- 29 Ekim 2015
- 1.501
- 2.980
- 133
yaklasik 30 sene bosa giden cinsel hayat.. bir suru manyagi evlendikten sonra tanimak zorunda kalan kadinlar.. deger mi?
ben de aynı soruyu size sordum ama cevap alamadım.işte asıl sorum oydu ama herkes konuyu saptırdı maalesef
Evliligin sıkıntısı çok başka. Düğün ister para nisan ister para... istemese bile aileler tanısır anlasamaz, akrabalar strese sokar, çocuk baskısı yapar, kaynana derdi olur, geleni gideni olur, derslerini ihmal eder. Evlilik çok başka bi şey. Her şeyi geçtim bi kadın mesleğini eline almadan evlenmemeli bence. Bu tabi benim gorusum
zaten kalıyorum ama göçebe gibi bir orada bir burada zor oluyorAilenden gizli olacak şey değil yani. Arada kalmaya gidersin neden taşınıyorsun? Haftada 2 3 gün kalsan yeter. Evlilik zor ama bu da zor aynı şey. Böyle bir sorumluluğa girme.
Herkese merhaba. Bir senedir çok güzel giden bir ilişkim var ve bir süredir beraber yaşama konusunu tartışıyoruz. Erkek arkadaşım çalışıyor, ailesinden ayrı kalıyor ben de üniversite öğrencisiyim ve part time işte çalıştığım için çok fazla görüşmeye zamanımız kalmıyor zaten ben İstanbul'un bir ucundayım o öbür ucunda. Bu yüzden onun yanına taşınmamı istiyor hem daha çok vakit geçirebilelim hem de evi okuluma daha yakın daha az yorulurum diye. Ben de sıcak bakıyorum aslında ama sorunumuz şu ki klasik Türk ailesine sahibim ve böyle bir şeye izin vereceklerini sanmıyorum. Sizce ne yapabilir, Nasıl ikna edebilirim? Daha önce birlikte yaşamış olanınız var mı bana ne önerirsiniz? Çok zor durumda kaldım gerçekten
~Yargılayın diye yazmadım sadece yardım istedim lütfen biraz daha anlayışlı olur musunuz?
nasıl klasik aile bu?Ailenin izin vereceğini sanmıyorsun, ki klasik Türk ailesine sahipmişsin. Bence ikna edemezsin.
aynı evde yaşamak veya senelerce flört etmek evliliği kurtarmıyor.
görücü usülü evlenen de ayrılıyor, flört/aynı evde yaşayan da ayrılıyor. bunun kesin bir yanı yok.
ben aynı evde yaşadım, kocamı seçtim diyenlerin konularında eşinden şikayetlerini, hatta ayrılma aşamasına geldiklerini okuyoruz.
evlilik nasip, kısmet, şans işi bence. iyi diye evlenirsin zamanla uymadığını anlarsın. aceleye gelir evlenirsin, iyi ki evlendim dersin.
Doğru yol iki bacak arasına beton dökmek mi??Yorumlara bakar misiniz?boyle absürd bi olayi ne kadar normallesdiriyorsunuz.gelecek nesilleri dogru yola cekmek yerine nasil bozdugunuzun farkinda misiniz acaba?ne demek namus 2 bacak arasinda degil?böyle konulardaki yorumlari görünce kizim geliyor gözümün önüne yarin bir gun ergenlik doneminde biri aklini celir Allah korusun gelip burada sorar ve beden senin bedenin,namus 2 bacak arasinda degil diyen kisiler onu yanlis yola suruklerse diye
Siz resmen kiza ailenden gizli git sevgilinle yasa diyosunuz.sizin yaşamış olmaniz bu olayin dogru olmasi demek değil
nasıl klasik aile bu?
cinsellik yaşanıyormuş ama aynı ev mi sorunmuş? ben çözemedim konu sahibini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?