evlenmeden birlikte olmak isteyen sevgili

Ne yazik ki o kizin adini butun Turkiye duydu, erkegi ise kimse tanimiyor.

Hani erkegin midesi genis degil ya
Hani alninda midesi genis yazmiyor ya
Sizin mideniz ne kadar genis acaba hic kimseyle bisey yasamayip. Herkesle her halti yemis erkeklerle evleniliyor nerde kaldi mide!!

Cinsellik = namus
Namussuzluk = ortada kalmak
Cinsellik namus oluyorsa haramsa gunahsa o zaman erkekle evlenmeden once opusmek, erkege dokunmak, bi erkekle konusmakta en az o kadar namussuzluk, o kadar haram ve gunah..Sanki hepiniz sutten cikmis ak kasiksiniz ,cahil insan yapinca namussuz oluyor , tv de unlu biri yapinca alkislaniyor, bu kadar erkege gebe olmayin ya ne kadar eziksiniz,, iste sizin gibi erkekten korkanlarin hic degeri olmuyor nedense ..

Yooo ben sana katilmistim oysa ki neden boyle hakaret ettin anlamadim.
Bence de 5 dakikalik zevk icin bu risklere degmez, o yuzden sevismeye karsiyim.
Sanki kuantum fizigi anlatmis da kapasitemiz yetmemis anlamaya :)
Anladik iste sevisen insanlarin basina turlu türlü kotu sey gelebilir, riskleri almamak icin en temizi sevismemek, nasil olsa tıp da ilerledi sevismeden ureyebiliyoruz, o zaman ne gerek var satilma, utanma, rezil olma pahasina sevismeye dimi bak kafam pırıl pırıl, kapasitemi asagilama lutfen

Ay banlanmışsın ama bişeyi çok merak ettim gelince yaz olur mu.

Tamam olayın erkeğe göre olan kısmını anladık da, erkeğin onla bunla düşüp kalkıp sonra da 'temiz' kızla evlilik yapmaya hakkı olduğunu düşünebilmesi, daha da acısı böyle bir evlilik yapabilmesi hakkında ne düşünüyosunuz?

Erkeğim namusu yoktur diyenler var bir de uçan tekme atasım geliyor böylelerine

Ben de istemiyorum arkadaş onla bunla düşüp kalkan erkek, temiz erkek istiyorum ben de hadi bakalım. Niye benim istediğim olmuyor da erkeğinki oluyor haksızlık bu

Ben inançlarım doğrultusunda zina yapmıyorum ama cinselliğin öcü gibi gösterilmesine karşıyım o da yemek gibi uyku gibi bastırılmaması gereken bir ihtiyaç üstelik zevkli bişey Bi kadın ya da erkek dese ki 'ben hayatımı dini olgulara göre yaşamıyorum, nikah akdi olmadan da birliktelik yaşarım ama karşımdakini kadınım/erkeğim olarak görürüm ve değer veririm, istediğimi aldıktan sonra atacağım bi mendil olarak görmem', başımla beraber der çekilirim. Ama ülkemizde olaya böyle bakan erkek çok az, ben yaparım o yapamaz kafasında o yüzden erkeklerin temiz kız numalarına kanmayın.

Böyle böyle peynir çeşidi erkekleri deneyimli diye kızlara kakalıyorlar yemeyin kızlar bu peyniri.

Ülkemizin kadınları cinsellikten evlilikten korktugundan daha fazla korkuyor. Hatta evlilik çocuk oyuncağı bizim kadınlarımız için. 17 18 yaşında bile basiveriyorlar nikahı hiç korkmadan ama 35 yaşında bile cinsellikten korkuyorlar. Kız evlilik için yaşım küçük demiş cinsellik için büyük müsün demişler. Yahu aynı şey mi? Belki de ona kayinvalide kayınpeder yeni bir aile, yeni soyisim yeni kütük yeni ev sorumluluğu daha büyük geliyordur sizlerin aksine.
Evli olmak görünmez bir kalkan bir zırh veriyor demek ki biz göremiyoruz. Evlenmek üzere olan bir kıza kocan seni pazarlayabilir, ortada bırakabilir, buna hazirsan evlen diyor musunuz?
Neyse konu sahibi benim sana yorumum değişmedi, sen yapma. Bu Böyle başkalarına sorulacak bir mevzu değil çünkü.

Ben de o üyenin erkek olduğunu düşünüyorum kesinlikle. Sadece bu konuda değil başka konularda da kadınları aşağılayan erkekleri yücelten mesajları var.

Şuna +1 koyayım, konunun özeti olmuş.

Bir de şu zor kadın ne demektir bir söyleseler, karşıtı basit kadın mesela kimdir o basit kadınlar? Ya da zor erkek basit erkek var mıdır? Biz kadınlar ne hevesliyiz kendimizi sınıflandırmalara, evlenecek kadın, eğlenilecek kadın, ağır kadın, hafif kadın, ak kadın, mok kadın... Kadın mıyız, kadın mısınız onu sorgulamak lazım önce. Bazılarınız erkeklerinizin(!) müsaade ettiği kadar kadınsınız, ne acı.

