- 25 Ekim 2016
- 73
- 81
- 88
- 30
- Konu Sahibi simariginizkiziniz
-
Biz nisanliyken yapmıştık ve 1 ay vardı dugunumuze ve eşim askeri personel darbe olmadan iki hafta önce olmuştu yapar yapmaz ALLAH belami versin naptim ben demiştim ve o darbe gecesi korkudan bayildim iki stres bir arada yapma isterse ayrilsin yapma seni gerçekten sevseydi dusunseydi istemezdi ortalıkta foy yok yumurta yok sevgili insan oğlu çiğ süt emmis ben yapma derim yarın öbür gün ne olacağı belli değil ha öldü napcan
Biz nisanliyken yapmıştık ve 1 ay vardı dugunumuze ve eşim askeri personel darbe olmadan iki hafta önce olmuştu yapar yapmaz ALLAH belami versin naptim ben demiştim ve o darbe gecesi korkudan bayildim iki stres bir arada yapma isterse ayrilsin yapma seni gerçekten sevseydi dusunseydi istemezdi ortalıkta foy yok yumurta yok sevgili insan oğlu çiğ süt emmis ben yapma derim yarın öbür gün ne olacağı belli değil ha öldü napcan
Sizde çok yaşayın guldurduysem ne mutlu bana"ha öldü napcan" çok güldüm siz çok yaşayın emi
4 Yıl birlikte olup sevişmemek nasıl bir şey yahu?
Hiç nefsiniz uyanmıyor mu? Teniniz istemiyor mu?
yasa tutanmi varSevgilin haklı.
Çünkü ben de evlenmeden ilişki yaşamak istiyorum hep.
Bu konuyu onay almak için mi açtın4 senelik iliskimiz var artik cinsellik yasamak istedigini soyledi ama ben korkuyorum ne yapmaliyim
Yaşıyorum zaten :)) tutan var dedim mi.yasa tutanmi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?