Evlenme adayları düğün için neden kredi çekerler?

Kaynana adayımısın
Gelinin zaten kısıtlı imkanlarla okumuştur,evlenip çoluk çocuğa karışınca yine kısmak zorunda kalacaktır,biraz giyeyim gezeyim demiştir,çokta şeyyapma:))

Neden neden neden neden neden neden neden neden daracik yaparlar bu evleri

O kadar cok neden deyip sormussunuz ki konu sahibesi verilen cevaplara da agzinizdan kopukler saca saca konumu size gore mi acacagim diye cemkiriyor ve saldirganliktan siddetten bahsediyorsunuz, ortadaki dert sizin bile degil. Isinize gelmeyen yorumlari da goze almaniz lazim konu acarken.

Kimi birikimsiz evlenir, kimi borcla krediyle, kimi hic evlenmez bundan size ne?

Atandigimdan itibaren 9 sene yedim ,ictim,gezdim,gunumu gun ettim,yeri geldi ailemin ihtiyaci icin kredi cekip yardim ettim.Evlenmeden 1 sene once biraz kendimi toparlayip hemen herseyimi kendim yaptim.He atandigim yildan beri biriktirseydim biraz krediyle birliktr belki de su anda en az 80-90 bin liralik bir araba olurdu altimda ama aldigim maasin ,yasadigim hayatin keyfini cikarmak daha cazip geldi.Herkes tutumlu,parasini cekip cevirebilen biri olmak zorunda degil ayrica.

Ben ıstemıyorum saldırmaktan baska bırsey bılmıyorsunuz yazmayınnnnnn yazmayın .Bu kadar tamam aaa yeter

Yo gayette çekip çevirmişsiniz,önemli olan önceliklerdir bence.

Yazdıklarınızı okudukça şaşkınlık içerısınde kalıyorum .Saldırgan sıddet egılımlı ,alaycı ve acımasız bır toplum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…