evlenmeden boşanmama sözleşmesi !?

Aynen böyle düşünüyorum ben de . Bu adamın sakladığı bir şey varki konu sahibi gitmesin diye kendini baştan garantiye alıyor..

Son düzenleme:
Bu nebiçim şey ya ben daha okurken boğuldu erkekler her şekilde kadının özgürlüğünü kısıtlamaya çalışıyorlar ya . Saçma yapmam. Bana güvenmiyorsan evlenme

Mal mülk davası olacağını sanmıyorum eğer öyle olsaydı evlilik sözleşmesi yapmak isterdi

Cinsel bir durumda olabilir belki yani konu sahii üzmek istemem ama ısrarla benden boşanmayacaksın diye sözleşme yaptıran adamla ilgili aklıma başka birşey gelmiyor maalsef. Bugün önceden avukatlık yapmış bir hocanın konuşmasını dinledim. Boşanma davalarına bakmış ve boşanmaların çoğu cinsellikten kaynaklanıyor demişti. Konu sahibi sevgili sözlüsünü iyice ölçsün tartsın bence...

2 seçenek var bence böyle demesinde

ya bu evde benim sözüm geçer edalarında daha şimdiden.. k.valideyle olan sorunlarda doğacak anlaşmazlıkları yok sayması.. kendisiyle ilgili bir problemi varsa bu şekilde konu sahibini sindirmek istemesi

diğer seneçenekte belki bir ihtimal konu sahibinin kendisinden soğuması için bir bahane.. ayrılık için alt yapı oluşturuyor olabilir

yok onun sevgilisi ona anlatmış galiba onun sevgili buna dememiş böyle yaapalım dememiş:44:

Ay cinsellikte öneml zor bir konu evlilik içinde ya

bilemem ama hanı bısılerı saklamaktan zıyade.. şöle ki sımdı kendısı asırı kıskancı bırı zaten bu tarz seylerden dolayı tartsmalar oluyor.

ben sana ıhanet ve sıddt uygulamadıgım surece benden bosanamazsın ben arkamda dul bı ınsan bırakmak ıstemem dior.

herseyımle benı kabul ederek bu ıse baslıoruz dıor tamam da hayatın ne getrecegını bılemeyız ne mutlu mesut evlneıp snradan sorun yasayanlar var bunun garantısı yokkı dıorum ben kendıme guvenıorum dıorç muhtemelen benı sıkacak bunlardan sıkılıp bosanma talep etmım die bole bısı dusunuo.. bole bı sozlesme resmen varmı bılmıorum ama avukat aracılıgı ıle falan bole bısı yapacak sanırım:44:

Yok daha neler. Bence dengesiz biri olduğunu biliyor ki ondan ayrılacağınıza emin. Kendine güvenemiyor.

aynen zaten kendısı de ben zor bı adamım dıe soluor arada napacam bılmıorum.. ayrılmak ıstedıgımı soledım peki dedi ama sonra gerı vıtes attı :S

kafam allak bullak

canım sözlüymüşsün bide sen bu adamla..

çok afedersin ama ben arkamda dul bı ınsan bırakmak ıstemem dior. bu cümlede ne demek yaa.. çok sinirlendim şimdii..bu bile bir küçümsemedir.. bir aşağılamadır.. sen dul oluyorsunda o ne oluyor peki???
şimdi sana karşı nasıl bilmiyorum ama evlenince senin hoşuna gitmeyecek şeyler olacağı sinyalini vermiş bile..

Kişilik haklarına aykırı bu sözleşme :44:
Sakın hayatına böyle bir sınırlama getirmesine izin verme
Çok acımasız

bu cümle öyle çok şey ifade ediyor ki aslında..

hiçbirimiz sözlünü tanımıyoruz ama resmen ben istersem boşanırsın diyor bu adam..eğer sen bu duruma evet dersen bütün evliliğin o nasıl isterse o şekilde devam eder..

ben sözlün de iyi niyet kırıntısı göremedim,İnşallah yanılıyorumdur.

aynı sey bnm ıcınde gecerlı dıyorrrrrrrrrr:2:

Çok saçma bunları konuşmak.
Yeni bir yola yeni umutlarla , sevgisine, aşkına güvenerek yeni bir hayat kurmak için çıkar.
Siz daha adım atmadan ne garip şeylerin pazarlığı yapılıyor böyle.
Ben olsam bu adamla yola devam etmezdim.
Güvenemezdim aklında yaptığı hesaplara da çıkardığı sonuçlarada.

"ben bu kelimelerden sonra evlenmeye korkardım, ortada ihanet ve şiddet dışında boşanma olmayacağı için sonuçta psikolojik olarak yıpratabilir, kendince birşeyleri garanti altına alma düşüncesine sahip olarak rahat ezebilir, lakin bilmiyolardır ki bu adamlar psikolojik şiddet diye birşey var çok kafayı yedirtirse psikolojik şiddetten çocuğuda alır insan insan nafakayıda malların yarısınıda ee müfredata uyuyor tek sorun akıllı avukat nasılsa psikolojik şiddette olmuş oluyo" düşüncem, ihtimallerim bunlardır.

Yok artık..
Sinek küçüktür ama mide bulandırır neden kafanda soru işaretleri bırakıyor ki durduk yere? Tabi başka şeyler yoksa altında..

Bir de ben artık cidden merak ediyorum böyle acayip acayip, saçma sapan istekleri, diktaları olan erkekleri allasen nerden buluyorsunuz hayır çevreme kendi ilişkime arkadaşlarıma akrabalarıma filan bakıyorum yok yani bu kadar acayip insan.Her seferinde burda okuduğum konulardan sonra artık daha bir şeye şaşırmam diyorum yine şaşıracak bir konu çıkıyor arkadaş.

Son düzenleme:
bence arkana bakmadan kaç......hayatını mahvedeceksin......benim eşim de evlenmeden önce onu bırakmayayım diye bütün çevremi temizledi........evlendiğimde farkettim ki cinsel ihtiyaçlarını illede para verip gideriyor....anlarsın sen.....altından o kadar tiksinç birşey çıktı.......evde hergün sinir stresini sende çıkarırsa ne olacak....nasıl ayrılacaksın......öyle ya çocuğu bırakıp da gidemezsin.......
dünyada erkek mi kalmadı......sonra pirincin taşını ayıklayamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…