evlenme meraklısıyım

evet evliler de yazsın da biraz soğutsun beni evlilikten istiyorum aslında halim hal değil valla benim

evet evliler de yazsın da biraz soğutsun beni evlilikten istiyorum aslında halim hal değil valla benim

sen gezmene eğlenmene bak yaşayabildiğin herşeyi dozunda yaşa evlendiğinde keşkelerin kalmasın o zman zevk alırısn bence ama daha çok erken

işte benim korkum da bu, 25ten sonraya kalıp evlenememeki allah korusun bi de okulu da bitiremezsem oğlan da beni terkederse nolcam ben :18:

yahu niye evlenemeyesin, bak yukardaki arkadaş 27 yaşında yeni evlenecek ben 26 yaşımda evlendim bunun bi standardı yok ki, ayrıca gerçekten çokta matah bişey değil heleki çalışıyosan her işin koşturmaca Allahtan eşim şu an için yardım ediyodu yardım etmese boşanmaya kadar gider zaten eli çabuk biri değilim tek başıma tövbe billah yetiştiremem hiçbi şeyi

yok acelem telaşım yok ama çok özeniyorum evlilerin yaşamına. kısmet tabi kafamda kurduklarımı yazdım

canımm yaa bende oyleydım valla ayıp değil yaa.her genç kız ister.bu arada bende 25 yaşında evlendimm.sevgilimi 4 sene bekledim.evlilik güzel her genç kız evlenmeliiiiiiii.

tatlım bence sen bi kuaför ziyareti daha yap, valla alışveriş ve kuaför her derde deva

buraya da yazdım. kuaföre gittim gitmeye ama 3 tane gelinin saçı yapılıyodu fesatımdan nasıl ağladım anlatamam kuaför üstüne alını saçımı beğenmedim zannetti

Sende kendimi gördüm
19 yaşındayım evlenmek istiyorum diye konu açmıştım ben de
Şimdi 20 yaşındayım hala evlenmek istiyorum ama okul filan engel oluyor
3 yıl 7 aydır beraberiz
Ya evlenmezsek de evde kalırsam kimseyle beraber olamam filan diye düşünüyorum
Diyorum ya sende kendimi gördüm resmen

bir münasip koca her birimizee

ya neden evlilikten soğuyasın.bende eşimle tanıştıgım dan beri onunla evlenmek istiyorum ancak 4 sene sonra oldu.yaşadıkların normal herkese dönem dönem olurr.derslerine yoğunlaşınca biraz un utursun

bir münasip koca her birimizee

Bak yaaa şu an evlenme isteğime tavan yaptırdın
Evlenesım vaaar
Her eyrde düğün var nişan var gelinler var damatlar var özeniyoruz haniii
Çok yakışıklı bi sevgilim vaaaaar
Evlensek de bi başımız göğe erse yaw

Yemek,ütü,bulaşık,temizlik,misafir vs.vs.vs...

21 yaşındayım,1.5 yılı geçen bir birlikteliğim var.

İki yıl öncesine kadar toz pembe hayaller kurardım.

Ama hayat çok acımasız.

Önce iş,iş,iş...

Hayallerime kavuşmam için şu lanet olası sınavı geçmem gerekiyor.

Her şey zamanında güzel...

Ve baba ocağı,ana kucağı bambaşka bir yer bence.

Acelem yok,25'i görmek istiyorum.

Uğraşmadıkça kimse evde kalmıyor.

Arrmudun sapı üzümün çöpü demedikten sonra.

Bitli baklanın bile kör alıcısı olur derler.

Kimse ben bitli bakla mıyım demesin,polemik çekecek halim yok.

kızlar evlenmek var evcilik oynamak var, ben 9 yıllık flörtten sonra evlendim evlenmeye meraklı değildim zaten olsamda 17 yaşında nereye evleniyosun okullar bitecek adam işe girecek askerliği yapacak, tamamen düze çıkmadan evlensen nolcak, aileler destek olcak sonrada biz destek oluyoruz diye herşeye karışcaklar, evlilikte aşk böcüklüğüde çok olmuyo, flörtü uzatın uzatabildiğiniz kadar, evlenince zaten yanındasın diye romantiklik sıfıra iniyo bu tarafıda var evliliğin

Yemek, çamaşır, bulaşık dendiğinde orda duruyorum işte
Ben evlenmek istiyorum ama hiç ev işi yapmak istemiyorum :)
Ev işi olmadan olmaz
Halimiz yaman yanii :)

tam aklımdan ben bitli bakkalmıyım diye geçiriyodum valla ama kötü bi niyetim yok beğendim bu lafı

ben evlenmeden önce anneme annesi babası olmayan kimsesiz birini bulup alıcam demiştim şakaydı tabide...
şimdi şükür bir sorunumuuz yok...
tek sorun evlendik ve ilk evlilik yıldöümümüzü kutlamadı(kuru öpücükler attı hafta sonu gezdirecem yorgunum dedi)
bu adam beni görmek için 800 km gelirdi 15günde bir...
evlilik=anti romantizim diyorum...
yaşın çok genc bu duygularını frele tadını çıkart..
yaş ilerleyince krıterler çok degişiyor çokca insan tanıyorsun ve yanlış yapma şansın azalıyor sevgiler...

çoğu kişi sizin gibi düşünüyo ben de öyle düşünmeye başlasam iyi olcak duygularımı bastırmam lazım. çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…