Yani annesi daha kız evlenmeden boşanmasından konu açmış, baban gibi giderse diyerekAnneniz için zor bir durum çünkü yanlizlik çok zor bı yandan ona hak veriyorum ama diğer yandan bosanirsin evlenme demek biraz mantıksız geldi bana
Daha önce teklifte bulundum, bu konudan bağımsız. Ama tekrar deneyebilirim teşekkür ederim.Annenizle oturup konuşun. Olmuyorsa terapiye gidin. Kimse boşanmak için evlenmiyor ama evlilik kesilmemiş karpuz gibi. Kesmeden anlamiyorsun.
Kabul etmese de tam olarak böyle sanırı.Annen kendi korkularini sana yansitiyo ama bencillik eden o, ölene kadar dizinin dibinde oturmani bekliyo, bugun evlenirsen o yalniz kalacak, ama ilerde ona bisey olursa sen yalniz kalacaksin, bunu dusunmuyo, hayatini annene adayarak gecirmeni bekliyo sanirim.
Evet, her tercihimin bir sorumluluğu olduğunun bilincindeyim ama o tercih hakkım olduğunu bilmiyor sanırım.Anneniz sanırım siz evlenirseniz yalnız kalmaktan korkuyor. Annenizin dediği şuna benziyor kötü insanlar var diye sokağa hiç çıkmamaya benziyor. İyiler de kötüler de hayatın her alanında varsa esin de iyisi kötüsü olacak. Bunu seçmek de sizin elinizde.
Annem, evlenmeden boşanmamdan bahsediyor. Aşikar gibi geldi.Herşeyi anladım da konu başlığı ne alaka onu anlamadım
Ayrıldıklarından beri çalışıyor. Ki o zaman 30 küsür yaşında, baba evinden koca evine geçmiş iş deneyimi ya da eğitimi olmayan bir hanımdı. Ah vah sürecini atlattıktan sonra da çalışmaya başladı ki ona pek çok şey kattığını düşünüyorum bunun. Ama bu “kızım evlenirse” fobisini aşamıyor.Anneniz normal değil ki, yani belki bi başındalık kendi yaşadığını unutamamış. Varı yoğu da sizsiniz, yalnız kalmaktan korkuyor. Sizin terk edilmenizden değil. Bi uğraşı yok mu? Terapi almak istemez mi?
Evet çalışıyor, ev de kira değil. Bilemiyorum maddi değil manevi bir sorun var sanırım.Annenizin bir geliri var mi?eviniz kira mi?siz evlenince maddi anlamda sikinti cekecegi icin de istemiyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?