- 17 Eylül 2015
- 1.460
- 3.886
- 83
- Konu Sahibi simariginizkiziniz
-
Ne yazik ki o kizin adini butun Turkiye duydu, erkegi ise kimse tanimiyor.Hay ağzınız bal yesin yahu. Sanki cinsellik yaşamayınca aynı iftiralara maruz kalınmayacak. Photoshop programıyla kafası gayet ustaca çıplak kadın resimlerine monte edilerek bloglarda paylaşılanlar, sevgilisinin (ya da başkası bilemiyorum) evinde sadece uyurken etek altı çekilerek videoya alınan kızlar hiç yok sanki. Kafa yapısıyla alakası var bunun, pis düşünceli adam her şeyi yapar. Kızın arkasında durmayan/inanmayan bir ailesi varsa kızı korkutmak daha kolay.
Bilen bilir, baya olay olmuştu. 14 yaşında bir kızın sevgilisine oral seks yaparken görüntüleri 16 yaşındaki sevgilisi tarafından yayınlandı. Kızın adı soyadı okulu her şeyi ifşa edildi, ergenuslar kıza hakaret ettiler, görüntülerini defalarca paylaştılar. Kızın ailesi kapı gibi kızlarının arkasında durdu, savcılıkta görüntüleri sildirtti, kız çıktı "Evet bir hata yaptım, yanlış insana güvendim, yanlış şeyler yaptım ama kimse beni yargılayamaz" dedi. O sevgilisi olacak dingil dahil az da olsa ceza aldılar, yayanlar da ceza aldı. O görüntülerden eser yok, kız mutlu mesut hayatına devam ediyor hatta kitap çıkardı. Yobaz bir ailenin kızı olsa belki öldürülürdü bile. Yaşı küçük cinsel ilişkiye girmesi yanlış evet ama kıza bu yapılan baskılar ve aşağılamalar daha da iğrençti. Kendileri sorsanız neler neler yapmışlardır belki de. Namus bu değil.
Ne yazik ki o kizin adini butun Turkiye duydu, erkegi ise kimse tanimiyor.
Tanri kadina guvenseydi zar koymazdiÇünkü erkeğin "elinin kiri", lütfen.
Pelincim Grcktn arkadasim at gözlüğü takmis depar atiyorsun. Ve beni anlamadığın cok belli. okadar APAÇIK anlatmama ragmen hala anlamadiysan ben senin o kapasitene daha da anlatmak icin ugrasamam artik. Isteyen sevissin istemeyen sevismesin banane kardesim ya .. Ben olabilecek ihtimalleri anlattim. Olur yada olmaz. Ben illaki olacak demedim.
Ay banlanmışsın ama bişeyi çok merak ettim gelince yaz olur mu.Yahu kıvırıp durmayın erkek istediğini yapar, kadın yapamaz diye bir şey yazdım mı?
Bu sitedeki kadınlar neyin kafasını yaşıyor çözemiyorum. Kendisi kucaktan kucağa gezecek, aşktan aşka koşacak evlendiği erkek de bunlara ömür boyu çocuk anası diye, eş diye bakacak öyle mi? Evlilik ciddi bir iştir, emek ister, birlik beraberlik ister, fedakarlık ister... Bu devirde hiç bir erkek mecbur kalmadıkça milletin elinde oyuncak olmuş kızla evlenip de ona eş diye bakmaz. Mecburiyetleri vardır, o sebeple evlenir. Açık ve net. Kimse salak değil, davul bile dengi dengine.... Değerli insan, evlilik çapı olan insan değerli insan arar. Her şeyin bir bedeli var, bu işte de olduğu gibi. Sizin mantığınıza kalsak herkes birbirine girecek, modernite diye lanse ettiğiniz şey toplumsal bozunmadır.
