Evlenme teklifi aldım

Demek ki çok sevmiyorsunuz yani saygınız var ama sevginiz yok gibi. Kararsızlıkla ilerlemek pek iyi sonuç vermeyebilir. Yaşa çok takılmayın derim. Çocuk yapmak için evlenince bu sefer huzursuzlukları doğuruyor. Emin olun bence.
saygisinin olduğunu bile sanmıyorum sadece adamın kendisine ilgisi hoşuna gitmiş

İki ay çok erken ya, sizce neden evlilik teklif etti bu kadar erken
1) sizi çok sevdiği için,yaşınız da küçük değil beklemek istemedi. Zaten söz nişan evlilik olasiya zaten aylar geçer diye dusundu
2) memuriyetiniz/güzel maasiniz/ailenizin sahip olduğu imkanlar nedeniyle sizi kaçırmak istemiyor.
Eğer içinizden ikinci seçenek doğru gibi geliyorsa hayır deyin, birinci seçenek doğru gibi geliyorsa bir tanistirin ailenizle, siz bir görüşün söz vs olmadan. Bakalım sevecek misiniz birbirinizin ailelerini,uyumlu musunuz.
bu seni memuriyetin için istiyor yazılarıni oku oku fobi geliştireceğim yakında djsjsj

bu seni memuriyetin için istiyor yazılarıni oku oku fobi geliştireceğim yakında djsjsj
Ama öyle çok ki bu yüzden evlenen insanlar. Benim kendi arkadaş çevremde de var. Adam evlenene kadar ölürüm biterim, gereksiz aşk triplerinde..evlendiği gibi altınları satıp kredi çekip altına araba aliyor, kadının maaşıyla geçiniyorlar. Eski ölen biten adamı ara ki bulasın .
Hele ki öğretmense, ideal eş sayiliyor.
Bizim bir akraba bile oğluna eş arıyordu tanıştırmak için, "ya öğretmen ya hemşire" diye haber saldı. En son hemşireyle evlendirdi 😅 arkadaşlarımdan mezun olup asgari ücretli işte çalışırken yalnız olan ama atandığı gibi zamanında pas vermeyen erkeklerin, eski sevgililerin yürüdüğü - birkaç sene icinde evlenenler de var.
en yakın arkadaşım (kız memur değil ama işi garanti,uzun yıllardır kurumsalda çalışıyor,kovulursa epey tazminatı var) evlendi ailesinin evi bile olmayan, vasat işli bir adamla. Kızın ailesinin de durumu çok iyi. Aman kızımın evi de olsun, aman kızımın arabasi da olsun, aman kelepir bilmemne var kızım onu da alsın diye destek olup mal mülk sahibi yaptılar. Adam tek mal varlığı parmağında yüzükle evlendi, yedi sene olmadı. Boşansa payına trilyonluk mülk düşüyor 😅 resmen iyi yere kapak attı adam.
çok fazla var böyle insanlar

Belki gozunuzden kacmistir ama "kafanin karisikligi gecmiyor ara verelim "dediginde sistem otomatik kapaniyor siz ayrilmis oluyorsunuz dusunecek bir sey kalmiyor

Ama öyle çok ki bu yüzden evlenen insanlar. Benim kendi arkadaş çevremde de var. Adam evlenene kadar ölürüm biterim, gereksiz aşk triplerinde..evlendiği gibi altınları satıp kredi çekip altına araba aliyor, kadının maaşıyla geçiniyorlar. Eski ölen biten adamı ara ki bulasın .
Bizim bir akraba bile oğluna eş arıyordu tanıştırmak için, "ya öğretmen ya hemşire" diye haber saldı. En son hemşireyle evlendirdi 😅 arkadaşlarımdan mezun olup asgari ücretli işte çalışırken yalnız olan ama atandığı gibi zamanında pas vermeyen erkeklerin, eski sevgililerin yürüdüğü - birkaç sene icinde evlenenler de var.
en yakın arkadaşım (kız memur değil ama işi garanti,uzun yıllardır kurumsalda çalışıyor,kovulursa epey tazminatı var) evlendi ailesinin evi bile olmayan, vasat işli bir adamla. Kızın ailesinin de durumu çok iyi. Aman kızımın evi de olsun, aman kızımın arabasi da olsun, aman kelepir bilmemne var kızım onu da alsın diye destek olup mal mülk sahibi yaptılar. Adam tek mal varlığı parmağında yüzükle evlendi, yedi sene olmadı. Boşansa payına trilyonluk mülk düşüyor 😅 resmen iyi yere kapak attı adam.
ay hemşireler çok bakımlı ve güzel oluyorlar bende hemşire geline okeyim:KK53:

