Evlenmeden Boşanmak.

Evde annemle tek olsaydik evlenmezdim ben sanirim. Otururdum annemle dertsiz, tasasiz. Evlenince, erkek, cok iyi de olsa cekilmiyor.

Bazen boşanmış aileler kendilerine bir hayat kurmak yerine çocuklarına bağımlı bir psikoloji geliştiriyor.
Bunun haricinde yaşadığı evlilikle ilgili kötü tecrübeler de cabası.
İkisi birleşince evlenmenizi de evden gitmenizi de istemiyor.
Bu sağlıklı bir ruh hali değil.
Sizin ayrı bir birey olduğunuzu, onun yaşadığı tecrübelerin birebir aynısını yaşamak durumunda olmadığınızı anlaması gerekiyor.

Başlık: tıklanma haberi
İçerik: Ev düzdüm annem panik oldu.
Sonuç: Ortada fol yok yumurta yok, zamana bırakın

Aslinda annenizi anlayabiliyorum. Burdaki basliklarin hemen hemen hepsi evlendikten sonra cok degisti ile baslar. Anneniz de belli ki benzer sureclerden gecmis. Bir evlilik yapmis biri olarak ayni sureclerden ben de gectim. Mesela ben evlilik dusunmuyorum artik. Ha cocugum olsaydi ona evlenme der miydim hayir, ama hep icimde ya o da bir ruh hastasina denk gelirse kaygisi olurdu.

Annenizin korkusunu anlayabiliyorum ama size asla evlendirmeme cabasi biraz yanlis. Konusulursa asilir diye dusunuyorum.

Reactions: Cac
Evlenirsem kendime bosanirsam kendime .sen sadece arkamda ol yeter diyin sanirim yanlizlik fikrine alisamadi annenizi biraz sosyal ortamlara kurslarami gönderseniz tum dünyası siz olmuşsunuz baba olmayınca onuda anlamak lazim .

Annenize bencil demeyelim de yaşadığı travmayı atlatamamis diyelim.Size çok bağlanmış belli ki onun etkisi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…