evlenmeden birlikte olmak isteyen sevgili

Eee neyi tartışıyoruz burda? Sen istemiyorsan ve o bınu kabul etmiyorsa ayrılın. Bizim birlikte ol veya olma dememiz ilişkinizin gidişatını mı belirleyecek? Herkesin değerleri, inancıve ilişki anlayışı farklıdır. Karşındakiyle uyuşmuyorsanız ayrılırsınız olur biter.

Off, neden bunlara takılıp kalıyoruz ben onu anlamadım.Rahatlayalım biraz, ne olucaksa olsun arkadaş!Sonra 'neden bana hödük denk geldi' diyoruz.Hepsi bundan işte.Beden benim, kimse karişamaz.Hı birseyler yaşandıktan sonra sakız gibi yapışmak vs. yapacaksak hiç yaşamayalım, daha iyi.

Bence seni baskıda bırakmış ve içinden böyle bir şey gelmiyor ki buraya soruyorsun.
Senin böyle bir şeye hazır olduğunu sanmıyorum. Hazır olmadığın hiçbir şeyi bir erkeği kaybedeceğim diye yapma.
O zevkini alır, sen pişman olursun. Maalesef Türk toplumunda bakireliğin önemi hala var. Bence önemli mi? Bence kocam olacak kişi ile olması önemli. Ama bir arkadaşım bakireliğini kaybetti diye onu şahsım yargılamaz. Bu bana düşmez.
Bence yapma, o çocuk sana baskı kuruyor. Kaybedeceksen böyle bir şeyden dolayı sana zerre saygısı yok demektir. S simariginizkiziniz

Bazilari cinsellik istiyorsa evlensin demis de, yapmayin bir bardak sut icin evde inek mi beslenir? Evlilik cok cok baska bir olay.

Harika bir yorum, uzerine denilecek hicbir sey yok. Paranoyak olmak icin milyon tane ornek var, her durum icin. Yani olaya bu sekilde bakarsak; karisinin ozel fotograflarini, videolarini internete koyanlar da var, ne yapalim bu durumda?

Düşünülebilir

Ancak kesin bunlar olacakmış gibi dayatmak lüzumsuz

Fazla korkutulmuş bazı kadınlarımız zamanında ondan gelecek nesillere de bu korkuları aktarmak niyetindeler

Ama daha çok siniyoruz, kendi istediği için değil toplum öyle uygun gördüğü için yapan sayısı daha çok

Düşünülebilir

Ancak kesin bunlar olacakmış gibi dayatmak lüzumsuz

Fazla korkutulmuş bazı kadınlarımız zamanında ondan gelecek nesillere de bu korkuları aktarmak niyetindeler

Ama daha çok siniyoruz, kendi istediği için değil toplum öyle uygun gördüğü için yapan sayısı daha çok
Ben de bundan bahsetmistim, felalet senaryolari yazanlar icin. Yani basina gelecekse evliyken de gelebilir, evlilik kurumu yuzde yuz koruyacak diye bir sey yok.

Bu soruyu sorduğuna göre yarın öbür gün cinsellik yaşadık beni bıraktı başka kızla evleniyor ne yapmalıyım tarzı bir başlık da açarsın.
Canım zaman kötü kolla . ötü.
Kimse sana olan olduktan sonra ay be iyi yaptın iyi ki yaptın demez psikolojin de bozulur
Boşver bu işlere dalma okuluna bak meslek edinmeye bak kendi paranı kazanmaya bak

Ne iğrenç!
Aranızda resmiyet yok bişey yok. Aileniz öğrense ne kadar üzülür, erkek arkadaşın yapmak istediği şeyin yanlış olduğunu biliyo. Desene canım madem birlikte olmak istiyosun aileme de danışayım de bakalım ne dicek. Kıyameti koparır niye yanlış çünkü, evliliği öne sürün evlenmeden bu yola girmeyin.

24 yaş evlilik için nasıl erken oluyor. Bence yaşın daha ufak ve tepki almaktan korktuğun için fazla söylüyorsun. 24 yaşında biri arkadaşlarına böyle şahsi bir şey sorar mı. Senin fikirlerin çoktan oluşmalıydı. Yaşının küçük olduğunu varsayarak yapma diyorum. Yaşın doğruysa da yapma. Çok istiyorsa evlensin seninle.

24 yas sevismek icin buyuk evlenmek icin kucuk hımmm...
Neyi istiyorsaniz onu yapin. Ama sonradan ah vah eden kizlardan olmamaya gayret edin. Beden sizin tercih sizin. Sevgilinizin bu kadar israrci olmasi dogru degil. Tercihlerinize saygi duymuyor bence. Bunu da bir dusunun.

Ben 24 o 25 4 senelik iliskimiz var
ister cinsellik yaşa ister yaşama. o seni bağlar.

ama evlilik için yaşı küçük olanın, sevişmek için yetişkinim diye numara yapmaması lazım.

ileride ayrıldığında pişman olmayacaksan, başkasıyla evlenmek için kızlık zarını diktirmeyi düşünmeyeceksen buyur, hayat senin karar senin.

Back
X