Çok değil iki gün önce aldım bu teklifi. Ama evet demek şöyle dursun, neden olmayacağını, olamayacağını anlatırken buldum kendimi.
Benimki çok ilginçti gerçekten.
Nikahta evet dedim.
ilk ve son :)
ben de hiç teklif almadan evlendim ne evlenirken ne de ilişki başlangıcında herşey kendiliğinden gelişti :)
Biraz hayal ettim belki evlenebiliriz dedim de mutsuz olacağımı gördüm. Çok da seviyorum aslında ama. Ailesi bize hiç uygun değil. Kendi anlattığı kadarıyla yani. Düğüne, istemeye felan gelmezlermiş mesela al sana dakika bir gol bir derler ya. Kız kardeşi 18 yaşında kendiliğinden evden ayrılmış, babası ile kavga ederek hem de. Kızdan hiç haberleri yok şimdi. Hiç bahsetmiyor ordan anladım. Babası çok sorunlu milyarlarca lira borç yapıyor. Ailesinin son umudu olarak bakıyorlar buna da. E ben bu şartlarda nasıl olup da evet diyeyim ki
Bir arkadaşım evlenme teklifi alacağınız önceden anlamış ve o da ona küçük bir süpriz yapmak istemişti.İkisinin bir fotoğrafını büyütüp altına kocaman bir EVEEEEETTTT yazdırdık.Evlenme teklifi aldığı sırada başını sallayıp arkasını döndü giderken çantasından fotoğrafı çıkarıp ona sallamaya başladığında damat adayı şaşkınlık içerisindeydi.
Gerçi biraz dünden hazırmış gibi olduğunu söyledik ama ikisinin mutluluğunu gördüğümüzde çok da hoş olduğunu düşündük.
istanbulda oturan arkadaşlar bilirler büyük adayı oraya gitmiştik gezmek için.faytonla adayı gezereken adanın en yüksek tapesinde elinde bir yüzükle aldım evlenme taklfini belki basitmiş gibi gelebilir o manzara kelimelerle anlatılmazdı yani gelde evt deme:)) üstelik çok romantikti gerisi bana kalsın:))
İşyerime çiçek gönderip kartta kendi yazısıyla etmişti teklifi..Arkadaşlar sağolsun o heyecanla unuttuğum "evet" cevabını tez zamanda söylemem için dürttüler aradım ve verdim cevabımı :))
Ne kadar hoşş :O) Şaşkına cevırecek kadar guzel bende dılım tutulur falan dıye korkuyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?