- 27 Ağustos 2017
- 3.516
- 5.895
- 158
- 30
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
HaklısınızMesleğinizi elinize almadan evlenmeyin. Benim de 7 yıllık bir ilişkim var. Birlikte yaşamasak da bir kaç ay süre ile yanında kaldım. İkimizin de düzeni oturmadan evlenmeyi düşünmüyoruz. Hayatın ne getireceği bilinmez. Evlilik ciddi sorumluluktur, sadece birlikte yaşamak değil.
Şu an maddi manevi bir sıkıntı çektiğinizde ikiniz de anne baba evlerinize geri dönebilirsiniz. İstediğiniz süre ile orada kalırsınız. Birbirinize bağlı değilsiniz. Ama evlilik bağlılık demek, ömür boyu herşeye iki kişi karşı gelmek demektir. Anne baba yardımının üzerinizden çekilmese bile azalması demektir.
Eş duruöundan şehir değiştirmeme ihtimali var mı mecburi hizmette falan?Bu yıl mezun olacak. Eğer evlenirsek ve başka bi şehirde göreve başlarsa ayrı şehirlerde yaşama ihtimalimiz bile var. Neden bu kadar sorun etti anlamadım. Aklıma bana güvenmediği için evlenmeyi istemesi ihtimali geliyor ve bu daha da sinirimi bozuyor.
Eş durumu diye bir şey yok ben okuyorumEş duruöundan şehir değiştirmeme ihtimali var mı mecburi hizmette falan?
O zaman mevburi hizmete başlayıp uzaktan ilişki yaşama ihtimalinden önce sizin varlığınızı garanti alma çabası gibi geldi banaEş durumu diye bir şey yok ben okuyorum
Eş durumu diye bir şey yok ben okuyorum
Hayır sadece evli olmanın psikolojisini kaldırabilir miyim onu bilmiyorum. Evlilik beraberinde bi çok sorumluluğu da getirirmiş gibi geliyor.Aynı evde yaşamakla evli olmanın arasında ne fark var ki? Maddiyat desen aynı nikah kıyıldı diye ekstra masrafınız mı olacak? Yada evin sorumluluğu evlenince de aynı sorumluluklar olacak. Size göre ne değişecek ki okul uzasın?
Ha şuan doğru kişi mi karar vermek için erken diyorsanız orası ayrı konu.
Oluyor mu öyle bi şey? Oluyorsa efsane olurEs durumu sana yok da ona var. Senin oldugun sehre atanir evlenirseniz.
Okulumun bitmesine yıllar var ama ben de öyle istiyorumOkulu bitirmen taraftarıyım
Oluyor mu öyle bi şey? Oluyorsa efsane olur
Hayır hukuk okuyorTabii ki. Sevgilin de hekim dimi? Ya da kamu personeli mi?
Okulumun bitmesine yıllar var ama ben de öyle istiyorum
19... 20 sayılırKaç yaşındasınız
Daha çok küçüksün19... 20 sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?