yaklasik 30 sene bosa giden cinsel hayat.. bir suru manyagi evlendikten sonra tanimak zorunda kalan kadinlar.. deger mi?Cinsel hayatından memnun olmayan milyonlarca türk kadını var ama yine de bu düşünceye ikna edilebileceklerine inanmıyorum. Bazı şeyleri aşabilmek için gelecek nesli yetiştiren annelerin zihin yapısı gelişmeli öncelikle ama nerdee.
Hayatım sen zaten 15 yaşında evlenmişsin, daha ne kadar erken beraber yaşayacaktın ki?Cok sukur ki sizin o " klasik aile " dediginiz aileye sahibim .
Ve cocugumuda kendim gibi klasik bir ailede yetistiricem .
Yarin oburgun
Pisman olmasin diye .
Yargi degil
Tamamen kendi yasantim ve gelecegim uzerine verilmis bi cevap bu
Umarim pisman olmazsiniz .
O zibirti dediginiz nikah allahin emri bu 1.Hayatım, gördüğün gibi sadece gelenekçi Türk aileleri değil, kendi hayat biçiminden başka hayat biçimine saygı duymayan kadınlar da çok..
Konun kapanır.
Ben yazayım sana, ben de eşim mesleğe yeni başladığı yıllarda üniversitedeydim ve senin gibi bir mağazada part time olarak çalışıyordum.
O izmirin bir ucunda, benim kampüs de bir ucundaydı.
Beraber yaşadım, hayatımda verdiğim en mantıklı karardı.
Yaşamadan adamı almazdım.
Kendimi garantilemeye ihtiyacım yoktu, nikah gibi bir zımbırtıyla. O zaman bile kendi ayaklarımın üstüne durabilen bir kadındım
Yurt dışı planım olmasaydı da evlenmezdim. Sorumluluğu alabileceksen, beraber yaşayabilirsin. Ancak daha sonra, çok pişmanım bakire değilim diye konu açacaksan lütfen hiç girişme.
Seni yargılayanlara da takılma, he de geç.
Herkes aynı hayatı yaşamıyor, onlar da öğrenecekler.
7 yillik bir evliligim var nihayetinde .Hayatım sen zaten 15 yaşında evlenmişsin, daha ne kadar erken beraber yaşayacaktın ki?
O yaşta da nikahın yoktu, e bildiğin beraber yaşamışsın işte.
Neden bu tür yargılamalar yapıp, sonra ayyy asla yargılamıyorum diyorsunuz ki?
Ne kadar ayıp.
Bam yiyecegim ama yuh yahu yuhh...muslumanim deme o zaman.haram gunah arkadasim.kimseyi bu sekilde yonlendirmeye hakkin yok.evlenene kadar 30 kisiyle ciksak hepsiyle yatalim o zaman.o.....u dan fark ne pardon???hadi ben topa tutulmayi goze aliyorum.. sonucta benim fikrim.evlenmeden cinsel iliski olmali bence. nerden bilicen adam iktidarli mi iktidarsiz mi,sapik mi normal mi.. ama her onune gelenle de evlenmeye kalkmamali tabii insan...iyice taniyip.guvendigin ciddi dusundugun insandan bahsediyorum
Oyle kendi tercihim diyerekte daraltmayacagim konuyu bu yorumumda .Hayatım sen zaten 15 yaşında evlenmişsin, daha ne kadar erken beraber yaşayacaktın ki?
O yaşta da nikahın yoktu, e bildiğin beraber yaşamışsın işte.
Neden bu tür yargılamalar yapıp, sonra ayyy asla yargılamıyorum diyorsunuz ki?
Ne kadar ayıp.
Ben bir avukatım, hukuku iyi biliyorum.O zibirti dediginiz nikah allahin emri bu 1.
Zimbirti dedigin nikah olmasa hic bir hak hukuktan faydalanamayacaksin bu iki
Nikah dedigin zimbirti olmasaydi cocugunun soyadi olmayacakti bu 3.
Keske yapmasaydiniz o zimbirtiyi madem.
Esiniz iyi cikmis olabilir.yargilamak kimsenin haddi degil.ama sizin en dogru karariniz baskasinin hayatini karartabilir.boyle bir konuda bu kadar kesin olmayin derim
Evlilik öncesi ilişki yaşayan kadına o...u dersen banı yersin tabi ki. Kibliyorum.Bam yiyecegim ama yuh yahu yuhh...muslumanim deme o zaman.haram gunah arkadasim.kimseyi bu sekilde yonlendirmeye hakkin yok.evlenene kadar 30 kisiyle ciksak hepsiyle yatalim o zaman.o.....u dan fark ne pardon???
Daha okulunu bitirmemis, hayata atilmamis, kendi ayakları üzerinde durmayi öğrenmemiş gencecik kıza evlen demek... Benim genç kızım bana gelse dese ki "anne ben evlenicem, ne de olsa sevgilim çalışıyor" ben sevgilisiyle birlikte yasamasindan daha çok uzulurum kahrimdan ölürüm hatta. Ayrıca tabi ki evliyken okunur azmeden her şeyi yapar fakat kolay mı allahaskina o sorumlulugun altındayken okul okumak, evlilik çok kolay bi şeymış gibi anlatıp insanları yanlış yonlendirmeyelim.Çok güzel giden bir ilişki madem sevgilin çalışıyor da neden evlilik düşünmüyorsunuz?
Evliyken okuyabilirsin.
En azından ailenin rızası dışında bir şey yapmamiş olursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?