- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Vallahi güldürdünuz beni. Sizin oralar nereler bizde oraya gelelim.2500 alıyorsa en azından 1000 lirasını bankaya atabılır bu da bırıke bırıke gol olur .
Kalkıpta 70 bın bırıkım olur demıyorum ufak tefek seylerı bıle borcka almak nedır bunu dıyorum ben
Çok şükür tesekkurler gayet guzel bır cevap geldı .Dıgerlerı saldırmaktan baska bırsey bılmıyor.Cok genel bir konu. Bana gore evlenmek kendi ayaklarinin uzerinde durarak bir aile olusturmak demek. Kredi cekilip o borc zaman icinde odenebilir ama bu da ailelerden destek alarak olmamali .
Bu da saldırgan bır cevap .E isteyen istediği gibi harcar parasını. Siz öyle yapın madem.
Abiniz evleniyor da gelin kredi çekip evlilik içinde borç ödeyecek falan mı?
Yoksa siz evleneceksiniz, eş adayınızın 5 kuruş parası yok, evlilikte kredi ödeyeceksiniz ona mı bozuksunuz?
Sormuyorsun saldırıyorsun ben de dıyorum ki sıze ne kı ben ıstedıgım soruyu sorar dert te eder yazarım nıye bu tavır sıddet,hıddet.
Olması gereken cevaplar bakın saldırı yok hanım efendı de tesekkurler.Ben aileme destek olurdum. Kucuk yasta calismaya basladigim icin bilincsizce edindigim borclarimdan kurtuldum tam para biriktme donemim gelmisken, hep borc odedim kafamin cezasini cektim biraz da gezeyim egleneyim bu yastan sonra (29) evlenecek koca da bulamam .etrafda duzgun erkek zor. Diye dusunerek para harcadim eksiye girdim. Amaan dedim oderim bi aylik maasim kadar eksi param. Sonra hoooop esim cikti karsima.
Akilli calisanbayan senin zekana hayranim aferin kizim dedim :)) ama ikimizde aileler yuk olmadik. Esimin az birikmisi vardi. Ben de calistigim ile eve katkida bulundum. Sukurler olsun diyerek sonlandiriyorum :)
Sizin kafa ekmek yoksa pastada mi yok yeaaa kafasi.Kalkıpta 70 bın bırıkım olur demıyorum ufak tefek seylerı bıle borcka almak nedır bunu dıyorum ben
Basından berı saldırıyorsunuz komık mış sıze neymıs ya cok ayıp.Yahu ne dedim de saldırdım ?
1000 lira gibi komik bir rakam yazmışsınız,ya çok zenginsiniz ya da hiç markette dolaşmamışsınız bu kadar basit yani,neye bu kadar sinirlendiniz ben de bunu anlamadım.Söylediğiniz şey imkansız diyoruz siz hala neden saldırıyorsunuz diyorsunuz,cidden hiç mi ekonomiye göz atmıyorsunuz ? Biriktirdiği parayla kınayı,düğünü,nişanı,evi,evin içini düzebilecek kaç insan var lütfen bana sayar mısınız ? Ancak iki tarafın da aylığının 10bin+ olması lazım.Yoksa da 10 sene bekleyecekler evlenmek için.
Şimdi siz yine saldırıyorsunuz dersiniz.
Bu da saldırgan bır cevap .
Al bır saygısız dahaSizin kafa ekmek yoksa pastada mi yok yeaaa kafasi.
Yahu sanane sanane ? Bunun tek sorumlusu 2500 maas alip 1000 lirasini koseye atamayan indan mi ? Dön bak su ulkenin ekonomisine ? Şu market fiyatlarina et kac para mesela ?
Basından berı saldırıyorsunuz komık mış sıze neymıs ya cok ayıp.
Merak bu arkadasım kızgınlıl degıl :)Hayır, konu saldırgan bir konu.
Çalışıp birikimi olmayanlara kızgınsınız, sebebini anlamaya çalışıyoruz :)
Size ne ki? Hangi hakla insanların kendi emekleri ile kazandıkları para konusunda söz hakkınız olduğunu düşünüyorsunuz?
Of varya laf anlatmakta zor ben gayet sakınım konum da da bır tuhaflık yok .Sızın keyfınıze gore mı konu acacagın ?Hanımefendi bilmiyorum farkında mısınız ama burada bu şekilde evlenmek zorunda olan bir sürü insan var.Konu sanki ''paran yoksa neden evleniyorsun,neden birikim yapmadın'' der gibi hesap soruyor.Kişisel bir sorununuz yoksa hesap sorma hakkına sahip de değilsiniz.
Merak bu arkadasım kızgınlıl degıl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?