- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi merveyilmaz13
-
Amin ınş.s
kiskaniyor galiba..
Allah sabir versin
Canısı kaynanan nişanlını ezmişse nişanlın münakaşa içinde olacak sen değil aynı şeyleri bende yaşadım inan yeri geliyor nişanlın seni silip annesini koruyor bu münakaşa içinde olma herşeyi anlatma nişanlına mümkünse gitmemeye çalış evlenene kadar.
Bunlar neredeyse hepimizin yaşadığı şeyler hiç canını sıkma. Erkek anneleri nedense eşleri yerine oğullarına aşık durumdalar.
Sana tavsiyem hiç münakaşaya girme, bırak nişanlın söylesin söylenecekleri. Hıı hı de geç gitsin. Yoksa daha da çirkefleşebiliyorlar
Benimki üç sene oğlu görüşmedi melek gibi oldu şimdiAhhh şu kayınvalide adayları. Nefret ediyorum hepsindenn hiç kayınvalidem iyi diyeni de duymadım zaten
Oooovvv!!!En tehlikeli kayınvalide modeli. Bence gardınızı çok iyi alın. Lafa bak. "Akşam beraber yatalım"mış. Deli mi ne. Kocaman adamla ne demeye birlikte uyuyormuş ki.
Benimki üç sene oğlu görüşmedi melek gibi oldu şimdi
Benimde nisanim var sevgilimin ailesi uzakta biz kafamiza gore yuzuk, nisan elbise, gunluk kiyafetler aldik.
Kimseyede bir sey sormadik siz halledin dediler.
Gittigim her yerde de iyiki ailenizle gezmiyorsunuz hep kavga gurultu cikiyor hic bir zaman gelinin istedigi olmuyor dediler.
2 tane cul caput icin niye butun sulaleyle alisverise cikilir anlamam.
Acele etmekte haklisiniz insan aradigini bulamiyor kararsiz kaliyor.
Mumkun oldugunca isinize karistirmamaya calisin.
Ahhh şu kayınvalide adayları. Nefret ediyorum hepsindenn hiç kayınvalidem iyi diyeni de duymadım zaten
Bosverim bu guzel gunlerinize uzulerek yazik etmeyin.Biz başladık hazırlıklara küstü annesiyle kayınbabam şeker gbi bi insan babam diyebilirim ona sağolsun nişanlımda annesinden gelcek bişeyi istemiyor zaten biz yapcaz düğünü salon felan beğendik tutuldu bilmiyorum çok üzülüyorum genede .s
Amin Amin inşallahBenim babannem melek gibi o da çok çekmiş çektirmedi hiç anneme küçüklüğümüde hatırlıyorum hiç kaynanalık yapmadı yani anneme bilmiyorum nolcak herkese hayırlı kaynana versin Allah
Sorunumuz tamamen evlilik hazırlıkları biz erkene almaya çalıştıkça o erteliyor bu beni fazlasıyla üzüyor konuşmayıncada beni kale almıyor gelin diye nişanlıma şikayet ediyor artık çok bunaldım kayınbabamla hiçbir sorunum yok o bizi korumaya çalışıyor.Bana anlatıyor kaynanam bugün oğlumla yattım diye bu nasıl bi saçmalıktır anlayamıyorum .s annemede anlatamıyorum tepki alırlar diye.s
Evi terketti şuan .s geri dönsün diye ikna etmeye çalışyorum ama nafileNişanlısı tüm bunlar olurken ne yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?