evlenme meraklısıyım

ben de evde kaldım :ssz: nişanlı koleksiyonu yapiyorum habire :ssz: 19 unda evlenecem diye tutturup nişanlanan kızın dramı diye kitap yazacam hatta.. her sene dilimde aynı türkü "haydi güzelim şeker ezelim bu sene de bekar gezelim.." evde kalmak da güzel bi duygu... yemek derdi yok çamaşir derdi yok.. aliştim ben bu hayata.. kimse almaz beni bence.. almasınlar zaten benden adam olmaz.. yanılır yakılır biri alacak olursa 3 gün sonra geri yollarmış annemin tabirine göre.. yakmayacakmışım o yüzden kimsenin başını :ssz:

alemsin burcu :9: al benden de o kadar :ssz:

raptomim sen yine formundasın bu akşam:))))) Hay çok yaşa emi:)))

attractive aman haa dolaşma o topiclerde sakın,sen bul koca adayını bn seni ısındırırım evlilik fikrine:))))

bu arada nispet gibi olmasın ama kocacıım çağırıyor,bnsiz yatamazda dermişiiim:)))))))))))) ayyy çok yaşayın kıslarr yaa:) hade iyi geceler bakayım ne istiyor bizim herif:)

biz yanlız başımıza uyuyalım sen kocanla sarıl uyu ohhhh hiç te kıskanmadım:63:kışında sarılıp yatmak güzel ollurdu yaa pöfff al işte senin gibiler böyle özendiriyor iki sn insanı evliliğe cıkcık kınadım seni:9::63:

kınayalımda basımıza mı gelsın napsın:))

nasıl olacak tez vakıtte bu iş :52::52::52:

Ben nasıl avrat olacakmışım :ssz: anca elime nargileyi alıp pc başına geçer yayılırmışım.. aman kızım evlenme sonra seni alan herifin ailesi hergün bana beddua eder nasıl yetiştirmiş diye diyor :)))))) bekarlık gibisi yok... ben çok memnunum halimden.. evlenirsem ola ki, anne olmak istiyorum onun için olur :ssz:

benim annem kadar evlndirme meraklısı bir kadın daha var mı acaba ,ama seni alan yandı bu kadar naz ve bu kadar masraf acıdım damadıma diyor:9:
aman almayan almasın çokda yalvarıyordum sanki :63:

Ben nasıl avrat olacakmışım :ssz: anca elime nargileyi alıp pc başına geçer yayılırmışım.. aman kızım evlenme sonra seni alan herifin ailesi hergün bana beddua eder nasıl yetiştirmiş diye diyor :)))))) bekarlık gibisi yok... ben çok memnunum halimden.. evlenirsem ola ki, anne olmak istiyorum onun için olur :ssz:

burcu ben senin nişanlı olduğunu hatırlıyorum iki yıl önce falan topikte konuşmuştuk sanırım ayrıldın mı niye kız?

kızlar benim de uyku geldi valla. yapayalnız ve bir başıma yastığımın şefkatli sıcaklığına bırakcam şimdi kendimi. yakıyor elimi ne zaman uzatsam yatağın soğuk tarafı diyorum ve ben de o arkadaş gibi bigün koca bulup gelip buraya benim bey çağırdı gidiyom ben diyebilmeyi diliyorum. iyi geceler öpüyorum :43:

ben nasıl avrat olacakmışım :ssz: Anca elime nargileyi alıp pc başına geçer yayılırmışım.. Aman kızım evlenme sonra seni alan herifin ailesi hergün bana beddua eder nasıl yetiştirmiş diye diyor :)))))) bekarlık gibisi yok... Ben çok memnunum halimden.. Evlenirsem ola ki, anne olmak istiyorum onun için olur :ssz:

ayy çok güldüm canım ya annene ya benim annemde söylerdi ama bişiycik olmuyo valla ayy bideçeyiz muhabbeti daha o annelerin :52::52::52::52::52::52:

kızlar benim de uyku geldi valla. yapayalnız ve bir başıma yastığımın şefkatli sıcaklığına bırakcam şimdi kendimi. yakıyor elimi ne zaman uzatsam yatağın soğuk tarafı diyorum ve ben de o arkadaş gibi bigün koca bulup gelip buraya benim bey çağırdı gidiyom ben diyebilmeyi diliyorum. iyi geceler öpüyorum :43:

bende yapacagım aynın.
benım herif beklıyor dıyecegım:52:
iyi geceler canım

:9::9::9::9::9::9::9::9:

burcu ben senin nişanlı olduğunu hatırlıyorum iki yıl önce falan topikte konuşmuştuk sanırım ayrıldın mı niye kız?

sorma be canım, bunu da kaçırdım elimden :14: son umudumduuuuuu o da uçtu gitti.. adile naşit diyor ya boynunu büküp "uçtu kuşum :14:" Bi arkadaşımın oğlu oldu dalga geçiyor, üzülme sen hiç olmadı oğlum büyüsün ona alırım seni diyor =)) ayyyy her gece kocamın yerine nargileye sarılmak nedir bir ben bir allah bilir :14:

sorma be canım, bunu da kaçırdım elimden :14: son umudumduuuuuu o da uçtu gitti.. adile naşit diyor ya boynunu büküp "uçtu kuşum :14:" Bi arkadaşımın oğlu oldu dalga geçiyor, üzülme sen hiç olmadı oğlum büyüsün ona alırım seni diyor =)) ayyyy her gece kocamın yerine nargileye sarılmak nedir bir ben bir allah bilir :14:

aman boşver canım ALLAH hayırlı insanlarla birleştirmeyi nasip etsin hayatımızı:49:

Back
X