- Konu Sahibi esmeralda_2286
-
afedersiniz bunu kim dedi acaba?
Allah Allah sanki sen canım isterse boşanırım diye evleneceksin..Tamam şiddet ve ihanet çok sağlam sebepler ama gerçekten şiddetli geçimsiz denen bir şey de var.Her gün birbirini yediği için ya da maddi sorunlar yüzünden boşanan insanlar var..
Çocuğun da hiçbir şekilde ve hiçbir koşulda babaya verilmesini doğru bulmuyorum.Sevgilinin şimdiden bunların hesabını yapması da bana normal gelmedi açıkçası.Senle ilgili güven sorunu olabilir mi?
. şiddet ve ihanet dışında benden boşanma talebın olursa ve ortada bir çoçuk olursa çocuğu da alamazsın bende kalır.
herkese iyi akşamlar.
Bir konuda fikrinizi merak ediyorum.
Sevgiliniz size şöyle birşey dese ne derdiniz?
Ben bir kere evleniyorum , evlendikten sonra kesinlikle boşanmam.. şiddet ve ihanet dışında benden boşanma talebın olursa ve ortada bir çoçuk olursa çocuğu da alamazsın bende kalır.
Bu ne kadar doğru? boşanma bir tek şiddet ve ihanetle olmayabiliyor...
Kimse boşanmak için evlnmez ki zaten bunun bir şarta bağlanması normal mi?
, fikirlerinizi bekliyorum hanımlar
birlikte oldugum ınsan soledi.
tamam şimdi anladım : )
gül geç ve ne kadar aciz olduğunu gör aslında : ))
sen rahat ol, sıkıntısından saçmalamış...
şuan farkında olmadığın ama evlenince ortaya çıkacak bir problemi olduğunu düşünürdüm.
çok mu fesatım? alınma lütfen ama cinsel bir problemi bile olabilir
Maalesef ben aynısnı söyleyemeyeceğim. Hiç de şakaya alınacak bir konu değil. Gayet ciddi olabilir. Bu kişi hakkında biraz daha dikkatlice düşünmeni öneririm hatta sana bir önerim daha olacak imam nikahı kıyılırken hocadan kendini kocandan dinen boşama hakkını iste. Böyle salaklara gol olsun. Allah korusun bunun gibi mallar resmi olarak boşansan da dinen seni boşamamakta ısrar edebilir. İslam bile bu hakkı kadına vermişken böyle salaklar kendini ne zannediyor. Sen benim tavsiyemi dinle kendini boşama hakkını iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?