- 22 Aralık 2011
- 761
- 103
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma be canım, bunu da kaçırdım elimdenson umudumduuuuuu o da uçtu gitti.. adile naşit diyor ya boynunu büküp "uçtu kuşum
" Bi arkadaşımın oğlu oldu dalga geçiyor, üzülme sen hiç olmadı oğlum büyüsün ona alırım seni diyor =)) ayyyy her gece kocamın yerine nargileye sarılmak nedir bir ben bir allah bilir
![]()
TANRIM - YEDİ KOCALI HÜRMÜZ - YouTube
kader arkadaşlarım bu şarkı hepimize gelsin :)
burcusen mi yazıyosun bunları
özgür kız asi kız burcu :)))
hahaha onlar hep savunma mekanizmaları kuzummmm bastırılmış arzularımın yansımalarıBi şey anlatacam da gülmeyin
çocuklara hep sorulur ya büyüyünce ne olacaksın falan diye, ben çocukken hep sorduklarında büyüyünce gelin olacam derdim
Olamadımmmmmm.. Kartlaştım , evde kaldımmmmm :2: Ben de el hubb'u dinliyorum "gökten zembil gibi herif yağacak, gökten şapır şupur herif yağacak" diye bağiriyorum yok amaaaa :2: Hatta içimden geldi sözlerini ekleyem
Aşk zinciri erir
el hubb devri gelir
el hubb
el hubb derim ben el hubb el hubb
allah gönlümce verir
allah gönlümce verir
hava bulutlandı
şimşekler çakacak
kadınlar damlarda
seyre çıkacak
derlerki bu gece yatsından sonra
gökten yağmur gökten yağmur gökten yağmur
gökten yağmur gibi herif yağacak
kızlar şükredin allah babaya
benzerdik yalnızken kızgın sobaya
çölde kalmış gibi bakardık göğe
hadi toplanın toplanın toplanın
buluşalım bu gece avluda damda
gökten adam gökten erkek gökten koca
gökten sapır sapır herif yağacak - herif yağacak
gökten şapur şupur herif yağacak - herif yağacak
açılsın memeler
süzülsün gözler
dövülsün tavına gelince sözler
devrilin yatağa zevklenin kızlar
çok şükür çok şükür çok şükür
çok şükür bu gece yatsıdan sonra
gökten adam
gökten erkek
gökten koca
gökten sapır sapır herif yağacak - herif yağacak
gökten şapur şupur herif yağacak - herif yağacak
aşk zinciri erir el hubb devri gelir
allah gönlümce verir
allah gönlümce verir
hahaha onlar hep savunma mekanizmaları kuzummmm bastırılmış arzularımın yansımalarıbi şey anlatacam da gülmeyin
çocuklara hep sorulur ya büyüyünce ne olacaksın falan diye, ben çocukken hep sorduklarında büyüyünce gelin olacam derdim
olamadımmmmmm.. kartlaştım , evde kaldımmmmm :2: ben de el hubb'u dinliyorum "gökten zembil gibi herif yağacak, gökten şapır şupur herif yağacak" diye bağiriyorum yok amaaaa :2: hatta içimden geldi sözlerini ekleyem
Aşk Zinciri Erir
El Hubb Devri Gelir
El Hubb
El Hubb Derim Ben El Hubb El Hubb
Allah Gönlümce Verir
Allah Gönlümce Verir
Hava Bulutlandı
Şimşekler Çakacak
Kadınlar Damlarda
Seyre Çıkacak
Derlerki Bu Gece Yatsından Sonra
Gökten Yağmur Gökten Yağmur Gökten Yağmur
Gökten Yağmur Gibi Herif Yağacak
Kızlar Şükredin Allah Babaya
Benzerdik Yalnızken Kızgın Sobaya
Çölde Kalmış Gibi Bakardık Göğe
Hadi Toplanın Toplanın Toplanın
Buluşalım Bu Gece Avluda Damda
Gökten Adam Gökten Erkek Gökten Koca
Gökten Sapır Sapır Herif Yağacak - Herif Yağacak
Gökten Şapur Şupur Herif Yağacak - Herif Yağacak
Açılsın Memeler
Süzülsün Gözler
Dövülsün Tavına Gelince Sözler
Devrilin Yatağa Zevklenin Kızlar
Çok Şükür Çok Şükür Çok Şükür
Çok Şükür Bu Gece Yatsıdan Sonra
Gökten Adam
Gökten Erkek
Gökten Koca
Gökten Sapır Sapır Herif Yağacak - Herif Yağacak
Gökten Şapur Şupur Herif Yağacak - Herif Yağacak
Aşk Zinciri Erir El Hubb Devri Gelir
Allah Gönlümce Verir
Allah Gönlümce Verir
ben 21 yaşındayım üniversitede çok güzel bir bölümde okuyorum .....
