evlenmeden birlikte olmak isteyen sevgili

Pelincim Grcktn arkadasim at gözlüğü takmis depar atiyorsun. Ve beni anlamadığın cok belli. okadar APAÇIK anlatmama ragmen hala anlamadiysan ben senin o kapasitene daha da anlatmak icin ugrasamam artik. Isteyen sevissin istemeyen sevismesin banane kardesim ya .. Ben olabilecek ihtimalleri anlattim. Olur yada olmaz. Ben illaki olacak demedim.

Bu sozleriniz kulagima kupe yapiyorum hanimefendi hakli olabilirsiniz hayatta hersey yasaniyor.onemli olan altindan kalkabilmek. Cok tesekkur ederim uyariniz icin iyi geceler

Bu sozleriniz kulagima kupe yapiyorum hanimefendi hakli olabilirsiniz hayatta hersey yasaniyor.onemli olan altindan kalkabilmek. Cok tesekkur ederim uyariniz icin iyi geceler

ama yarın dışarı çıkacaksın değil mi?
tüh tüh biz uyardık ama başına bişey gelirse uyardık yani... :))

ihtimalleri yazdım bahanesiyle bütün nefretinizi kusun tepki alınca da aman ben ihtimalleri yazdım..
bir önceki mesajda ben de ihtimalleri yazdım.
her aklımıza gelen ihtimali yazarsak burası ne anlamsız bir yere döner..

Okadar tepki aldım ki olsun hic onemli degil. Ben yazdığım herseyin arkasindayim. Evet bana ihtimalleri yazdınız ve bende size tesekkur ettim. Kendi fikrimizi soyledik. Bizde boyleyiz napalim :) herkes herkese saygi duysun. Burasi ozgur bir ulke degil mi :)

kadınlara değil erkeklere özgür bir ülke.
konuyu okumak yeterli bunu anlamak için..
mesela konuyu açan bir erkek olsaydı o yazdığınız ihtimal adı altındaki kuruntularınızı yazmayacaktınız değil mi?

Ne tarafa dogru kusuyoruzkafalar pırıl pırıl maşallah. Bir tukenmediniz. Bu arada okurken gerçekten midem bulandı. Çok şükür çevremde bu kafada insanlar yok Allah olanlara sabır versin.

Bir de cinsel hayati olan kadinlara agzina geleni sayip sonra da bana ne yaparsaniz yapin diyenler var

4 senelik iliskimiz var artik cinsellik yasamak istedigini soyledi ama ben korkuyorum ne yapmaliyim
Sakın ha sakın!! 4 değil 14 yıllık olsun evlenmeden asla. Neredeyse 6 yıllık ilişkim vardı düne kadar. Cinsellik yaşamadık ama yakınlaşma oldu. Şuan çektiğim acıyı çekmek istemezsin. Bir gün ilişkin biterse bide böyle düşün..

Ne tarafa dogru kusuyoruzkafalar pırıl pırıl maşallah. Bir tukenmediniz. Bu arada okurken gerçekten midem bulandı. Çok şükür çevremde bu kafada insanlar yok Allah olanlara sabır versin.
Ya ben bu kisiyi taniyorum, daha once de goruyordum yorumlarini. Cok az yorumu var, boyle konularda zirvalamis hep. Erkek oldugunu dusunuyorum ben.

kandırmayın kimseyi.
siz yazacak olsanız zaten yorumlarınızda kızcağıza kötü yola düşersin temalı yorumlarınızın yanında sevgilisine de olacakları(?) yazardın. şimdi kıvırmayın.
o olumsuzlukları yaşayanların farklı durumları vardır mutlaka.
ya özgüvenleri yerinde değildir hemen sinmişlerdir ya tam tanımadan birlikte olmuşlardır vs vs.
bu gibi olumsuzluklardan kurtulmanın yolu cinsellik yaşamamak değildir.
daha önce yazdım. hiçbir şey yaşamadığı halde adam pislikse iftira atarım diye tehdit edebiliyor kızı. kız da öz ailesinin kendisi yerine elalemin herifine inanacağını bildiği için siniyor hemen. sonra bir sürü tantana..
halbuki ailesi her daim biz arkandayız mesajını verse bu olaylar yaşanmayacak.

siz erkeklere prim vermeye devam edin ilkel zihniyetinizle.
mesele cinsellik yaşamak yaşamamak değil halen anlayamadınız.

