Evleniyoruz ama cenaze gibi...

Ailesine rest çeksin. İstemeye gelmezseniz bir daha yüzümü göremezsiniz, torunlarınızı da tanıyamazsınız desin.

Yine de kabul etmezlerse, normal olan akrabaları illa ki vardır. Başka aile büyükleriyle istemeye gelsin. O da yoksa patronu ve eşiyle gelsin.

Beni geçmişe götürdün o kadar benzer olaylar yaşadım ki.. yıllarca birlikte olmanın üstüne evlenmek istediğimizde hayır dendi eşimin ailesi tarafından sebep yoktu aynı şeyler oğlu evden gitmesin derdindeydiler. evlat olarak ezmeleri de çok benzer eşim hiç takdir edilmemiş aile şirketlerinde babasının kariyeri ile ezilmiş.
Öyle tek basına istemeye gelmesini kendi kendimize bişeyler yapmamızı ailem onaylamadı önce. Sonrasında hak verdiler herkesten habersiz gidip nikah kıydık ardından düğün yaptık benim ailem destekti 2,5 yıldır evliyim eşimin ailesinden sadece kp ile görüşürüm. Kv ve görümcenin bana düşmanlıkları son sürat devam. Doğacak çocuğumla bile uğraşıyorlar ama ben yuvamda mutlu huzurluyum eşim benim yanımda bana destek önemli olan bu
Eğer sevgiline güveniyorsan sevgisine ve bu yola çıktığına pişman olmayıp seni hep ailesine karşı savunacağı koruyacağına inanıyorsan onun ailesi ile başedebilirim umursamam diyorsan hiç düşünme

Canım merhaba bende ayni durumdaydim 2 senelik ilişkim oldu benide kabul etmediler ayrı memlekette olduğumuz için annesi tanımaya geldiğinde bile önyargıyla gelmişti istemediği için . Bu sebepten ayrilmak istedigim zamanda olmustu agladigi oldu birakma diye hani baziları diyo ya ıyy agliyomu bilmem ne diye, arkamda da güclü durdu yani duygusal tarafi birtek bana karsiydi. Sonra ailemden ayri tek geleyim her seyi kendim yaparim dedi. ailemi bi şekilde zamanla ikna ettim çalıştığı yerden amiri eşi ve arkadaşlarıyla istemeye geldi nişanımızı düğünümüzü kendi yaptı borca girdi ailesinin evlendigimizden başta haberi olmamış düğün günü bozarlar herseyı diye bunu sonradan öğrendim şimdi haberleri var hiç bişeyde diyemediler görüsmuyorumda uzak memleketteyiz zaten bana kötü laf etmelerine eşimde müsade etmedi .ve biz 1 bucuk şenedir evliyiz bu zamana kadar hiç kavgamız olmadı tek bir lafını duymadım bana karşı hic bizaman kücücuk birseyden bile incitmedi ilk gün nasil tanidiysam hala oyle . mutluyuz sende eğer gerçekten sevdiğine inanıyorsan ve sende seviyorsan aşkının peşinde git herseyı kaldırabilecek yapacak o gücü varsa bende bu durumu yaşadığım için uzunca anlatmak istedim

Bence ailesi 35 yaşında evlensin demiyor..
Sadece sizi istemediği için öyle lanse edilmiş..
Siz galiba büyüksünüz, sevgilinizden..
Bunu kabul edemiyor olabilirler

Yakın bi arkadaşım aynısını yaşadı çocuk ailesine rest çekti hatta ailesinden gizli düğün yaptı ama kızın ailesi yanındaydı sizin aileniz onaylamasa bile siz ondan gerçekten eminseniz evlenin derim. Arkadaşım evlendikten bir kaç ay sonra diğer aileyle de barıştılar 2. düğün yaptılar torun da oldu herkes mutlu endişe etmeyin.

sevgilinizin ailesi oğullarının evlilik için yeterli olgunlukta olmadığının farkında ve bu yüzden erken görüyorlar.
ailesi, bir hevesle evlenip hata yapmasından korkuyor.
anlattığın kadarıyla aile de eğitimli, kariyerli.
zaten bir ilişkide erkek "ailem seni istemeye gelmek istemiyor" diyerek ağlıyor sinir krizi geçiriyor ve bunu kız arkadaşına yansıtıyorsa onunla ev-le-nil-mez!
Güçlü duracak, ailesinin tepkilerini göğsünde yumuşatacak ve sonuç olarak istemeye geliyoruz diyecek. siz ailesiyle arasındaki muhabbetten haberdar olmayacaksınız.
akıllı, olgun bir adam bunu yapar!

-Şimdi sevgiliniz kati suretle sizden ayrılmak istemiyor, burada sizin sorumluluğunuz onu sevdiğiniz ve ilişkide sizden ya da bizzat ondan kaynaklı bir sorun olmadığı için ona destek olup, yol arkadaşı olmanız,
-Sizinle evlenirse düğüne katılmayıp tatsızlık çıkaracak bir çift insancıklar var, e bu da haliyle o insanların sorunu oluyor. Elbet sevgiliniz üzülür ama ailesi inşallah yaşının gereği olgunluğu göstererek hata yaptıklarını ve oğullarını üzdüklerini farkederler.
Yani bence yol belli, evlenin ancak öncesinde siz son bir kez ailesini arayarak onlara da durumu izah edip oğullarının üzüntüsünü açıklayın. Gerisi onlara kalmış.

bir fikrim var
benzer seylerı yasadım
sakın ola ki sen bu konuda tek yorum dahi yapma
hazır sevgilin gerceklerı goruyor
ama sen yorum yapmaya baslarsan sevgilin ailesine daha cok yanasır
ve sevgılının ailesi de sevgilinin kararlı oldugunu görünce gercekten, bu sefer ılıskınızı onaylıyor gibi yaparlar

roller değişir yani
o bakımdan sakın ailesi hakkında tek yorum dahi yapma

şu an evlenmenizi istemiyor erkek tarafı, ancak siz zorlayıp evlenseniz mesela bir şekilde, sizi istemeye dahi gelmeyen aile evlendikten sonra sizin evinizden çıkmayacak hayatı size zindan edecekler.
şahsi fikrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…