Evlenme teklifi aldım

Hayir evlensem hemen burda konuda açmazdim her konusmamizda evlenmek istediğini söylüyor ama bu sefer artik ciddi ciddi bayramdan sonra annem gelsin diyince bir tuhaf oldum sanki derhal evlenmemiz gerekmiş gibi aslında süredende değil mevzu 2 ay olmasa bile esas mevzu benim içime sinmeyen birşeyler olmasi
Tanımadan sürekli evlilik konuşan insanın amacı evliliktir evleneceği kişi sadece bir araç olur bu yoldaki. 35 yaşındaki bir insanın mantığına uymaz böyle bir durum sizde farkındasınız aslında ne kadar saçma bir durum içinde olduğunuzun. Bu yüzden içinize sinmiyor. Çok severek yapılan evliliklerde bile pek çok sorun yaşanıyor sevgiyle üstesinden geliniyor kaldı ki içinize sinmeyen yoğun bir duygunuzun olmadığı insanla yapacağınız evlilikte her şey gözünüze batar. Böyle bir evlilik yapmaktansa yalnız yaşamak çok daha iyi.

Kızlar iyi akşamlar, derdim evlenme teklifi almak :) bu bir dert olmaması lazım tabiki ama ben çok kararsızım .Sebebi şu 2 aydır sevgiliyiz ama kafam çok karışık önce eğitim konusu kafama takıldı lise mezunu şimdi kafamda oturdu birşeyler bu anlamda fakat başka şeyler var kafamı karıştıran karakteriyle alakalı dolayısıyla evlenmekten korkuyorum. Ben 35 yaşındayım bir evlilkte karşı taraftan ne beklediğim, nasıl birisi olması gerektiğini çok iyi biliyorum aslında ama bu yaşıma kadar benim istediklerimin hiçbirisi olmadi olacağinida düsünmüyorum yanlış anlaşılmasın olağanüstü beklentilerim yok ama diyorumki zaten olsa şimdiye kadar olurdu hep yaşımı sıkıntı ettiler karşı taraf ya da istenmedim bir şekilde. Şimdiki sevgilimse benden küçük olmasına rağmen yaşı hem buna takılmadi hemde beni geeçekten seviyor inanıyorum bana ama ben seviyormuyum bilmiyorum resmen :KK43: hoşlantı tabiki var evlilik teklifi ettiğinde bende kararsızım diyince dediki biraz ara verelim yanlış anlamazsan eğer hergün kafan karışık sende bende düşünelim ben çok mücadele ettim ama senin kafanın karisikliği gitmiyor dedi ve vedalaştık .Bense karmakarışığım şuan zaten karşima resmen 5 sene sonra biri çıktı e bir taraftan anne olmak istiyorum ve çok geç kaldım ay bana akıl verin :))birde 2 ay da evlilikmi olur yaa benmi yanlış düşünüyorum
2ayda evlilik bence vok hızlı bı karat vermis sanirim çok uclarda yasiyor herseyi tozpembe saniyor herhalde.

Bu telaş hep geç kalmışlık hissinden. Belki de 10 sene önce muhattap olmayacağınız insanla yaşım ilerliyor evlensem diye düşünüyorsunuz. Çocuk için evlenirseniz bence kendinize yazık etmiş olursunuz. Büyük ihtimal o adamda işiniz güzel iyi akıllı bir kadın buldum zaman geçmeden çocuk yaparım evlenirim diye düşünüyordur. Bu kadar acele ediyorsa arayıştadır bence. Sizide anlıyorum çünkü çocuk yapmanın malesef bi zamanı var özellikle 38 40lardan sonra yumurtalık kalitesi azalıyor gebelik daha riskli bir hale gelebiliyor. İçinizden geldiği gibi yapın. Ben olsam memur çevresinden birini bulmaya çalışırdım. Eğitim anlayış farkı falan olacak.

Bunu bende merak ediyorum son durum ne acaba ?umarım her şey gönlünce olur konu sahibi hmyraa_ hmyraa_
Tabiki evlenmedim😂asla bir insana tam güvenmeden evlilik yapamam bu hep düşüncemdi zaten öyle olmasa 35 e kadar beklemezdim :) burda açtiğim konular genelde yanliş anlaşılmaya çok müsait nedense .Sadece kendimde ki hata zaman zaman insan inanılmaz bir boşluğa düşerya hiç vermeyeceğimiz tavizleri veririz hepimiz bende hatam iliskilerde taviz vermek bazi konularda şimdi daha dikkat ediyorum hala görüşüyoruz ama ben evlilik hemen düsünmediğimi bu sekilde tam anlamıyla birşeyler paylaşmadan evlenmeyeceğimi net söyledim istersen senin acelen varsa yoluna bak dedim oda acelem yok beklerim dedi :) bakalım nasıl sonuçlanir ama ben olumlu olacağini düsünmüyorum .Güzel dileğiniz için teşekkür ederim

Bu telaş hep geç kalmışlık hissinden. Belki de 10 sene önce muhattap olmayacağınız insanla yaşım ilerliyor evlensem diye düşünüyorsunuz. Çocuk için evlenirseniz bence kendinize yazık etmiş olursunuz. Büyük ihtimal o adamda işiniz güzel iyi akıllı bir kadın buldum zaman geçmeden çocuk yaparım evlenirim diye düşünüyordur. Bu kadar acele ediyorsa arayıştadır bence. Sizide anlıyorum çünkü çocuk yapmanın malesef bi zamanı var özellikle 38 40lardan sonra yumurtalık kalitesi azalıyor gebelik daha riskli bir hale gelebiliyor. İçinizden geldiği gibi yapın. Ben olsam memur çevresinden birini bulmaya çalışırdım. Eğitim anlayış farkı falan olacak.
Dediklerinize katılıyorum ama daha dikakt ediyorum acelede etmiyorum etmeyeceğim yani :) çevremde evilikle alakalı sıkıntı yaşayan iki arkdaşim aradi tevafuk oldu sanırım evlilikten soğudum bile diyebilirim Allah iyi insanlarla karşılaştırsın 🤲

Tabiki evlenmedim😂asla bir insana tam güvenmeden evlilik yapamam bu hep düşüncemdi zaten öyle olmasa 35 e kadar beklemezdim :) burda açtiğim konular genelde yanliş anlaşılmaya çok müsait nedense .Sadece kendimde ki hata zaman zaman insan inanılmaz bir boşluğa düşerya hiç vermeyeceğimiz tavizleri veririz hepimiz bende hatam iliskilerde taviz vermek bazi konularda şimdi daha dikkat ediyorum hala görüşüyoruz ama ben evlilik hemen düsünmediğimi bu sekilde tam anlamıyla birşeyler paylaşmadan evlenmeyeceğimi net söyledim istersen senin acelen varsa yoluna bak dedim oda acelem yok beklerim dedi :) bakalım nasıl sonuçlanir ama ben olumlu olacağini düsünmüyorum .Güzel dileğiniz için teşekkür ederim
Senin ne demek istediğini ne duygular yaşadığını nasıl ikilemde kaldığını ne demek isteyip de anlaşılmadığını anlıyorum o yüzden her şey gönlünce olsun dedim 🥰

Back
X