evlenmeden birlikte olmak isteyen sevgili

evlenmek için daha kaç yıl beklemeyi düşünüyorsunuz?
cinsellik yaşamak istiyorum demek kadına büyük saygısızlık bence.
hiçbir sekılde taviz vermemeni tavsiye ederim,çünkü erkeklerin baskısı boşalana kadardır genelde.
o yarım saat keyif alacak diye prensiplerinden ödün vermemelisin.

Bari söz nişan bişey teklif edeydi önce , bunun başına vurmuş , deki hergun vercem önce evlenek.. ben o halti nisanliyken yediydim valla varya korkudan kaba etim ucbucuk attiydi(düğüne 2ay kala olduydu) ayrilirizi felan geçtim anam adam ölse napcam en komik olanda iki adet dönemi geçti aha hamile kaldım diye tirnaklarimi parmaklarimla bir yediydim hos 9 sene tedavi sonrası anca hamile kalabildim oda ayrı bir konu özetle bacım bekarete çok takilmiyosan ver gitsin , ama yapmadan onceyle yaptıktan sonra çok farklı oluyo valla ,şimdiki aklımı bırak yapar yapmaz ne b.k yedim ben dedim değişik bi duygu yani

Biz nisanliyken yapmıştık ve 1 ay vardı dugunumuze ve eşim askeri personel darbe olmadan iki hafta önce olmuştu yapar yapmaz ALLAH belami versin naptim ben demiştim ve o darbe gecesi korkudan bayildim iki stres bir arada yapma isterse ayrilsin yapma seni gerçekten sevseydi dusunseydi istemezdi ortalıkta foy yok yumurta yok sevgili insan oğlu çiğ süt emmis ben yapma derim yarın öbür gün ne olacağı belli değil ha öldü napcan

4 Yıl birlikte olup sevişmemek nasıl bir şey yahu?
Hiç nefsiniz uyanmıyor mu? Teniniz istemiyor mu?

"ha öldü napcan" çok güldüm siz çok yaşayın emi

aman cnm ne istersen yap tabi senin tercihin.Allah gorur kullari bosver bundan yana korkun yoksa hic durma.yanlizzzz o sevgilin olacak kisi iliskiden sonra degisirse hic sasirma ben illa kiz oglan kiz isterim ama sen benimle yaptin demekki tekin deyilsin der mi der erkek mileti! bu.iyice olc tart ve kendini onun gozunde de cok degersizlestirecegini unutma.insanin once kendine saygisi olmali.sen onu kaybetmekten korkar yaparsin ama o seni saglam ayakkabi degiksin diye suclar ve sutlaaatrr...sonrasi malummm

Ne diyelim yani biz burada ama yaşama dememizle mi yaşamayacaksın ya da yaşa dersek internette sordum birlikte ol dediler deyip birlikte mi olacaksın senin kendi mantığın duyguların yok mu? böyle birşeyin sonuçlarına katlanacaksan ayrılırsan sorun olmayacaksa bunları sen düşüneceksin çok saçma yani yaşta küçük sanırım.

Evlilik için yaşın küçük ama cinsellik için ideal öyle mi!
İyiymiş

Bence cinsellik için de yeterli değilsin, küçüksün.
Çünkü 4 yıllık ilişkinde yaşayacaklarını sanalda geniş yelpazeli bir platformda soruyorsun.
Anket de ekleseydin oldu olacak, çok yazık gerçekten..
Henüz olgunlaşmamış bir gençsin, bilmediğin sulara girme, belli ki sonunda üzüleceksin.

Sonradan pisman olacaksan beraber olma. Beraber olduktan sonra evlenmeyip birgun ayrildiginda bunun pismanligini yasayacaksan beraber olma. Bu karari sen vermelisin. Herkesin dusuncesi farklidir. O istiyor diye beraber olma sakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…