Uff her cinsellik konusunda iğrenç iğrenç yorumlar okumak zorunda mıyız
Her yorumda cinsellik yasayan kadınları aşağılayan kadinlar ve erkekler

Var ya bu yüzden kızlık ameliyatı yapan kizlara sonuna kadar destek veriyorum adamların bu ikiyüzlülügune bu tavır çok yakışır
Kadınlara ise zaten öyle hanzolarla evlenmek en büyük ceza olur farkindalarsa

Evlenmeden cinsel ilişkiyi kendine reva goren ve kendisine cinsellik yasamamis kari ( onlarin deyimi genelde boyle oluyor) arayan erkekten bir romeo çıkacağını dusunen kadin havasını alir

4 senelik iliskimiz var artik cinsellik yasamak istedigini soyledi ama ben korkuyorum ne yapmaliyim
Onu da yaptıktan sonra evliliğin pek bir esprisi kalmaz aşk kördür derler dokunduktan sonra büyüsü bozulur bazı şeylerin sonra bir sorun yaşarsınız mazallah bırakır gider sen de dövünür durursun.O evlilik sorumluluğunu tasıyamıyorsa bu durumda sen de o sorumluluğu alma

Beni yanlis anlamayin iliskinizin ciddiyetini bilmeden sizleri tanimadan bunlari yaziyorum evli biri olarak.dunyanin en guzel duygusu baba evinden telle duvakla ayrilmak ve esine tertemiz teslim olmak.belki bu istekte bulunan sevgilinizle evleniceksiniz belkide degil.ama evlenin yada evlenmeyin bu insan bunu yasasaniz bile keske evlendigim o mukemmel gunde bunu yasasaydik dersiniz.nefsinize yenilmeyin karsinizda gercekten sizi cok seven bir adam varsa israr etmeyecek ve sizi anlayacaktir

valla yine bir cinsellik konusu klişesi çöp beyinler gelmiş konuda insanlara, kadınlara falan hakaret etmiş. böyle tiplerin düşüncelerini ciddiye almayın sakın, bu kişiler hangi çağdan kalmışsa artık 2017'de bunları lütfen artık ciddiye almayın, cevap bile vermeyin.

* cinselliği kendimden başka kimse için yaşamam. kendim istiyorsam yaşarım, istemiyorsam yaşarım. istersem salatalıkla yaşarım, oyuncak kullanırım anlayan anlar bu yorumu. benim bedenimden, zarımdan, derimden, kanımdan, zevkimden, orgazmımdan kime ne arkadaş? bir kişi de desin ki "kardeşim ben evlenmeden önce cinsellik yaşanmasını yanlış buluyorum, ben evliliğimde yaşamayı tercih edeceğim, ben öyle istiyorum, BEN ÖYLE İSTİYORUM" diyen varsa başımın üstünde yeri vardır. ama buraya gelip de
-kocana temiz bir şekilde teslim olmalısın
-ileride kocana ne hesap vereceksin
-kirlenirsin
gibi gibi çöp kokan yorumlar yazdığınız zaman komik duruyor. erkeğe göre değil kendinize göre şekillenin arkadaş ne bu korkaklık? mesela bazı kadınlar var cinsellik yaşadıktan sonra daha çok bağlanıyorlar ve yaşadıkları kişiden ayrılınca duygusal çöküntüye düşüyorlar bak onu da anlarım. kadının kendisiyle alakalı bir durum çünkü.

*yaşadığım hiçbir şeyin hesabını kimseye verecek değilim. KİME NE? eğer bir erkek benim kiminle nasıl birşeyler yaşadığıma takılıyorsa o kişi benim hayatımda vaktimi çalmasın, gölge etmesin yani. biz çoktaan geçtik o ilk çağları.

kadın gibi kadının zaten hayat görüşü, çizgileri, şekilleri, nerede durup nerede gideceği zaten bellidir. herkesin "sorun değil"leri ve "asla olmaz"ları vardır. önemli olan bunların başkalarına göre değil de bireyin kendisine göre belirlenmesi. o çöp yorumları yapan kadınlar da aldatıldıkları zaman ağlamasınlar, üzülmesinler ama sonra. çünkü belli ki kafadaki zihniyet "erkek yapabilir ama kadın kısmı yapamaz"dır. yani, erkek yaparsa üzülmeyeceksin o zaman çünkü o erkek. bitsin artık şu yatak odası tartışmaları yemin ediyorum gına geldi.

konu sahibi sizin de içinizden gelmiyorsa kimseyle birşey yaşamazsınız olur biter yani 4 senelik ilişkimde sevgilimle birlikte olamayacaksam kankalarımla takılırım daha iyi diye düşünüyorum ben ama KENDİ düşüncelerinize de saygım sonsuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…