27 yaşındayım 10 gün sonra düğünüm olucak kısmetse. Ama Allah korusun bugün ayrılsak alasını bulurum 30 umda evlenirim ne olacak yani. evlenenlerle konuşsan belki fikrin biraz değişebilir. erken evlilikler genelde hüsranla sonuçlanıyo. bence önce sen mesleğini eline al kimseye muhtaç olmucak durumda ol ondan sonra emin ol her yaşta insanın kısmeti çıkıyoo.
evlenenler genelde evliliğin çokta matah bişey olmadığını söylüyo ama daha yaşamadım bilemicem.
ama düşün sabah işe gidicen akşam eve gelicen koştr koştur yemek sonra bulaşık çamaşır ütü temizlik hepsi sna bakıcak bu kadar yorgunluğun üstüne bide kocanı memnun etme derdi sabah kalk duş al yine aynı terane bence iyi düşün bunları evlilik gucuk gucuk aşk böcüklüğü değil maalesef
işte benim korkum da bu, 25ten sonraya kalıp evlenememeki allah korusun bi de okulu da bitiremezsem oğlan da beni terkederse nolcam ben :18:
evet evliler de yazsın da biraz soğutsun beni evlilikten istiyorum aslında halim hal değil valla benim
ortada adammı kalmadı canım yaaa korkma bu kadar kaybetmekten
işte benim korkum da bu, 25ten sonraya kalıp evlenememeki allah korusun bi de okulu da bitiremezsem oğlan da beni terkederse nolcam ben :18:
yok acelem telaşım yok ama çok özeniyorum evlilerin yaşamına. kısmet tabi kafamda kurduklarımı yazdım
tatlım bence sen bi kuaför ziyareti daha yap, valla alışveriş ve kuaför her derde deva
ben 21 yaşındayım üniversitede çok güzel bir bölümde okuyorum ve mesleğe geçtiğim günü görebilmek en büyük hayalim. sevgilim de benimle aynı okulda aynı bölümde böyle okuyup gidiyoruz. lakin bu yıl düğünlerin çokluğundanmıdır nedir anlamadım hayatımda ilk kez bu yaz evlenme hayalleri kurmaya başladım. hatta öyleki her şeyleri en ince ayrıntısına kadar kafamda kurdum. boş zamanım çok belki de bundandır bilmiyorum ama kendimi gelinlikle falan hayal ettikçe gözlerim doluyo, sanki ben hiç evlenemiycem gibi geliyo. benim yaşıtım olan okumayan arkadaşlar hep evlenmiş çocuğu olan bile var kendimi çok ezik hissediyorum. çok uzak geliyo o günler düşününce.. okulun bitmesine 2 yıl, 1 yıl da iş buldum ettim desem, 1 yıl da oğlanın askerlik falan filan nerden bakarsam bakayım en az bi 5 yılı var evliliğin. 5 yıl sonra da evde mi kalmış olcam şimdi böyle triplerdeysem o zaman ne halde olcam hiç bilmiyorum, bi de 5 yıl sonra bu sevgilim benden ayrılırsa o yaştan sonra alan da olmaz beni kalakalırım falan diye korkuyorum.
yani bi yandan okumayı çok istiyorum, bi yandan da hadi evlenelim dese sevgilim hiç bişeyi gözüm görmiycek gibi geliyo. hatta sevgilimle de çok dalgasını geçerim bu konunun evde kalcam seni bekliycem diye falan derim. o da son zamanlarda alınmaya başladı. sanki ben ona laf sokuyomuşum gibi geliyomuş evlilikten bahsederken, bi işi olsa evlenirmişiz o da zaten çok istiyomuş falan bir sürü trip atıyo halbuki ona laf falan sokma gibi bi amacım da yok.
ay yine ağlıycam galiba ben. ben çok mu salağım sizce? çok dertliyim bu gece
böyle bi konu açtığıma da hala inanamıyorum
Sende kendimi gördüm
19 yaşındayım evlenmek istiyorum diye konu açmıştım ben de
Şimdi 20 yaşındayım hala evlenmek istiyorum ama okul filan engel oluyor
3 yıl 7 aydır beraberiz
Ya evlenmezsek de evde kalırsam kimseyle beraber olamam filan diye düşünüyorum
Diyorum ya sende kendimi gördüm resmen
evet evliler de yazsın da biraz soğutsun beni evlilikten istiyorum aslında halim hal değil valla benim
bir münasip koca her birimizee
Yemek,ütü,bulaşık,temizlik,misafir vs.vs.vs...
21 yaşındayım,1.5 yılı geçen bir birlikteliğim var.
İki yıl öncesine kadar toz pembe hayaller kurardım.
Ama hayat çok acımasız.
Önce iş,iş,iş...
Hayallerime kavuşmam için şu lanet olası sınavı geçmem gerekiyor.
Her şey zamanında güzel...
Ve baba ocağı,ana kucağı bambaşka bir yer bence.
Acelem yok,25'i görmek istiyorum.
Uğraşmadıkça kimse evde kalmıyor.
Arrmudun sapı üzümün çöpü demedikten sonra.
Bitli baklanın bile kör alıcısı olur derler.
Kimse ben bitli bakla mıyım demesin,polemik çekecek halim yok.
Yemek,ütü,bulaşık,temizlik,misafir vs.vs.vs...
21 yaşındayım,1.5 yılı geçen bir birlikteliğim var.
İki yıl öncesine kadar toz pembe hayaller kurardım.
Ama hayat çok acımasız.
Önce iş,iş,iş...
Hayallerime kavuşmam için şu lanet olası sınavı geçmem gerekiyor.
Her şey zamanında güzel...
Ve baba ocağı,ana kucağı bambaşka bir yer bence.
Acelem yok,25'i görmek istiyorum.
Uğraşmadıkça kimse evde kalmıyor.
Arrmudun sapı üzümün çöpü demedikten sonra.
Bitli baklanın bile kör alıcısı olur derler.
Kimse ben bitli bakla mıyım demesin,polemik çekecek halim yok.
ben evlenmeden önce anneme annesi babası olmayan kimsesiz birini bulup alıcam demiştim şakaydı tabide...
şimdi şükür bir sorunumuuz yok...
tek sorun evlendik ve ilk evlilik yıldöümümüzü kutlamadı(kuru öpücükler attı hafta sonu gezdirecem yorgunum dedi)
bu adam beni görmek için 800 km gelirdi 15günde bir...
evlilik=anti romantizim diyorum...
yaşın çok genc bu duygularını frele tadını çıkart..
yaş ilerleyince krıterler çok degişiyor çokca insan tanıyorsun ve yanlış yapma şansın azalıyor sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?