Ya ben bu kisiyi taniyorum, daha once de goruyordum yorumlarini. Cok az yorumu var, boyle konularda zirvalamis hep. Erkek oldugunu dusunuyorum ben.

Yani umarım kadın değildir kendi çevresi lağım çukuru diye millete dil uzatmış. Biz onun karakterli erkek dediklerine çomar diyoruz ikiyüzlü diyoruz. Ha bu arada konu sahibi bence de cinsellik işine girmesin belli ki hazır değil ama bir fikir anca bu kadar iğrenç ifade edilebilirdi

Daha once de yazdim, karisinin gizli video ve fotograflarini internette paylasan bir suru adam gordum. Ben de gidip evlenecekleri uyarayim

Hic sorma, ben erkek oldugunu dusunuyorum ama kadinsa cok uzulurum. Erkekse bu dusuncelerinin oluru var ama kadinsa yok.

Daha once de yazdim, karisinin gizli video ve fotograflarini internette paylasan bir suru adam gordum. Ben de gidip evlenecekleri uyarayim

evet var öyle tipler hem de öyle 1-2 tane sapık değil bayağı fazla var.
hatta bir tanıdığım boşanma davası sırasında yaşadı bunu. dava sürecinde kocası daha önce yatak odasında
giyinirken soyunurken çektiği fotoları yaymıştı internette sırf kadına sıkıntı vermek için. kadının fotolardan haberi yok. yaşadığı şoku düşün..

yani diyorum ya cinsellik yaşa yaşama değil. adam pislikse her şekilde sorun yaşarsın.

siz zannediyorsunuz ki cinsellik yaşanmazsa sorun olmaz. halbuki alakası bile yok.

asıl siz böyle şeyler düşünerek sorun yaratacak erkeklere destek veriyorsunuz.
adamın kafası atınca kızı yaşadığı cinsellikle suçlayınca ya da sağa sola anlatmakla tehdit edince destek aldığı şey işte bu anlamsız düşünceler olacak . beni herkes doğru bulur, kızı suçlar diyorlar içten içe.
ki bunun için cinsellik yaşanması şart değil. şöyle böyle yaptı dese inanacak insan çok. bu herifler her şekilde kendilerinin destekleneceğini biliyorlar.
yoksa biz kültürlü bir toplum olsak. cinselliğin de bir yemek gibi içmek gibi bireysel bir tercih olduğunu bilsek bu tarz şeylere cesaret edebilenler olmayacak.. arada sivrilecek tipler de kısa sürede cezalandırılacak.

ama yok. hala kafa geride.
aman cinsellik yaşama aman dokunma etme.
sanki derdimiz o bizim.
böyle yaparak sorunları çözmüyor aksine büyütüyorsunuz..

kafalar değişecek kafalar.

Hay ağzınız bal yesin yahu. Sanki cinsellik yaşamayınca aynı iftiralara maruz kalınmayacak. Photoshop programıyla kafası gayet ustaca çıplak kadın resimlerine monte edilerek bloglarda paylaşılanlar, sevgilisinin (ya da başkası bilemiyorum) evinde sadece uyurken etek altı çekilerek videoya alınan kızlar hiç yok sanki. Kafa yapısıyla alakası var bunun, pis düşünceli adam her şeyi yapar. Kızın arkasında durmayan/inanmayan bir ailesi varsa kızı korkutmak daha kolay.

Bilen bilir, baya olay olmuştu. 14 yaşında bir kızın sevgilisine oral seks yaparken görüntüleri 16 yaşındaki sevgilisi tarafından yayınlandı. Kızın adı soyadı okulu her şeyi ifşa edildi, ergenuslar kıza hakaret ettiler, görüntülerini defalarca paylaştılar. Kızın ailesi kapı gibi kızlarının arkasında durdu, savcılıkta görüntüleri sildirtti, kız çıktı "Evet bir hata yaptım, yanlış insana güvendim, yanlış şeyler yaptım ama kimse beni yargılayamaz" dedi. O sevgilisi olacak dingil dahil az da olsa ceza aldılar, yayanlar da ceza aldı. O görüntülerden eser yok, kız mutlu mesut hayatına devam ediyor hatta kitap çıkardı. Yobaz bir ailenin kızı olsa belki öldürülürdü bile. Yaşı küçük cinsel ilişkiye girmesi yanlış evet ama kıza bu yapılan baskılar ve aşağılamalar daha da iğrençti. Kendileri sorsanız neler neler yapmışlardır belki de. Namus bu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…