Evleniyoruz ama cenaze gibi...

Nazik ve sempatik yorumunuz için teşekkür ederim :)

Cok cok cok haklısınız... Herseyimiz hazır zaten.

Kıyamam ya canım benim. Allah milyon katı mutluluk versin sana. Seni en iyi ben anlarım herhalde ama sende beni anla yok mu bu işin bir çıkarı

Canım insallah senin için de çok güzel olur hersey tüm kalbimle iyi seyler diliyorum senin için de

+1

Çift terapisine gidin
O aile, sevgilinizde başka psikolojik sorunlara neden olmuş olabilir, bunları yenmesine sebep olursunuz terapi ile. İlişkiniz daha sağlam gider.
Kesinlikle katılıyorum.
Sıkıntılı baskın ebeveynin çocuğu ilerde sıkıntılı eş demek

Boyle bir aile icin birbirinizden vazgecmeniz cok buyuk haksizlik olur. Direnin bence. Sevgilinizde kolay kolay bugunleri unutmayacaktir. Ama olurda ileride barisirsa cok buyuk sikintilar cekebilirsiniz.

kızlar tesekkur ediyorum yorumlarınız için teker teker

Ya nefret ediyorum şu ailelerin olur olmadık yerde huzursuzluk çıkarmasından. Onlara ne? Turşusunu mu kuracaklarmış çocuğun? Eğer ikiniz de birbirinizi seviyorsanız evlenmek dışında bi seçeneğiniz yok demektir zaten. Ailesi de zamanla kabullenecektir, onlar için sevginizden vazgeçmeyin

Evlenmeden herkesi karşısına alıp Evlendikten sonra ana babasının ağzına düşen tipleri çok okuduk burda. Eğer öyle bir adama dönüşürse çok çekersin. Yarın bir gün "anam babam nasıl sileyim , nasıl Yok sayayım , alttan alacaksın , üzmeyeceksin " diye bugün sana yapılan herşeyi yarın unutabilir...

Açıkçası ben olsam istemezdim bu şekilde ilerlemeyi. Ama bilmiyorum tabi aşk işin içinde olunca insan mantıktan tamamen kayıyor. Mantıksal bir dış göz olarak bitir derim. Aşkını da sen hesaba katıp son kararını ver. Ama kendine göre olsun bu karar , sevgilinin ayılıp bayılmasına göre değil...

Ayrı yaşıyorlar canım. Beni de bir yılda 2 kez gördüler. O kadar ön yargılar ki...
Ya bişey anlatıcam, bi sevgilim vardı yıllar önce, 4 yıl sürdü ilişkimiz, çok iyi bir insandı, aslında elle tutulur bir sorunumuz da yoktu. Ama yakınlarım alttan alttan sorgulardı ilişkimizi.. Mesele onu sevmemeleri değildi, benim enerjimi düşürdüğünü söylüyorlardı. Zaten zaman içinde başka nedenlerden kısa ayrılıklar da yaşadığımız olmuştu. Birgün ayrılmak istediğinde hiç üzülmedim, (aslında sırayı ona bırakmıştım 2.kez ayrılan ben olmak istememiştim) o zaman sadece arkadaş olduğumuzu anladım. Şimdi bunu neden anlattığıma gelirsek, ben ikinizi de tanımıyorum belki çok uygun bir çiftsiniz, belki de değil. Ama 1 yıl yeterli olmayabilir evlilik kararı için. Şimdi diyorum ki iyi ki ayrılmışım da şimdiki eşimi, hayatımı, canımı bulmuşum.

Kıyamam ya canım benim. Allah milyon katı mutluluk versin sana. Seni en iyi ben anlarım herhalde ama sende beni anla yok mu bu işin bir çıkarı
Tek çıkar ikna etmek huylarina gitmek. Br arkadaşımin mezhep nedeniyle ailesi istemiyordu. Kızı dövdüler 25 yaşındaydi.ama pes etmediler. Suan ailesi ondan daha razi şükür nişanlılar. Ben ise gemileri yaktım kaybeden oldum. İnş sizde basarirsiniz

27 yasinda hayata saglam adimlar atmiş bir insan ailesinin goruslerini bu kadar onemsemesin. 35 yasinda evlen demek duydugum en sacma şey , sevgilinizin şu anki yaşinda çoluga cocuga karişmiş insanlar var. Uzgunum ama ailesi evlenmeye degilde size karsi sadece sanirim.işi yokusa surecekler epey gibi duruyor

Bence ailenin alternatif baska bir gelin adayi var gibi.. O yuzden sizi istemiyor olabilirler. Sevgiliniz sizinle acik acik konussun neden istemediklerini. Zaten anlattığıniz o ailede ıstenmeyen biriyse ailesinin destegini cok ta aramaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…