- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Nıye sormak ayıp mı nesı rahatsız ettı ızın mı alıcam konu acarken?E biz de merak kaynağınızı merak ettik, nereden çıktı?
Durup dururken bankalara mı dusman oldunuz?
Bizimki neden kızgınlık oldu ki? Hiç saldırgan cevap vermemişim baktım tekrardan.
Hatta saldırgan dediğiniz diğer mesajlarda bana normal geldi
Siz haddinizi aşmışsınız ama, bir insan parayı nasıl kazanıyorsa, öyle de yönetebilir diye düşünüyorum. Birikim yapmak istememiştir yapmaz.
kredi çekmek ister çeker.
Gezmek ister, gezer.
Herkes 60 yaşına gelince tansiyon ilacımı unuttum mu acaba diye diye gezmeyi beklemek istemiyor olabilir...
Ben dugun , taki , ceyiz isleriyle de ugrasmazdim ama ne diyorum bana gore...Kisisel yazdigin konuyu genelledigin icin sana kiziyor olabilirler ama yine de bu kadar olmamali tabi ki.Çok şükür tesekkurler gayet guzel bır cevap geldı .Dıgerlerı saldırmaktan baska bırsey bılmıyor.
Nıye sormak ayıp mı nesı rahatsız ettı ızın mı alıcam konu acarken?
Etrafımda gördugum durumlar böyleydı fıkır beyan edebılırker ama böyle tetbıyesızce degılBen dugun , taki , ceyiz isleriyle de ugrasmazdim ama ne diyorum bana gore...Kisisel yazdigin konuyu genelledigin icin sana kiziyor olabilirler ama yine de bu kadar olmamali tabi ki.
Konum kapatılsın
Bir konuda anlastiniz.
Sıze ne yardımcı oluyorsun ben mesaj atmasını bılmıyor muyum
Ev kirası ??2500 alıyorsa en azından 1000 lirasını bankaya atabılır bu da bırıke bırıke gol olur .
Bir konuda anlastiniz.
Sıze ne yardımcı oluyorsun ben mesaj atmasını bılmıyor muyum
Sizin saygısızlıgınızdan kapatıyorum konuyuAnlaşamamışız
Baskalarına gıdın yardımcı olun
Sizin ev geçindirmekten haberiniz varmı hiç bi evi çevirdiniz mi 1500 lira sadece fatura ve kiraya yeter market pazar alışverişini hiç saymıyorum bi kadınında pespaye bi şekilde dolaşmasından hoşlanmam ayrıca çeyiz nedir bence çok saçma çeyiz alıcama gezmeyi tercih ederim her sene bir kere yurtdışına çıkarım iyi yaşamıcaksam neden çalışıyorum2500 alıyorsa en azından 1000 lirasını bankaya atabılır bu da bırıke bırıke gol olur .
Niye atarlandın ki şimdiBaskalarına gıdın yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?