.... okulun bitmesine 2 yıl, 1 yıl da iş buldum ettim desem, 1 yıl da oğlanın askerlik falan filan nerden bakarsam bakayım en az bi 5 yılı var evliliğin. 5 yıl sonra da evde mi kalmış olcam şimdi böyle triplerdeysem o zaman ne halde olcam hiç bilmiyorum, bi de 5 yıl sonra bu sevgilim benden ayrılırsa o yaştan sonra alan da olmaz beni kalakalırım falan diye korkuyorum.
22 yaşındayım bu duyguların bir gramını şimdiye kadar hissetmedim...
bende mi bir sorun var
Başlığı okuyunca bir fıkra yazasım geldi
Bill Gates ölmüş. Öbür dünyada melekler, zebaniler karşılamışlar onu. Demişler ki biz senin günahını sevabını ölçtük, tartık, hesapladık. Milimi milimine denk geldi. Cennete mi gideceksin cehenneme mi belirleyemedik. Sana ikisini de göstereceğiz. Karar sana kalmış.
Hemen kocaman bir ekran açılmış. Cennetten görüntüler. Mutlu, gülümseyen insanlar. Huzurlu sakin bir ortam. Ağaçlar, çiçekler, masmavi nehirler. Herşey harika görünüyor.
Tamam demiş Bill. Cenneti seçiyorum. Zebaniler atlamış. Cehemnnemi görmedin daha.
Hemen cehennemin görüntüsü belirmiş ekranda. Bikinili kızlar, çılgın bir müzik. Yiyecekler içecekler vs. vs. Tam parti kıvamında cehennem. Bill in gözleri parlamış. Kesinlikle cehenneme gidiyorum demiş.
Zebaniler girmişler koluna. Cehenneme kadar eşlik edip ittirivermişler içeri. İçeri giren Bill şokta, kaynar kazanlar, kocaman kocaman ateş öbekleri. Bağırmaya başlamış . "Böyle değildi cehennem. Kızlar nereye giiti, parti ne tarafta diye. Gördüm ben çok eğlenceliydi burası." Zebaniler gülmüşler ve cevap vermişler.
"O GÖRDÜĞÜN EKRAN KORUYUCUYDU"
İşte o hesap senin gördüğün o şaaalı masal gibi düğünler, peri kızı gibi gelinler, yepyeni eşyalı yeni gelin evleri, pik yapmış romantizm var ya..
Hepsi "EKRAN KORUYUCU"
O yüzden bu kadar telaşa kapılmana gerek yok :))
kız Allah canını almasın emi, ne evdekalması 5 sene bile geçmiş olsa 26 yaşında olucaksın, ben de 26 yaşımda evlendim 2 aylık evliyim, velev ki seni bıraktı 30unda evlendin nolcak, nasip kısmet işi bu işler 16 yaşında gözü açılmamış kızlar evleniyoda noluyo, 25ten önce evlenmeyi doğru bulmuyorum ben şahsen, zaten okuyan kızlar ortalama 24 yaşında falan okul bitiriyo iş buldum diyene kadar 25 yaşına geliniyo, tabi bu benim düşüncem okul bitmeden iş bulmadan evlenmeye karşıyım, okulunu oku su akar yatağını bulur demişler kısmet öte köy yok