaş...
Bence bu ailenin beklentisi isteği farklı, kırılma bana ama sen değilde kendi istedikleri profilde biri olsaydı daha çok erken demezlerdi...
İşiniz gücünüz tamamsa bence evlenin. O aile sevgilinde oldukça 35 de olsa evlenmesine izin vermezler. Kardeşim de benzer şeyler yaşadı, rest çekip evlendi, annem şimdi gelinin peşinde gelinim de gelinim şeklinde. Rol yaptıkları belli ama kardeşimi kaybetmesin diye mecbur geri adım attılar.
kızlar tesekkur ediyorum yorumlarınız için teker tekerSevgiliniz sert çıkmayı bilmiyor, kendiniz ezdidiriyor belli.
Ağalamalar, sinir krizleri vs de biraz hımmm hassas bir erkek olduğunu gösteriyor ama böyle olmaz.
Erkek olacak yumruğunu masaya vuracak ben bu kızlar evleniyorum diyecek.
Başka türlü çok mıymıymıy olur
Boşver hiç söylemeyeyim canım ne me lazım konu denk gelir okurlar falan anlamasınlar onlardan bahsettiğimi.Ben mustakbel kayinpederinizin ezici kariyerini merak ettim?
Boşver hiç söylemeyeyim canım ne me lazım konu denk gelir okurlar falan anlamasınlar onlardan bahsettiğimi.
Ya bişey anlatıcam, bi sevgilim vardı yıllar önce, 4 yıl sürdü ilişkimiz, çok iyi bir insandı, aslında elle tutulur bir sorunumuz da yoktu. Ama yakınlarım alttan alttan sorgulardı ilişkimizi.. Mesele onu sevmemeleri değildi, benim enerjimi düşürdüğünü söylüyorlardı. Zaten zaman içinde başka nedenlerden kısa ayrılıklar da yaşadığımız olmuştu. Birgün ayrılmak istediğinde hiç üzülmedim, (aslında sırayı ona bırakmıştım 2.kez ayrılan ben olmak istememiştim) o zaman sadece arkadaş olduğumuzu anladım. Şimdi bunu neden anlattığıma gelirsek, ben ikinizi de tanımıyorum belki çok uygun bir çiftsiniz, belki de değil. Ama 1 yıl yeterli olmayabilir evlilik kararı için. Şimdi diyorum ki iyi ki ayrılmışım da şimdiki eşimi, hayatımı, canımı bulmuşum.Ayrı yaşıyorlar canım. Beni de bir yılda 2 kez gördüler. O kadar ön yargılar ki...
Valla ego o kadar yani sen düşün. Sinir oldum yineBasbakan yardimcisi falan zaar kendisi. O kadar ezdigine gore.
Tek çıkar ikna etmek huylarina gitmek. Br arkadaşımin mezhep nedeniyle ailesi istemiyordu. Kızı dövdüler 25 yaşındaydi.ama pes etmediler. Suan ailesi ondan daha razi şükür nişanlılar. Ben ise gemileri yaktım kaybeden oldum. İnş sizde basarirsinizKıyamam ya canım benim. Allah milyon katı mutluluk versin sana. Seni en iyi ben anlarım herhalde ama sende beni anla yok mu bu işin bir çıkarı
Allah kolaylik versin diyeyim ne diyeyim.Valla ego o kadar yani sen düşün. Sinir oldum yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?