Evlenme teklıfıne nasıl ''Evet'' dediniz ?

efftelya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
3.312
1.572
698
Başlıkta yazdıgı gıbı Erkek arkadasınızın/eşinizin evlenme teklıfıne nasıl evet dedınız ? Muhtemelen bende 16/09 tarıhınde teklıf alacagıma daır sınyallerı aldım..Dogrudur İnşallah..Buyuk ıhtımal guzel bı suprız benı beklıyor..Da bende degısık bıcımde evet demek ıstıyorum..Bana hem yenı fıkır sunmanızı,hemde yasadıgınız güzel anları paylasmanızı ıstesem

Çok değil iki gün önce aldım bu teklifi. Ama evet demek şöyle dursun, neden olmayacağını, olamayacağını anlatırken buldum kendimi.

Çok değil iki gün önce aldım bu teklifi. Ama evet demek şöyle dursun, neden olmayacağını, olamayacağını anlatırken buldum kendimi.

İnşallah tez zamanda duymayı ıstedıgınız kısıden alırsınız bu teklifi..Hayır demek en zoru sanırım..

Benimki çok ilginçti gerçekten.

Nikahta evet dedim.
ilk ve son :)

woooawww hemen nıkah masasına

valla evlilik teklifi almadim:)) almadan evlendim:)sanirim biz flort ederken evliligi dusunerek iliskiyi surdurmusuz suan birden oyle dusundum yaani:)))))

Sevdıgınız İnsanın ıstemeye geliyoruz demesı ve sızın buna evet demıs olmanız bıle evlenme teklıfıdır bana gore :)

Flört dönemının sonu cıddı bır adımın baslangıcı olacak..Evlenebılmek ıcın maddı sartlarımızın olgunlasmasını beklememız gerekıyor..2 YIL Kadar..Hiç olmazsa o surecte cıddı bı adım gormek ıstedıgım ve zamanı geldıgıne ınandıgım ıcın soyledım sanırım gerceklestırıcek hayalımı..Ben ole sanıyorum ki İnşallah oledır..Bende teklıf almadım su an..Ama kesınlıkle basından belırttım 4*4luk bı evlılık teklıfı ısterım dıye :) Su yenı donemde bana 16/09 yada 17/09 tarıhlerınden bırını secmemı ıstedı..Bende pazara denk geldıgı ıcın 16/09u sectım..Heyecanla beklıyorum bakalım..

ben de hiç teklif almadan evlendim ne evlenirken ne de ilişki başlangıcında herşey kendiliğinden gelişti :)

Biraz hayal ettim belki evlenebiliriz dedim de mutsuz olacağımı gördüm. Çok da seviyorum aslında ama. Ailesi bize hiç uygun değil. Kendi anlattığı kadarıyla yani. Düğüne, istemeye felan gelmezlermiş mesela al sana dakika bir gol bir derler ya. Kız kardeşi 18 yaşında kendiliğinden evden ayrılmış, babası ile kavga ederek hem de. Kızdan hiç haberleri yok şimdi. Hiç bahsetmiyor ordan anladım. Babası çok sorunlu milyarlarca lira borç yapıyor. Ailesinin son umudu olarak bakıyorlar buna da. E ben bu şartlarda nasıl olup da evet diyeyim ki

Oturdum düşündüm ve "evet" demekten başka nasıl bir evet diyeceğinizi bulamadım. :44:

Evet.

Eveeeeeeeeeeeeet!

Eeeeeeeeeeeeeevet!

Evvvvvvvvvvvvvet!

vs.

olabilir.

bi şarkı varya arkadasım onu soyle dıyo tabı bıraz sozlerını degıstırdıkten sonra :)

''bu bekarlıktan bıktım usandım
Taliplerımden hıc tat almadım
Şimdi tek arzum senle evlenmektır muradım
hadı gel senınle mutlu bır yuvar kuralım''

Bi arkadsım sıır oku dedı :) bende bu teklıfler uzerıne sızlerle paylasıp sormayı dusundum..

ben de hiç teklif almadan evlendim ne evlenirken ne de ilişki başlangıcında herşey kendiliğinden gelişti :)

hep Mutlu olun dilerim :)

Hakkınızda hayırlısı olsun..Evlenırken aılelerde evlenıyor..cok ıyı dusunup oyle karar vermenız gerekli..

İşyerime çiçek gönderip kartta kendi yazısıyla etmişti teklifi..Arkadaşlar sağolsun o heyecanla unuttuğum "evet" cevabını tez zamanda söylemem için dürttüler aradım ve verdim cevabımı :))

Bir arkadaşım evlenme teklifi alacağınız önceden anlamış ve o da ona küçük bir süpriz yapmak istemişti.İkisinin bir fotoğrafını büyütüp altına kocaman bir EVEEEEETTTT yazdırdık.Evlenme teklifi aldığı sırada başını sallayıp arkasını döndü giderken çantasından fotoğrafı çıkarıp ona sallamaya başladığında damat adayı şaşkınlık içerisindeydi.
Gerçi biraz dünden hazırmış gibi olduğunu söyledik ama ikisinin mutluluğunu gördüğümüzde çok da hoş olduğunu düşündük.

istanbulda oturan arkadaşlar bilirler büyük adayı oraya gitmiştik gezmek için.faytonla adayı gezereken adanın en yüksek tapesinde elinde bir yüzükle aldım evlenme taklfini belki basitmiş gibi gelebilir o manzara kelimelerle anlatılmazdı yani gelde evt deme:)) üstelik çok romantikti gerisi bana kalsın:))

ıste bu benım aradıgım yahu ) Cok guzelmısss..Bende bunu yapmayı dusunuyorum su an..Müthiş..Şaşırtanı şaşırtmak cok güzel..

Cok guzelmiş..Hiçte basit deĞilll..

İşyerime çiçek gönderip kartta kendi yazısıyla etmişti teklifi..Arkadaşlar sağolsun o heyecanla unuttuğum "evet" cevabını tez zamanda söylemem için dürttüler aradım ve verdim cevabımı :))

Ne kadar hoşş :O) Şaşkına cevırecek kadar guzel bende dılım tutulur falan dıye korkuyorumm..

Ne kadar hoşş :O) Şaşkına cevırecek kadar guzel bende dılım tutulur falan dıye korkuyorumm..

Bu kadar belirli bir tarih varsaözel bi süpriz vardır diye düşünüyorum, ama buna hazırlıklı olanız güzel vallahi:)Gerçi o anın heyecanıyla arkasına bakmadan koşanları da gördük aman diyimUmarım çok mutlu olursunuz

Birlikteliğimizin klasik bir hafta sonu buluşmasında,hafta sonu bir düğüne davetli olduğunu söyledi,beraber gidelim dedi ve davetiyeyi çıkardı.
Aaaa..Ne tesadüf isimler aynı!
O da ne bu benim babamın adı derken...
Tahmini bir tarihe bizim düğün davetiyemizi hazırlatmıştı sadece 1 tane.
Hala saklarım tabii ki ve kendi davetiyelerimden daha kıymetlidir.
Eeee tabiiki eveeeeeeeet!

hayır...........(bir süre bekle).........lısı-y-la evvvvvvvvvvvet

bilmem o duyguyu verebildim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…