Evlenme Arefesi Başıma Gelenler

Bak canım kaynanamla görümcem kocamı sıkıştırırlar öperler okşarlar bunları yaparkende gozume bakarlar gülerek ne diyecek tepki verecek mi diye bende güler geçerim baktılar olmuyor iyice vazgeçtiler şimdi..amaç beni isyana sürükleyip kavga çıkarmaktı ama ellerinde patladı gram tepki vermem biri doğurmuş diğeride gardaşı banane

NE sacma sapan kadinlar var ya allah akil fikir versin oglumla yaticam diye size duyurmasi bile cok igrenc
Hala oglunu birey olarak kabul edememis bir anne ilerde hergün problem yaratacagi simdiden belli Ni$anliniz bu ise bir dur demeli

Bunlar neredeyse hepimizin yaşadığı şeyler hiç canını sıkma. Erkek anneleri nedense eşleri yerine oğullarına aşık durumdalar.

Sana tavsiyem hiç münakaşaya girme, bırak nişanlın söylesin söylenecekleri. Hıı hı de geç gitsin. Yoksa daha da çirkefleşebiliyorlar

Teşekkür ederim uygulayacagim

Arayı açtım zaten gitmiyorum fazla evlerine nisanlimlada dışarda hallediyoruz isleri

Oooovvv!!! En tehlikeli kayınvalide modeli. Bence gardınızı çok iyi alın. Lafa bak. "Akşam beraber yatalım"mış. Deli mi ne. Kocaman adamla ne demeye birlikte uyuyormuş ki.

Benimde nisanim var sevgilimin ailesi uzakta biz kafamiza gore yuzuk, nisan elbise, gunluk kiyafetler aldik.
Kimseyede bir sey sormadik siz halledin dediler.
Gittigim her yerde de iyiki ailenizle gezmiyorsunuz hep kavga gurultu cikiyor hic bir zaman gelinin istedigi olmuyor dediler.
2 tane cul caput icin niye butun sulaleyle alisverise cikilir anlamam.
Acele etmekte haklisiniz insan aradigini bulamiyor kararsiz kaliyor.
Mumkun oldugunca isinize karistirmamaya calisin.

Oooovvv!!! En tehlikeli kayınvalide modeli. Bence gardınızı çok iyi alın. Lafa bak. "Akşam beraber yatalım"mış. Deli mi ne. Kocaman adamla ne demeye birlikte uyuyormuş ki.

Bz bu gidişle evlenince görüşmiyce bayramdan bayrama nişanlımla birbirlerine girdiler sonunda olan oldu bakalım

Biz başladık hazırlıklara küstü annesiyle kayınbabam şeker gbi bi insan babam diyebilirim ona sağolsun nişanlımda annesinden gelcek bişeyi istemiyor zaten biz yapcaz düğünü salon felan beğendik tutuldu bilmiyorum çok üzülüyorum genede .s

Ahhh şu kayınvalide adayları. Nefret ediyorum hepsindenn hiç kayınvalidem iyi diyeni de duymadım zaten

Benim babannem melek gibi o da çok çekmiş çektirmedi hiç anneme küçüklüğümüde hatırlıyorum hiç kaynanalık yapmadı yani anneme bilmiyorum nolcak herkese hayırlı kaynana versin Allah

Bosverim bu guzel gunlerinize uzulerek yazik etmeyin.
Insan once kendi mutlulugunu dusunmeli.

Nişanlısı tüm bunlar olurken ne yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…