- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Kardeş derdin ne evlenmek istedin de karşı taraf param mu yok dedi açık açık yazsanaAvm ler tıklım tıklım ,kafeler aynı sekılde heryere para var ama evlılıge yok .
Kaynana adayımısınKonu ben degılım bır aılede en az ıkı calısan varsa gayette az da olsa bırıkım yapılabılır dıye dusunuyorum 200 tl de mı atamaz çalılmaya basladıgı gunden baslasa bır ceyız cıkaracak parası olur genclerın .
Yoo açık kapalı değilKonu kapandı ellı kere yazdırmayın bunh bana
Ahhahhah,adaylar züğürtmü çıktıKız ve erkek beraber yapacaklar tabıkı de fakat ıkı tarafta bırıkımım yok derse bu tuhaf olmaz mı kıme sorsam yok paranız dıyor e bu evlenme ısı nı hıc mı dusunmuyorlar.
Yo gayette çekip çevirmişsiniz,önemli olan önceliklerdir bence.Atandigimdan itibaren 9 sene yedim ,ictim,gezdim,gunumu gun ettim,yeri geldi ailemin ihtiyaci icin kredi cekip yardim ettim.Evlenmeden 1 sene once biraz kendimi toparlayip hemen herseyimi kendim yaptim.He atandigim yildan beri biriktirseydim biraz krediyle birliktr belki de su anda en az 80-90 bin liralik bir araba olurdu altimda ama aldigim maasin ,yasadigim hayatin keyfini cikarmak daha cazip geldi.Herkes tutumlu,parasini cekip cevirebilen biri olmak zorunda degil ayrica.
Ama kuzum sen başkasının parasıyla çeneni yoruyorsun ancak,işe gir çalış,ayda beşbin koy kim ne der?Şu toplumun geldıgı hale bak
Yazdıklarınızı okudukça şaşkınlık içerısınde kalıyorum .Saldırgan sıddet egılımlı ,alaycı ve acımasız bır toplum.
Yok bence 200 binlik ev aldi bekarken krediye girdi, „evlenme adayi“ istemiyor borclu diyeKız çen görümcek mi olcan yoksa? Paşa abine mi kıyamadın çen? Oyyyy
Gercekten saygısızsınız ya
Şu toplumun geldıgı hale bak
Yazdıklarınızı okudukça şaşkınlık içerısınde kalıyorum .Saldırgan sıddet egılımlı ,alaycı ve acımasız bır toplum.
Hala terbıyesızdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?