Bizde de var bir tane bundan. Okudu mezun oldu asla calismadi dogru durust, 30 yaşini gecti kiz ariyor ogretmen olsunmuş, evi olsunmuş bilmem ne tipi baro bir şeye benzese diyecegim bir nebze tamam o da yok. Aksine abisi de asiri calişkandir tasi siksa suyunu cikarir ac kalmaz oyle bir cocuk. Bu kime cekmiş bilmem bir tane ornegi yok başka. 🤔 Neyseki bizdekini henuz koca diye alan olmadi. Ne buluyorlar sunlarda bilmem

Bizde de var bir tane bundan. Okudu mezun oldu asla calismadi dogru durust, 30 yaşini gecti kiz ariyor ogretmen olsunmuş, evi olsunmuş bilmem ne tipi baro bir şeye benzese diyecegim bir nebze tamam o da yok. Aksine abisi de asiri calişkandir tasi siksa suyunu cikarir ac kalmaz oyle bir cocuk. Bu kime cekmiş bilmem bir tane ornegi yok başka. 🤔 Neyseki bizdekini henuz koca diye alan olmadi. Ne buluyorlar sunlarda bilmem
Bazı kizlar manyak ya. Erkek olsun da taştan olsun. Yalandan iki çiçek alan, 'ciddi düşünüyorum' diyene 'lan sen kimsin benle ciddi düşünmesin' demiyorlar :)) hemen aşık oluyorlar

2 ay çok erken..Belki de zamanla aşık olacaksınız.

Arkadaşlığınızı bitirmeyin hemen.

Biraz daha tanımaya çalışın. Ayrıca siz yaştan dolayı artık armudun sapı üzümün çöpü durumlarını yaşıyor olabilirsiniz kırın zincirinizi içinizden geldiği gibi yaşayın ilişkinizi.. Zaman ayrıca önemli eğer ki evlilik, çocuk gibi şeyler için kararlıysanız mantığınızı ikinci plana itin yoksa yıllarınız böyle geçer.

Bazı kizlar manyak ya. Erkek olsun da taştan olsun. Yalandan iki çiçek alan, 'ciddi düşünüyorum' diyene 'lan sen kimsin benle ciddi düşünmesin' demiyorlar :)) hemen aşık oluyorlar

Yani benimle evlenmek isteyen bi bu var bari tamam diyeyim de cocuk yapayim diyorlar.
O durumda olsam cocugum da olmayiversin diyip otururdum ben yerimde. 😁 Kendimi kullandiramam cocuk yapacagim ya da yanimda erkek olacak diye.

"Kararsızım" yerine "Bana biraz daha zaman tanı. Birbirimizi iyice tanıyalım", "Bana aynı teklifi 6.(8., 12.) ayda tekrar yapar mısın sevgilim? Önümüzde birbirimizi tanımak için uzun bir yol var" vb diyebilirsiniz. Cümlelerinizle onu yönlendirin.

İki ay bana da çok kısa geldi ama kısa sürede tanışıp kaynaşıp evlenenler de var.
Siz mesela onun ailesiyle, arkadaşlarıyla tanıştınız mı? Sizi mahallesine götürüp bak benim yaşadığım çevre burası, iş yerine götürüp benim çalıştığım çevre burası bunlar da arkadaşlarım, ailem vs dedi mi? Sizin ailenizden birileriyle, kuzenler, ya da arkadaşlarınızla tanıştı mı? Bir çevre içerisinde, grup içerisinde birbirinizle etkileşiminiz nasıl, size davranışları nasıl,vs görme imkanınız oldu mu?
Yani bunları da hızlı bir şekilde yapıp kaynaşmış olsanız evlilik teklifi süresini anlarım ama bu aşamaların yarısından geçmediyseniz hızını toyluğuna veriyorum.

Çok geç kaldım konusuna katılmıyorum şuanda 35-40yasindaki kadınlar 25-30gosteriyor fizyolojik bir sıkıntınız da yoksa ( rahim yumurtalik menepoz gibi)biraz düşünün . Sevginizden emin olun iki taraf da üzülmesin. 2ay da evlilik kişiden kişiye değişir kimine çok hızlı gelir kimine zamanidir. karşı taraf için siz aradığı kisisinizdir ve uzatmak istemiyordur o yüzden acele etmiştir. Tabi evlilik için 2 tarafın da hazır olması gerekiyor. Umarım doğru kararı verirsiniz.
İnşallah çok teşekkür edeerim

2 ay birini iyice tanıyabilmek ve evlilik gibi bir yola girmek için bence çok çok erken. Ha ama 1-1,5 sene nişanlı kalırım vs. diyorsanız orası ayrı. Sırf evlenip çocuk sahibi olmak için içinize sinmeyen, içinizin ısınmadığı biriyle böyle bir yola girmeyin. Eski komşularımızdan birinin kızı hem annesinin hem de çevresinin “yaşın geçiyor çocuğun olmazsa bilmem ne” baskılarıyla girdi böyle bir yola ve evlendi, sonra çok çok pişman oldu maddi manevi büyük zarara uğradı kısa sürede de boşandı. Allah hayırlısını nasip etsin.

Back
X