- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi esmeralda_2286
-
Açıkcası ben şüphelenirdim
Geçimsiz biri olabilir. Evlenince belki bu yüzden ayrılma olmasın diye önceden sınırlama getiriyordur
Öyle ya da böyle evlendikten sonraki yaşam için sakladığı bir şey olduğunu düşünüyorum.
Aynen böyle düşünüyorum ben de . Bu adamın sakladığı bir şey varki konu sahibi gitmesin diye kendini baştan garantiye alıyor..
Mal mülk davası olacağını sanmıyorum eğer öyle olsaydı evlilik sözleşmesi yapmak isterdi
yok onun sevgilisi ona anlatmış galiba onun sevgili buna dememiş böyle yaapalım dememiş:44:Cinsel bir durumda olabilir belki yani konu sahii üzmek istemem ama ısrarla benden boşanmayacaksın diye sözleşme yaptıran adamla ilgili aklıma başka birşey gelmiyor maalsef. Bugün önceden avukatlık yapmış bir hocanın konuşmasını dinledim. Boşanma davalarına bakmış ve boşanmaların çoğu cinsellikten kaynaklanıyor demişti. Konu sahibi sevgili sözlüsünü iyice ölçsün tartsın bence...
Açıkcası ben şüphelenirdim
Geçimsiz biri olabilir. Evlenince belki bu yüzden ayrılma olmasın diye önceden sınırlama getiriyordur
Öyle ya da böyle evlendikten sonraki yaşam için sakladığı bir şey olduğunu düşünüyorum.
bilemem ama hanı bısılerı saklamaktan zıyade.. şöle ki sımdı kendısı asırı kıskancı bırı zaten bu tarz seylerden dolayı tartsmalar oluyor.
ben sana ıhanet ve sıddt uygulamadıgım surece benden bosanamazsın ben arkamda dul bı ınsan bırakmak ıstemem dior.
herseyımle benı kabul ederek bu ıse baslıoruz dıor tamam da hayatın ne getrecegını bılemeyız ne mutlu mesut evlneıp snradan sorun yasayanlar var bunun garantısı yokkı dıorum ben kendıme guvenıorum dıorç muhtemelen benı sıkacak bunlardan sıkılıp bosanma talep etmım die bole bısı dusunuo.. bole bı sozlesme resmen varmı bılmıorum ama avukat aracılıgı ıle falan bole bısı yapacak sanırım:44:
bilemem ama hanı bısılerı saklamaktan zıyade.. şöle ki sımdı kendısı asırı kıskancı bırı zaten bu tarz seylerden dolayı tartsmalar oluyor.
ben sana ıhanet ve sıddt uygulamadıgım surece benden bosanamazsın ben arkamda dul bı ınsan bırakmak ıstemem dior.
herseyımle benı kabul ederek bu ıse baslıoruz dıor tamam da hayatın ne getrecegını bılemeyız ne mutlu mesut evlneıp snradan sorun yasayanlar var bunun garantısı yokkı dıorum ben kendıme guvenıorum dıorç muhtemelen benı sıkacak bunlardan sıkılıp bosanma talep etmım die bole bısı dusunuo.. bole bı sozlesme resmen varmı bılmıorum ama avukat aracılıgı ıle falan bole bısı yapacak sanırım:44:
bu cümle öyle çok şey ifade ediyor ki aslında..
hiçbirimiz sözlünü tanımıyoruz ama resmen ben istersem boşanırsın diyor bu adam..eğer sen bu duruma evet dersen bütün evliliğin o nasıl isterse o şekilde devam eder..
ben sözlün de iyi niyet kırıntısı göremedim,İnşallah yanılıyorumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?