benim evlilik nedenim belli bihter bacım :jeyyar::jeyyar: sen anladın onu hemde en çok sen annadın -tatlicadiarzu-
Güven arayışı: İlişkiniz evlenmeden önce zaten güvence altında değilse evlendikten sonra güvenli olacağı da tartışılır. Üstelik evliyken ayrılmak da daha zor olacaktır.
valla 6 sene cık cık cık nereye kadar sokak sokak gez sonunda gezıp dolasıp evımıze donmeyı hep hayal etmıstık keske sımdı bır evımız olsa dıye ve sonunda olduuuuuu
6 sene kolay degıl esım evlenmek ıstemıyordu evlılıge karsıydı sımdı benden cocuk ıstıyor evlılık farklı bırsey yaaaa hıcde dusundugun gıbı olmuyorrrr
evlendım cunku kocamı cok sevıyorum ve benı ondan baskası bu kadar sevemez
kızz evlendik ii güzel oldu ama o zamankiler gibi olmuyo bee gizli olan tatlı oluyo yerimseniben bi öpücük için sabaha kadar ayy öpüştük ayy öpüştük diye sayıklamıştım şimdi olan oluyo dönüp popomuzu yatıyoruz :dilcikar:
evlendık cunku gercekten bırbırımıze asıktık.. :asigim: hala daha oyle.. Şeniz
farklı sehırlerde farklı seylerı yapmak.. :sinifsinif: bıırbırımızı goremezken dokunamazken ayrı kalmak kotu oluyordu.. mafoldumben + kontor paralarına yetısemıyorduk..lmaz: bı okadarda aldıgımız radyasyon.. kaydirigubbakcemile3 dedık hadı evlenek en ıyısı.. vereliniortak evlendık.. sengözlerimebaksanab
Çok iyi anlıyorum ayrı şehirlerde olmayıkaydirigubbakcemile3,farklı yerlerde farklı şeyler yapmayı...alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?