Çok hoşunuza giden gençlerin ergenlikten itibaren 13-14 yaşlarında ilişkiye girmeye başladığı ülkelerdeki boşanma oranlarına, evlilik dışı çocuk sayılarına, bekar çocuklu kadın sayılarına bak ne demek istediğimi net anlarsın. Öyle şeylere şahit oldum ki, adam tatilde eşi barda erkek peşinde koşuyor... Adama ciddi ciddi sordum hiç rahatsız olmuyor musun diye, yoo diyor kendini tatmin etsin kafamı ağrıtmasın eş vazifelerini görsün o özgür diyor. Sence bu evlilikten hayır gelir mi veya bunun içerisinde duygu nerede? Adam sadece resmiyette evli. Çoluk çocukları da var...
Erkeğim namusu yoktur diyenler var bir de uçan tekme atasım geliyor böylelerineAy banlanmışsın ama bişeyi çok merak ettim gelince yaz olur mu.
Tamam olayın erkeğe göre olan kısmını anladık da, erkeğin onla bunla düşüp kalkıp sonra da 'temiz' kızla evlilik yapmaya hakkı olduğunu düşünebilmesi, daha da acısı böyle bir evlilik yapabilmesi hakkında ne düşünüyosunuz?
Ben de o üyenin erkek olduğunu düşünüyorum kesinlikle. Sadece bu konuda değil başka konularda da kadınları aşağılayan erkekleri yücelten mesajları var.Hahaha kendi yazdığını kendi çürütüyor kadına bak.
Demek ki kadının değeri yaşadığı cinsellik sayısıyla doğru orantılı. Yazık ki ne yazık.. burada bekareti geçtim ikinci evliliğini yapan kadınlara büyük hakaretler var. umarım konuyu okuyan ve eşinden ayrılmış hanımlar fazla üzülmezler bu aptalca beyanlar sebebiyle.
ayrıca bu kadar erkeğin gözünde değeri olmaz vs diyorsa bu kişi de erkek demektir.
bir incelenmesini talep ediyorum o kadar erkeklerin gözünden yazıyor ki bir şey var kesin. ya konu sahibi erkek ya da sevgilisinin hesabını kullanıyor.
zaten bu çocuğun hep anası düşünülür babası şerefsizin önde gideni de olsa kimse demez çocuğunun babası şöyle böyle diye. aaah ah, bekaret neyse de ikinci evliliğini yapmak isteyen kadınlara nasıl bir hakarettir bu?
Yalniz degilmisim. Erkek degilse de cok yazik, beyin hasari gecirmis herhalde.Ben de o üyenin erkek olduğunu düşünüyorum kesinlikle. Sadece bu konuda değil başka konularda da kadınları aşağılayan erkekleri yücelten mesajları var.
Kendisi erkek bile olsa yorumlarını beğenen kadın üyeler var ne yazık ki.Yalniz degilmisim. Erkek degilse de cok yazik, beyin hasari gecirmis herhalde.
Ya her şeyi anlıyorum.
Riskleri anlatmayı anlıyorum.
Ama ne demek erkekler zor kadınları sever?
Ya siz erkeklerin ne sevdiğine göre mi yaşıyorsunuz?
Onlar diyorlar mı "Ulan kadınlar zor erkekleri sever."
Demiyorlar.
Ne demek "Ne hesap vereceksin?"
Hayatınızda bile olmayan bir adam şimdiden hayatınızı kontrol ediyor ya
Bir kere de deyin ki kendim için, dinim için vb istemiyorum
Of.
Çok işimiz var çok
Bazılarınız erkeklerinizin(!) müsaade ettiği kadar kadınsınız, ne acı.
Onu da yaptıktan sonra evliliğin pek bir esprisi kalmaz aşk kördür derler dokunduktan sonra büyüsü bozulur bazı şeylerin sonra bir sorun yaşarsınız mazallah bırakır gider sen de dövünür durursun.O evlilik sorumluluğunu tasıyamıyorsa bu durumda sen de o sorumluluğu alma4 senelik iliskimiz var artik cinsellik yasamak istedigini soyledi ama ben korkuyorum ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?