Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben şu psikolojideyken erkek arkadaşım evlenelim dese gelinliğimi giyer kendim giderdim galiba. allahtan çocuk aklı başında da benim gibi deliyi idare edebiliyo
hahahahah sorma yaa bnde acaip meraklıydım evlenmeye....
anneme söyleniyordum,bnm evim olsun bnm çatalım olsun,gece yanımda biri uyusun ve hatta..................:)))))))))))))))))))))) terbiyesizim ayyyy:))))
ve bunları derken 23 yaşındaydım galiba 26 da evlendim:)))) üni bitirdim bnmki askerden geldi fln filan ama hala bi baltaya sap olamadım:)) kpssyusum bn:)
kız oyle kolay olsa ben cuvalla bıle gıtmem mii sanıyorsun![]()
ayyy göçertenler utansın kısss,evlilik çok güzel bişey bnce.....ama burada bir derdim var topiğine takılırsan hiç evlenemezsin söliiim:) sen takıl bna 3 günde evlendiriiim seni:)
hahahahahahah kopardın bni yaaa:)))))))))))) sen ve çuval töbeeeee:)))))))))) ayyy hala gülüyorum![]()
![]()
![]()
hahahahahah yav sen ne şekersin öyle....ona bakarsan bn de 28 yaşındayım evliyim ama bi tık yok:)) annemin bnm yaşımdayken 3 çocuğu varmış bnde hiç bi halt yok:))) bn napiiim mahsülsüz tarla gibi kaldım ortada:)))
oyle amaaaa:)))
kimse bekarlık sultanlık demesın banaresmen baıma vurdu dermısım
DD
oyle amaaaa:)))
kimse bekarlık sultanlık demesın banaresmen başıma vurdu dermısım
DD
raptomim sen yine formundasın bu akşam:))))) Hay çok yaşa emi:)))
attractive aman haa dolaşma o topiclerde sakın,sen bul koca adayını bn seni ısındırırım evlilik fikrine:))))
bu arada nispet gibi olmasın ama kocacıım çağırıyor,bnsiz yatamazda dermişiiim:)))))))))))) ayyy çok yaşayın kıslarr yaa:) hade iyi geceler bakayım ne istiyor bizim herif:)
raptomim sen yine formundasın bu akşam:))))) Hay çok yaşa emi:)))
attractive aman haa dolaşma o topiclerde sakın,sen bul koca adayını bn seni ısındırırım evlilik fikrine:))))
bu arada nispet gibi olmasın ama kocacıım çağırıyor,bnsiz yatamazda dermişiiim:)))))))))))) ayyy çok yaşayın kıslarr yaa:) hade iyi geceler bakayım ne istiyor bizim herif:)
annem de bana diyo başına vurmuş canın koca istiyo heralde senin diyo![]()
al işte havasını attı gıttı.
işte boylelerı yuzunden meraklıyım evllıge :))))
ıyı geceler tatlım![]()
valla bide hava attı gel de çatlama
kocişine gitti hemen![]()
ben de evde kaldımnişanlı koleksiyonu yapiyorum habire
19 unda evlenecem diye tutturup nişanlanan kızın dramı diye kitap yazacam hatta.. her sene dilimde aynı türkü "haydi güzelim şeker ezelim bu sene de bekar gezelim.." evde kalmak da güzel bi duygu... yemek derdi yok çamaşir derdi yok.. aliştim ben bu hayata.. kimse almaz beni bence.. almasınlar zaten benden adam olmaz.. yanılır yakılır biri alacak olursa 3 gün sonra geri yollarmış annemin tabirine göre.. yakmayacakmışım o yüzden kimsenin başını
![]()