Evlenme adayları düğün için neden kredi çekerler?

Nıye sormak ayıp mı nesı rahatsız ettı ızın mı alıcam konu acarken?

İşiniz gücunuz bu olmus saygılı bır sekılde görus belırtecegınıze su yaptıgınıza bakın sızs mı sorucam hangı konuyu acacagımı?

Çok şükür tesekkurler gayet guzel bır cevap geldı .Dıgerlerı saldırmaktan baska bırsey bılmıyor.
Ben dugun , taki , ceyiz isleriyle de ugrasmazdim ama ne diyorum bana gore...Kisisel yazdigin konuyu genelledigin icin sana kiziyor olabilirler ama yine de bu kadar olmamali tabi ki.

Nıye sormak ayıp mı nesı rahatsız ettı ızın mı alıcam konu acarken?

Yoo ayıp değil, sorarken merakınızın kaynağını da belirtseniz daha şık olur.
Ama siz nezaketten uzak biri gibisiniz. Fazla şey beklemişsek demek.

Ben dugun , taki , ceyiz isleriyle de ugrasmazdim ama ne diyorum bana gore...Kisisel yazdigin konuyu genelledigin icin sana kiziyor olabilirler ama yine de bu kadar olmamali tabi ki.
Etrafımda gördugum durumlar böyleydı fıkır beyan edebılırker ama böyle tetbıyesızce degıl

Yaş kaç tatlım??? Bu devirde değil para biriktirmek faturalara para yetmiyor emin ol kredi çekenlerde güle oynaya çekip ödemiyorlar onu.

2500 alıyorsa en azından 1000 lirasını bankaya atabılır bu da bırıke bırıke gol olur .
Ev kirası ??
Elektrik?
Su?
Mutfak masrafı?
Bozulan bir alet?patlayan ampül?
Biten derterjan?yumoş sevmese de olur
Bir kilo et?
Ayda bir kere hasta olsa ? Çocuğunun olmadığını düşünelim
2500 kadar içerde olur
Öyle bahsettiğiniz gibi kolay olmuyor birikim

2500 alıyorsa en azından 1000 lirasını bankaya atabılır bu da bırıke bırıke gol olur .
Sizin ev geçindirmekten haberiniz varmı hiç bi evi çevirdiniz mi 1500 lira sadece fatura ve kiraya yeter market pazar alışverişini hiç saymıyorum bi kadınında pespaye bi şekilde dolaşmasından hoşlanmam ayrıca çeyiz nedir bence çok saçma çeyiz alıcama gezmeyi tercih ederim her sene bir kere yurtdışına çıkarım iyi yaşamıcaksam neden çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…